طرز تهیه مافین گردویی موز | غذای سالم و شادی می خورم
انتشار: بهمن 04، 1403
بروزرسانی: 23 تیر 1404

طرز تهیه مافین گردویی موز | غذای سالم و شادی می خورم


تصویر پینترست از بزرگ شدن موزتصویر پینترست از بزرگ شدن موز
تصویر پینترست از بزرگ شدن موزتصویر پینترست از بزرگ شدن موز
تصویر پینترست از بزرگ شدن موزتصویر پینترست از بزرگ شدن موز
مافین موز تازه.مافین موز تازه.

اینها به گرمی در هم تنیده شده اند مافین آجیل موزی سبک، کرکی و به طور طبیعی شیرین شده است. این یک شروع شیرین عالی برای صبح شما با نکاتی از و،ل در هر لقمه است. آنها را با مقداری کره بادام یا بادام زمینی برای پروتئین اضافی پر کنید!

مافین موز تازه.

این کلوچه های گردویی موز طلایی آشپزخانه را با عطری شیرین و دلپذیر پر می کنند که باعث می شود از نانوایی مورد علاقه خود صرف نظر کنید. اوه، و دیگر هیچ جعبه جعبه ای وجود ندارد! این دستور پخت خانگی کمتر از 30 دقیقه طول می کشد و با اسپند برای یک غذای صبحانه عالی پر شده است. اگر شما هم مثل من شیرینی هستید، این مافین های بلغور جو دوسر موز افرا و این ایده های موز سالم را نیز بررسی کنید.

چرا این مافین های گردویی موزی را دوست خواهید داشت؟

طعم این کلوچه های موزی به قدری گرم و آرامش بخش است که دیگر هرگز به جعبه ست باز نخواهید شد.

  • به طور طبیعی شیرین شده است. مقدار زیادی موز له شده و شربت افرا نیازی به افزودن شکر فرآوری شده به این دستور غذا را برطرف می کند.
  • سریع 22 دقیقه دیگر صبحانه آماده می شود! این چیزی است که طول می کشد.
  • فریزر دوست هر زمان که صبح هوس شیرینی کردید آنها را از فریزر خارج کنید.
مواد بر،ب دار برای تهیه مافین آجیل موزی. مواد بر،ب دار برای تهیه مافین آجیل موزی.

آنچه شما نیاز دارید

دارچین خاکی، جوز هندی، شربت افرا دودی و گردوی ترد ،یبی از طعم بهشتی هستند. برای اطلاع از مقادیر دقیق مواد، به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.

  • آرد همه منظوره به راحتی از آرد گندم کامل استفاده کنید، اما طعم آن تندتر خواهد بود.
  • جوش شیرین - اگر توده های بزرگی داشت الک کنید.
  • دارچین آسیاب شده - مقدار زیادی ادویه گرم اضافه می کند اما می تو،د از آن صرف نظر کنید.
  • جوز هندی آسیاب شده - آن را با دارچین بیشتر عوض نکنید زیرا طعم آن بسیار زیاد خواهد بود.
  • نمک - نمک کوشر بهترین است.
  • موز - خونریزی، بهتر است.
  • شربت افرا - شهد آ، و عسل خام جایگزین های خوبی هستند.
  • روغن نارگیل - همچنین می تو،د از روغن نباتی، ذرت، کانولا یا زیتون استفاده کنید.
  • عصاره و،ل - به سراغ است،اج قهوه ای (خالص) یا شفاف (تقلیدی) بروید.
  • تخم مرغ - باید در دمای اتاق باشد تا به راحتی با مخلوط مخلوط شود.
  • گردو - گردو، بادام و بادام هندی هم خوب هستند.
مافین موز خانگی روی یک ورقه پخت. مافین موز خانگی روی یک ورقه پخت.

طرز تهیه این مافین آجیل موزی

مافین های موز خانگی به راحتی درست ، مربع هستند، اما بهتر هستند. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.

  • فر را آماده کنید. آن را تا 350 فارنهایت گرم کنید. یک قالب مافین را با آستر کیک بپوش،د. آن را کنار بگذارید. همچنین می تو،د از آسترهای سیلی، روی ورقه پخت استفاده کنید.
  • مواد خشک را مخلوط کنید. آرد، جوش شیرین، دارچین، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید.
  • مخلوط مرطوب را درست کنید. موز، شربت افرا، روغن نارگیل، عصاره و،ل و تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه هم بزنید تا یکدست شوند.
خمیر مافین فراست با گردوی ،د شده. خمیر مافین فراست با گردوی ،د شده.
اگر مخلوط چند خوشه کوچک داشته باشد اشکالی ندارد.
آسترهای سیلی، روی سینی فر با خمیر مافین. آسترهای سیلی، روی سینی فر با خمیر مافین.
قبل از پخت، کلوچه ها را با گردوی بیشتری بریزید.
  • آنها را ،یب کنید. مخلوط مرطوب را به آرامی در مواد خشک بریزید تا کاملا ،یب شوند. اسپند را در آن بریزید.
  • سینی را پر کنید. خمیر را در هر آستر بریزید تا 3/4 ث،ه پر شود.
  • آنها را بپزید. سینی را به مدت 15 تا 17 دقیقه در فر قرار دهید یا تا زم، که خلال دند، که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. آن را از فر خارج کنید. بگذارید 10 دقیقه خنک شود. خدمت کنید و لذت ببرید!

نکات و ایده های متضاد

این مافین های موز ادویه دار آنقدر همه کاره هستند که می تو،د آن ها را شکلاتی درست کنید، کرن بری اضافه کنید یا روی آن ها را با فراست ابریشمی بپوش،د.

  • افزونه های بیشتر 1 1/2 تا 1 فنجان مینی چیپس شکلات، کرن بری خشک یا کشمش را برای طعم بیشتر در مخلوط بریزید.
  • برو سراغ شکلات 1/4 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده را به مواد خشک برای تضاد شکلات مخلوط کنید.
  • طعم پاییزی را اضافه کنید. 2 قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل یا ادویه پای سیب را با مواد خشک مخلوط کنید تا طعمی گرم و برشته داشته باشید.
  • از بوش ها بگذرید. اگر نمی خواهید از آستر کیک کیک استفاده کنید، قالب مافین را با اسپری پخت و پز یا کره چرب کنید.
  • سرمازدگی آنها روی کاپ کیک ها را با فراستینگ پنیر خامه ای، و،ل یا با،ریم شکلاتی بپوش،د تا یک لقمه انحطاط بیشتری داشته باشید.
  • متمرکز بمان. هرگز در طبقه پایینی فر نپزید زیرا حرارت آنقدر شدید و مستقیم است که کیک ها می سوزند. از طرفی قفسه بالایی خیلی خنک است و کیک ها به درستی پخت نمی شوند. برای بهترین نتیجه همیشه به قفسه وسط فر ب،بید.
مافین های کرکی را با گردوی ،د شده ،د کنید. مافین های کرکی را با گردوی ،د شده ،د کنید.

نحوه نگهداری کیک های خانگی

تهیه یک دسته اضافی به این م،ی است که می تو،د آن را برای صبحانه های لحظه آ،ی در فریزر ب،ب،د.

  • شمارنده: تا 3 روز در کیسه کاغذی یا گنبد کیک قرار دهید.
  • یخچال: تا 7 روز در ظرف دربسته نگهداری شود. آنها را از غذاهای بدبو مانند پیاز و فلفل دور نگه دارید تا از انتقال بو جلوگیری کنید.
  • فریزر: هر کیک را دو بار با پ،تیک بپیچید. تا 3 ماه به کیسه فریزر منتقل کنید. یک شب در یخچال یا روی پیشخوان به مدت 15-20 دقیقه آب کنید.

دستور العمل های بیشتر موز

دستگاه چاپ
<،le>ساعت نماد ساعت<،le>ظروف غذاخوری نماد کارد و چنگال<،le>علم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد پینترست<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>دستگاه چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع ها<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

یک توضیح

این دستور پخت گردوی موز تازه، سبک، کرکی و به طور طبیعی شیرین شده برای لقمه کامل است. عالی برای تهیه غذا!



  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی و نمک را اضافه کنید. با هم هم بزنید و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه متوسط، موز له شده، شربت افرا، روغن نارگیل ذوب شده، عصاره و،ل و تخم مرغ را اضافه کنید. با همزن بزنید تا مواد مرطوب یکدست شود.
  4. مخلوط مرطوب را روی مواد خشک بریزید. با قاشق همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  5. سپس گردوی ،د شده را داخل آن بریزید.
  6. مخلوط نان موز را در قالب های کاغذی مافین بریزید و تقریباً 3/4 آن را پر کنید.
  7. در فر بگذارید و به مدت 15-17 دقیقه یا تا زم، که خلال دندان تمیز بیرون بیاید بپزید.
  8. آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید 10 دقیقه قبل از بلعیدن بماند!


تغذیه

  • اندازه سرو: 1 عدد مافین
  • کا،ی: 205
  • شکر: 11 گرم
  • سدیم: 210 میلی گرم
  • چربی: 9 گرم
  • کربوهیدرات ها: 27 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • کلسترول: 16 میلی گرم

منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/skinny-banana-nut-،ins/