غذاهای سنتی ایرانی معرفی خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران
انتشار: بهمن 25، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

غذاهای سنتی ایرانی معرفی خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران

روش پخت این خورش هم مانند قورمه سبزی فوت و فن خاص خودش را دارد و باید با حرارت بسیار کم پخته شود تا به اصطلاح جا بیفتد. جالب است بدانید که این قدمت باستانی را می \u200eتوان از روی لوح \u200eها و سنگ نوشته های تخته جمشید یافت کرد. بر اساس سنگ نوشته های قدیمی که متعلق به 515 سال قبل از میلاد است، بر روی برخی از آنها مواد اولیه و طرز تهیه فسنجان هک شده است. برای پخت قرمه سبزی باید به قول معروف فوت و فن کار را بلد بود چراکه رمز و راز یک خورش سبزی خوشمزه در روش پختن آن است. در واقع قرمه سبزی شبیه به اندرونی های زمان قدیم است که بخشی از خصوصی ترین قسمتهای آشپزی و در عین حال زندگی بودند. این غذا معمولا با سبزی خوردن و سالاد شیرازی و برنج زعفرانی سرو می \u200eشود و در شهرهای مختلف با روش \u200eهای متفاوتی طبخ می شود.

  • میگو پلوی بوشهری یكی از بهترین غذاهای ایرانی دریایی و همان طور كه از نامش پیداست، مربوط به خطه جنوب ایران است.
  • برنج را برنج به خوبی بشویید و به همراه گوجه فرنگی های خرد شده و نصف لیوان آب به مواد داخل تابه اضافه کنید.
  • اگر به دنبال طعم متفاوتی از آبگوشت و قرمه سبزی هستید، حتماً آبگوشت قورمه را تجربه کنید.
  • برای پختن کوفته سبزی شیرازی، ابتدا باید سس آن را درست کنید.

برای آشنایی با طرز تهیه انواع ماش پلو به مجموعه غذاهای محلی کجارو سر بزنید. بیشتر غذاهای قزوینی، طعمی شیرین و ملس دارند و با حبوبات، گوشت، انواع مغزهای خوراکی و خلال ها و ادویه های خوش عطر محلی درست می شوند. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای قزوین و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. کشور ایران دارای ۳۱ استان است که هر یک، ده ها غذای محلی و اصیل مخصوص به خودشان را دارند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با مشهورترین غذاهای لذیذ محلی ایرانی و طرز تهیه آن ها از کوفته تبریزی گرفته تا دیزی سنگی، آش رشته، قورمه سبزی و انواع کباب ها آشنا کنیم. از معروف ترین غذاهای اصفهان می توان به خورش ماست و بریان اشاره کرد که گل سرسبد غذاهای سنتی این منطقه هستند.

آبگوشت قنبید نیز یکی از غذاهای سنتی و محبوب استان قم است که دستور تهیه و طعم آن با دیگر آبگوشت های ایرانی تفاوت دارد. جالب است بدانید که اهالی قم به دلیل شوری آب این شهر و خاصیت کلم قمری در دفع املاح مضر از کلیه های بدن در بیشتر غذاهای خود از این ماده غذایی استفاده می کنند. آبگوشت قنبید با ترکیب نخود، لوبیا سفید، سیب زمینی، قنبید، لیمو عمانی، گوجه فرنگی، گوشت، پیاز، نمک و زردچوبه طبخ شده و با سبزی خوردن، پیاز، ماست یا انواع ترشی سرو می شود. نحوه طبخ سنتی این آبگوشت در فهرست میراث ناملموس استان قم به ثبت رسیده است.

طرز تهیه پکوره

در این رستوران از ساعت ۷ عصر تا ۱۲ شب، چندین گروه موسیقی مختلف برنامه اجرا می کنند تا شما سرگرم باشید. پس عالی قاپو را باید علاوه بر یکی از بهترین رستوران های سنتی تهران، یکی از بهترین رستوران های با موسیقی زنده تهران دانست که در شمال پایتخت قرار دارد. اگر در بین گشت و گذار در بافت قدیمی شهر بودید و احساس گرسنگی کردید، بهترین جایی که می توانید برای غذا خوردن در همان نزدیکی ها بروید، رستوران وکیل است.

طرز تهیه خورشت بادمجان، خورشت آلو اسفناج و خورشت خلال مجلسی با گوشت

این غذای لذیذ در شهرهای دیگر از جمله تبریز با کمی تفاوت در مواد اولیه نیز طبخ می شود. شله مشهدی، آشی پرملات و خوشمزه است که طبخ آن به تجربه و دقت و زمان بسیاری احتیاج دارد. این غذای مقوی اغلب در ماه محرم به عنوان نذری پخته می شود و خوشمزه ترین نوع آن را می توانید در حوالی حرم امام رضا (ع) نوش جان کنید. از روزگاران قدیم رسم بر این بوده است که گوسفندی را جلوی پای دسته های عزاداری ذبح کرده و سپس از گوشت آن برای تهیه شله استفاده می کردند. این آش لذیذ از ترکیب گوشت، حبوبات، برنج، بلغور گندم و ادویه تشکیل می شود.

گوشت خرد شده را در قابلمه بریزید و آن را کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس آب لپه را خالی کنید و آن را در قابلمه بریزید و همراه با بقیه مواد تفت دهید. پس از چند دقیقه تفت دادن، سه تا چهار پیمانه آب جوش را در قابلمه بریزید، درب قابلمه را ببندید، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت و لپه برای یک ساعت بپزند. پس از گذشت این مدت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و در خورش بیندازید.

در مناطق شاندیز و ترقبه که قدم می گذارید، حتماً شیشلیک را امتحان کنید. بهترین و خوشمزه ترین شیشلیک های ایران، در همین نواحی ترقبه و شاندیز طبخ می شود. برای کیفیت شیشلیک دو نکته را باید در نظر داشته باشید که این دو نکته را مشهدی ها به خوبی رعایت کرده اند. نکته اول اینکه گوشت شیشلیک تازه باشد (گوشت مانده که تا دلتان بخواهد در همین تهران خودمان پر است) و نکته دیگر اینکه شیشلیک خشک نشده باشد و اصطلاحاً کمی آبدار از روی زغال برداشته باشند.