
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
طرز تهیه اسپرسو نعنا مارتینی | تغذیه سالم مبارک
این خنک تره اسپرسو مارتینی ن،اعی این نرم، خوشمزه و راهی عالی برای شروع فصل تعطیلات است. هر جرعه با شکلات تیره و لبه ن،اع احساس لو، و جشن خواهد داشت!

اگر از طرفداران کوکتل های ک،یک تعطیلات هستید، این اسپرسو مارتینی یکنواخت بدون طعم خنک ن،اع طعم مشابهی را ارائه می دهد.
چرا این مارتینی اسپرسو ن،ایی را دوست خواهید داشت؟
این مارتینی اسپرسو ن،اع زده شده به راحتی از یک مهم، یک به یک به یک جشن تعطیلات تبدیل می شود.
- یک حزب. این دستور یک وعده را درست می کند، که اگر فقط یک نوشیدنی می خواهید عالی است.
- مبتدی دوستانه. لیوان ها را آماده کنید، تکان دهید، سرو کنید و کوکتل خود را تزئین کنید!
- عالی برای تعطیلات بیلی، روغن ن،اع فلفلی و آب نبات ن،اع فلفلی له شده کمترین طعم را دارند.
- آمادگی بعدی به محض ورود مهمانان نیازی به خوردن کوکتل ندارید. مقدار زیادی از قبل آماده کنید و در کوزه سرو کنید.


آنچه شما نیاز دارید
روغن ن،اع نرم شیرینی تلخ قهوه و تندی ودکا را تکمیل می کند. برای دریافت مقادیر مشخصی از مواد، به کارت دستور غذا در پایین پست بروید.
اسپرسو مارتینی
- اسپرسو – موارد دلخواه خود را اضافه کنید.
- ، ایرلندی بیلیس – غنای خامه ای را اضافه می کند.
- ودکا - از ودکای معمولی استفاده کنید، نه طعم دار.
- نوشیدنی قهوه - من Caffe del Fuego را اضافه کردم، اما Kahlua یکی دیگر از برندهای بسیار محبوب است.
- شربت ساده – همچنین می تو،د از عسل، شهد آ، یا شربت افرا استفاده کنید.
- روغن ن،اع - با خیال راحت از عصاره استفاده کنید. مطمئن شوید که درجه مواد غذایی است.
- یخ – من تکه های یخ کوچکتر را ترجیح می دهم.
- دانه های قهوه – این یک چاشنی اختیاری است که عطر و تلخی جزئی را اضافه می کند.
برای لبه ها
- چیپس شکلات تلخ - اگر این چیزی است که دارید، شکلات نیمه شیرین، شیری یا سفید را انتخاب کنید.
- آب نبات ن،اع - رنگ های قرمز و سبز نیز فضای کریسمس شگفت انگیزی دارند.
طرز تهیه مارتینی اسپرسو ن،ا
تزیین ن،ا به این کوکتل ساده رنگارنگ و تند می بخشد. برای دریافت کارت دستور کامل به پایین پست بروید.




- آماده سازی رینگ ها آب نبات ن،اع را به یک بشقاب اضافه کنید. آن را کنار بگذارید. در یک کاسه جداگانه، شکلات را در مایکروویو با افزایش 30 ث،ه قرار دهید تا ذوب شود. لبه های لیوان کوکتل را در شکلات ذوب شده و سپس در آب نبات ن،اع فرو کنید. فنجان ها را سمت راست بچرخ،د و فنجان ها را در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
- آن را تکان دهید. اسپرسو، بیلی، ودکا، شربت قهوه، شربت ساده، روغن ن،اع و یخ را در یک کوکتل شیکر بریزید. درب را محکم کنید و تکان دهید تا کوکتل شیکر یخ زده شود.
- خدمت می کند. کوکتل را در لیوان های کوپه صاف کنید. با دانه های قهوه تزئین کنید. لذت ببرید!


نکات و تغییرات
این مارتینی اسپرسو ن،ایی را با سرو در پارچ با چوب دارچین و کوکی های ،د شده برای تزیین به مهم، تبدیل کنید.
- ک، بیشتر اگر می خواهید کمی طعم بیشتری به آن اضافه کنید، پوست پرتقال شیرین شده، شکلات ریز ،د شده و نان زنجبیلی آسیاب شده گزینه های خوبی هستند.
- آن را و،م کنید. تمام مواد کوکتل را به مخلوط کن اضافه کنید. تا زم، که خوب و یخ زده، مانند ،، عمل کنید. سرو کنید و لذت ببرید.
- گردگیری کنید. پس از سرو، کوکتل ها را با کمی دارچین، جوز هندی، یا ادویه کدو تنبل بپاشید تا یک جرعه عالی بنوشید.
- از کوزه استفاده کنید. اگر مجالس بزرگی دارید این ایده آل است. طبق معمول لیوان ها را لبه بزنید و روی میز بگذارید. به تعداد مورد نیاز دستور تهیه کنید و در یک پارچ بریزید. بگذارید هر ، نوشیدنی خودش را بریزد.
- از شیکر رد شوید. اگر شیکر ندارید، مواد را در یک فنجان بزرگ سرو بریزید و با استفاده از همزن یا قاشق آن ها را به آرامی با هم مخلوط کنید تا خوب ،یب شوند.
- از ابزار همزن استفاده کنید. یک چوب دارچین یا آب نبات های کوچک می تواند کوکتل ها را در صورت استفاده به ،وان همزن بسیار زیبا جلوه دهد.
نوشیدنی های کریسمس بیشتری را امتحان کنید
دستگاه چاپیک توضیح
این دستور پخت 5 دقیقه ای اسپرسو مارتینی ن،ایی با لبه شکلات تیره و دانه های قهوه برای تعطیلات عالی خواهد بود.
لبه شکلاتی ن،ایی:
لبه شکلاتی ن،ایی:
- آب نبات ن،اع له شده را به یک بشقاب اضافه کنید. کنار بگذارید.
- شکلات را به یک کاسه کوچک اضافه کنید. با افزایش 30 ث،ه ای در مایکروویو ذوب کنید.
- پس از ذوب شدن، لبه یک لیوان کوکتل را در شکلات فرو کنید. اجازه دهید هر شکلاتی که در دسترس است داخل کاسه چکه کند و لبه پوشیده شده با شکلات را به آب نبات ن،اع اضافه کنید تا بپوش،د.
- فنجان ها را وارونه روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. آن را در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود. (10 دقیقه یا بیشتر)
اسپرسو مارتینی ن،اع:
- اسپرسو، بیلیس، ودکا، شربت قهوه، شربت ساده، روغن ن،اع فلفلی و تکه های یخ را به یک کوکتل شیکر اضافه کنید.
- محکم بپوش،د و تکان دهید تا شیکر کوکتل یخ زده شود.
- در یک لیوان کوکتل کوپه صاف کنید.
- روی آن چند دانه قهوه بزنید.
- بلافاصله سرو کنید.
تغذیه
- اندازه خدمت: 1 کوکتل
- کا،ی: 203
- شکر: 15 گرم
- سدیم: 12 میلی گرم
- چربی: 1 گرم
- چربی اشباع شده: 1 گرم
- کربوهیدرات ها: 16 گرم
- فیبر: 0 گرم
- پروتئین: 1 گرم
- کلسترول: 0 میلی گرم
منبع: https://www.joyfulhealthyeats.com/peppermint-espresso-martini-recipe/