طرز تهیه 7 غذای شمالی با مرغ با طعمی بی نظیر مینویسم
انتشار: تیر 21، 1403
بروزرسانی: 23 تیر 1404

طرز تهیه 7 غذای شمالی با مرغ با طعمی بی نظیر مینویسم

من دوست دارم نظرات و پیشنهاد های شما را بشنوم با یامی شف در ارتباط باشید. بعد از پخت نمک اضافه کنید و در نهایت گوجه کباب کنید و با گمج کباب سرو کنید . ترش تره را در ظرف سرو کشیده و کمی کره محلی آب شده روی آن بریزید و در کنار کته زعفرانی میل کنید. سبزی را خرد کرده و به همراه روغن مایع در تابه تفت دهید.

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه برای مجالس هستید غذاهای شمالی با مرغ بهترین انتخاب خواهند بود. انواع خورشت ایرانی که مختص شمال کشور هستند را می توانید با مرغ آماده کنید و در این بخش ما به معرفی ۳ مورد پرداخته ایم. غذاهای شمالی ایران چند عضو اصلی دارند که معمولا در بیشتر دستور پخت های شمالی پیدا می شوند که از آن ها می توان به سیر، سبزی، رب انار و بادمجان اشاره کرد. Jun 30, 2018 — در این مطلب دستور پخت 4 غذا با ماهی خوشمزه و خوش طعم به صورت مرحله به ...

حال مواد درون تابه را به قابلمه اضافه کرده و ۱ قاشق رب گوجه سبز و ۲ قاشق آب نارنج محلی اضافه نمایید. مغز گردو چرخ شده، رب انا، رب آلوچه جنگلی، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و دارچین را افزوده و تفت دهید. دانه انار خشک شده، آویشن و پودر نعنای خشک درست می شود.

  • گمج از آن رستوران های گیلکی در تهران است که شیرینی های محلی هم به عنوان دسر دارد.
  • به همین دلیل در این مطلب از شادیما برای شما بهترین غذاهای شمالی را آورده ایم تا بیشتر با این سرزمین خوشمزه آشنا شوید.
  • خورش چغرتمه مرغ را در ظرف سرو بکشید و همراه با برنج نوش جان کنید.
  • دو لیوان آب جوش را در تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا مرغ روی حرارت ملایم بپزد.

کوبیده شدن سبزی معطر شمالی به همراه انار، سیر و گردو در ظرف سفالی “نمک یار” و تلفیق شدن آن با بادمجان کبابی طعم بی نظیری به کال کباب می دهد. این رستوران غذاهای شمالی را دقیقا همانطوری درست می کند که به صورت محلی طبخ می شود. یعنی برای این که غذا به ذائقه تهرانی ها جور در بیاید، ادویه ها را تغییر نمی دهند و دقیقاً از همان سبزی ها و ادویه هایی استفاده می کنند که خود مردم گیلان. همان طور که از نام آن مشخص است این غذا نوعی شامی است که در روستایی به همین نام پخته می شود. مواد اولیه تشکیل دهنده این غذا سبزی های خشک محلی، گوشت، روغن زیتون، ادویه جات و سس پوره گوجه پخته می شود.

۹. شاه کوکوی ماسالی و طرز تهیه آن

این غذای شمالی را باید در رستوران های شمال، در کنار دریا میل کنید تا ببینید چه قدر خوشمزه است و چرا معروف شده است. این رستوران منوی کاملی از انواع خورشت ها و کباب های گیلکی دارد. بعضی از خورشت ها با گوشت اردک و یا مرغ آماده می شوند که می توانید خودتان انتخاب کنید. به غیر از غذاهای اصلی، پیش غذا و دسرهای خوبی هم در آنجا سرو می کنند. بیشتر پیش غذاها سبزی های محلی دارند و جدا از آن می توانید بگویید دلار را با ماست، زیتون و پیش غذاهای دیگر برایتان ترکیب کنند. گمج از آن رستوران های گیلکی در تهران است که شیرینی های محلی هم به عنوان دسر دارد.

ماهی گردوبیج

به جای آب از آب انار یا حتی آب پرتقال در انار مسما استفاده کنید تا خورش شما طعم لذیذتری داشته باشد. خورش شیرین تره در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و یک غذای بسیار ساده و راحت است. این غذا برخلاف نام آن، شیرین نیست و برخی افراد به آن کمی آب لیموی تازه اضافه می کنند. لا همراه با ماهی سرخ شده، ماهی دودی یا به تنهایی در کنار برنج کته یا نان، زیتون، اشپل، ترب سفید و باقلا سبز سرو می شود. در گیلان و بسیاری از کشور های آسیایی هم به وفور از آن برای تهیه غذا های متنوع استفاده می شود. اگر راهی مازندران هستید، حتی اگر مقصدتان رامسر نیست باید سری به جاهای دیدنی رامسر بزنید و طعم غذاهای این منطقه از شمال را هم بچشید.

دستور پخت نرگسی اسفناج بسیار ساده است و به زمان کمی نیاز دارید. شما برای تهیه نرگسی اسفناج، به اسفناج، سیر و پیاز داغ و تخم مرغ نیاز دارید. شما می توانید این خورش را در هر فصلی از سال با سیر تازه یا سیر فریزری درست کنید. سیر تازه از نظر ظاهری شباهت زیادی به پیازچه دارد و در فصل پاییز و بهار در میوه فروشی ها و بازار میوه و سبزی پیدا می شود.