غذاهای سنتی ایرانی معرفی خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران
انتشار: اسفند 17، 1402
بروزرسانی: 17 تیر 1404

غذاهای سنتی ایرانی معرفی خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران

باقالی قاتق از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن به شمال کشور برمی گردد. بعد از پخته شدن همه ترکیبات، در یک قابلمه جدا مقداری رب گوجه فرنگی را تفت دهید و به آن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید. سی دقیقه پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی می توانید حرارت زیر آبگوشت را خاموش کنید و آن را سرو نمایید. بسیاری از افراد این غذا را چیزی مشابه زرشک پلو می دانند، ولی تفاوت آن ها بسیار زیاد و مخلفات موجود در قیمه نثار به مراتب بیشتر است. قیمه نثار به طور کلی با برنج، گوشت، خلال بادام، پسته و پیاز داغ طبخ می شود. البته در بسیاری از دستور های پخت این غذا به استفاده از پوست پرتقال، هویج و سایر مخلفات هم اشاره شده است.

سفر به گرگان در کنار تجربه لذت بخش گردش در جنگل های سرسبز و مه آلود، طعم های چرب و لذیذی برایتان به ارمغان می آورد. قیمه بوشهری با چیزی که همیشه از قیمه در ذهنتان دارید تفاوت زیادی هم در ظاهر و هم در طعم دارد. کوفته آب سماق یا همان شفته سماق با طعم ترش و ملس خود از شما دل می برد. اگر طعم ترش را در غذا می پسندید، حتما شفته نخودچی را در سفر به کاشان امتحان کنید. این غذای ساده، سالم، خوشمزه و ارزان را تمام قشرهای ارومیه دوست دارند و پیشنهاد می کنم شما هم حتما در خیابان های ارومیه آن را امتحان کنید. در این غذای محلی نوبرانه از کنگر استفاده می شود که گیاهی کوهی است و در دامنه کوه های ارومیه در فصل بهار یافت می شود.

  • غذاهای این رستوران کیفیت بسیار خوبی دارند و در دستور پخت آن از بهترین مواد اولیه، مخصوصاً زعفران استفاده می شود.
  • سپس مغز گردوی پودر شده را در قابلمه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • وجود سماق در کنار غذا های گوشتی باعث هضم راحت تر و سریع تر آن ها می شود.
  • از آنجا که در تهیه ته چین روغن بسیار کمی استفاده می شود، می توان این غذا را یکی از سالم ترین غذا ها و البته مناسب برای کسانی دانست که اضافه وزن دارند یا می خواهند وزن خودشان را کاهش دهند.
  • اگر با بودجه ای محدود به دنبال اجاره ویلا ساحلی در شمال باشید، می توانید با خیال راحت با جاباما گزینه موردنظرتان را پیدا کنید.
  • قنبر پلو شیرازی یک غذای خوشمزه مخصوص شهر شیراز بوده که در شهر های دیگر هم بسیار طرفدار دارد.

لوبیا سفید و گندم را حتما از قبل خیس کنید و چند بار آب آن ها را عوض کنید تا نفخ آن ها معده شما را اذیت نکند. برخی افراد از مقداری نعنا خشک و زیره سیاه برای خوشمزه تر کردن مواد فلافل استفاده می کنند. از خرماهای درشت و سفت یا از خرماهای زردرنگ برای تهیه این غذا استفاده کنید. به عنوان چاشنی می توانید از آب لیمو یا ماست استفاده کنید. لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و آن را برای ۱۰ دقیقه در آب جوش بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.

برای خواندن طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی و همچنین مشاهده فیلم آموزشی این غذا می توانید به مقاله طرز تهیه کوفته سبزی مراجعه کنید. کشک کدو علیرغم ساده بودن سرشار از مواد مفید برای بدن بوده و در عین حال پختن آن زمان زیادی هم نمی گیرد. در اولین مرحله از طرز تهیه کشک کدو باید کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد کرده و سرخ کنیم. البته کسانی که رژیم غذایی با محدودیت سرخ کردن دارند، می توانند کدوها را بخارپز کنند. در اولین مرحله از طرز تهیه ته چین آلبالو با مرغ باید مرغ ها را به تکه های کوچک برش دهید. سپس آن ها را در یک ظرف بریزید و مقداری آب لیموترش تازه، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر به آن اضافه کنید.

طرز تهیه گمج کباب

جوجه کباب از گوشت مرغ تهیه می شود و بسیار پرطرفدار است. اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران در تعطیلات و مسافرت ها، گوشت مرغ طعم دار شده را بر روی منقل کباب کرده و جوجه کباب می پزند. در ادامه، به خوشمزه ترین لیست غذاهای ایرانی که در هرکدام از دسته های طبقه بندی شده بالا قرار می گیرند، اشاره می کنیم.

طرز تهیه خورش ترشه تره (گیلان)

رشته پلو که از انواع غذاهای ایرانی میباشد که در روز های خاص به عنوان رسومات ایرانی این غذا سرو میشود و به همین دلیل از انواع غذای مجلسی ایرانی محسوب میشود. قورمه سبزی که همان طور که میدانید ایران با قورمه سبزی در جهان شناخته شده است و یکی از بهترین غذاهای ایرانی محسوب میشود. انواع پلوها مثل لوبیاپلو، عدس پلو،زرشک پلو،باقالی پلو،استانبولی پلو، دمپختک و بسیاری غذاهای دیگر که با برنج طبخ می شوند هرگز برای ایرانیان تکراری نخواهند شد. تا اینجای مقاله به طور کلی با غذاهای خوشمزه ایرانی آشنایی پیدا کردید اما قصد ما از نوشتن این مقاله به طور کلی معرفی پرطرفدارترین غذاهای ایرانی به شما بود. در این قسمت میخواهیم لیست پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را به شما ارائه دهیم تا اگر برای مجالس مهم خود به دنبال غذاهایی هستید که با ذائقه بیشتر ایرانیان همخوانی داشته باشد.

مخلفات رنگارنگ و ترش مزه اردک شکم پر آن قدر لذیذ هستند که آب دهانتان را راه خواهند انداخت. پس در سفر به مازندران و در خانه محلی ها حتما سراغ این غذای خوشمزه را بگیرید و اگر تاکنون آن را نخورده اید، حتما آن را امتحان کنید. آش گوشت، یکی از غذاهای مجلسی شهرستان خرم آباد در استان لرستان است که معمولا برای عروسی ها و اعیاد طبخ می شود. این غذا برخلاف نام آن، یک آش نیست؛ بلکه یک مدل چلو گوشت است که به آن زیربرنجی نیز می گویند. زیر برنجی در سینی بزرگی که به اصطلاح لری به آن مجمع می گویند، سرو می شود.

در اصل قلیه ماهی باید ترکیبی از دو طعم ترشی و تندی را همزمان داشته باشد. اما هر خانواده ای بر اساس ذائقه خودش، این غذا را با ترشی و تندی دلخواهش می پزد. اما آش رشته از تمامی این آش\u200e ها معروف تر و محبوب تر است. این آش در ایامی مانند ماه رمضان به صورت نذری پخته می\u200e شود و برای طبخ آن به موادی مانند حبوبات مختلف، سبزی\u200e های مخصوص آش و رشته و کشک نیاز است. مهم ترین قسمت آش تزئین روی آن است و ایرانی ها در این مورد بسیار ماهر و خوش سلیقه هستند.