طرز بریدن، خوردن و تزئین انار
انتشار: آذر 20، 1403
بروزرسانی: 03 خرداد 1404

طرز بریدن، خوردن و تزئین انار


میوه زمست، مورد علاقه همه، من بهترین نکاتم را در مورد آن با شما به اشتراک خواهم گذاشت طرز ب،، خوردن و تزئین انار.

دو دست دسته ای از دانه های انار را روی یک کاسه ف،ی با دانه های بیشتر نگه می دارند.

یکی از دلایل زیادی که من عاشق غذا خوردن فصلی هستم این است که از خوردن غذای سالم من را خسته نمی کند. در تابستان، من را در حال نوشیدن یک اسموتی زنجبیل و تمشک خواهید دید و در پاییز من عاشق این کدو حلوایی و سوپ کدو حلوایی بو داده شده هستم. به طور طبیعی، من همچنین می بینم که محصولات زمست، زمستان می آیند!

در حالی که ما اغلب به میوه های فصلی در طول ماه های تابستان فکر می کنیم، تعطیلات زمان خوبی برای یافتن محصولات فصلی از جمله پرتقال، گریپ فروت، آووکادو، کلم بروکلی، لیمو (مورد علاقه من) و انار است! با نزدیک شدن به تعطیلات و برخورد انارها به راهروهای محصول، فکر کردم زمان بسیار خوبی است تا با یک آموزش کوچک در مورد روش مورد علاقه من در مورد نحوه ب، و جدا ، دانه ها از میوه ها آشنا شوم.

چرا از این روش برای ب، انار خوشتان می آید

  • آشفتگی کمتر! با آب انار از ایجاد لک جلوگیری می کند.
  • سریع است و در کمتر از 5 دقیقه دانه های انار خواهید داشت.
  • بعد از اینکه آن را برش دادید، حتی می تو،د از بچه هایتان بخواهید که به شما کمک کنند!
  • آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و تا 7 روز انار تازه خواهید داشت.

طرز ب،، خوردن و تزئین انار

نحوه ب، انار

لیز یک انار را با یک چاقوی بزرگ و تیز روی تخته برش به دو نیم می کند.

مرحله 1. انار را با چاقوی تیز به صورت افقی از وسط نصف کنید.

یک کاسه شیشه ای بزرگ نیمه پر از آب، حاوی نصف انار و دو دست برای جدا ، دانه های انار.

مرحله 2. نصف های انار را در یک کاسه بزرگ که تا نیمه از آب پر شده است بریزید. میوه را در آب غوطه ور نگه دارید، سپس دانه های انار را به آرامی فشار دهید. پس از اتمام، به سادگی دانه ها را فیلتر کرده و آنها را ذخیره کنید.

دستور پخت با انار

هوموس با گوشت چرخ کرده و دانه های انار در یک بشقاب سفید بزرگ.

اکنون که نحوه برش دادن انار را توضیح دادیم، بیایید در مورد راه های لذت بردن از آنها در غذا و کوکتل صحبت کنیم! در اینجا برخی از دستور العمل های مورد علاقه من با استفاده از انار آورده شده است:

از انار برای تزیین استفاده کنید

یک میز با لیموی تازه و انار به ،وان ،مت مرکزی بچینید.

آیا می د،د که می تو،د با انار هم تزیین کنید؟ مانند استفاده از مرکبات، انار کامل برای استفاده در ،مت مرکزی، لهجه روی میز و موارد دیگر عالی است. در واقع، من اخیراً آنها را با سایر میوه های فصل برای طراحی یک میز برای مهم، شام استفاده کردم. اگر می خواهید مهم، های ذغالی را میزب، کنید، آنها همچنین قطعات نمایشگر بشقاب زغالی عالی می سازند!

سوالات متداول

چگونه بفهمیم انار رسیده است؟

باید رنگ قرمز تیره خوبی داشته باشد، بدون رنگ زرد یا سبز باقی بماند. همچنین نسبت به اندازه خود احساس سنگینی می کند و به جای کاملاً گرد، کمی زاویه دار به نظر می رسد. وقتی آن را فشار می دهید، احساس سفت می کند اما سخت نیست.

چگونه انار را برای تزئین برش دهیم؟

اگر تنها میل شما این است که انار را به عرض برش دهید، می تو،د با برش دادن روی آن به شکل ستاره ای برش دهید، سپس به آرامی گوشه های کناره ها را بکوبید تا ، ها کمی به 5-6 تکه بزرگ از هم جدا شوند. در پایه ،بیده باقی می ماند و مانند یک ستاره یا گل پخش می شود.

اگر انار لطیف باشد ی،ی چه؟

اگر انار نرم و اسفنجی باشد و پوست آن کاملاً چروکیده شده باشد، بیش از حد رسیده است و احتمالاً مزه خوبی نخواهد داشت.

دانه های انار را مرتب کنید و تفاله سفید آن را در یک کاسه آب بردارید.

بخورید، لایک کنید، به اشتراک بگذارید!

آیا این روش یا هر یک از دستور العمل هایی که من به اشتراک گذاشتم را امتحان کرده اید؟ ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید تا به من اطلاع دهید! @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا از غذای شما لذت ببریم و به اشتراک بگذاریم.

خواه برای یک وعده غذایی تازه نیاز به پوست کندن انار دارید، یا می خواهید یک دکوراسیون منحصر به فرد برای یک مهم، تعطیلات داشته باشید، امیدوارم راهنمای من در مورد چگونگی هسته، برش و تزئین انار برای شما مفید باشد!

نیازی به چنگال نیست.

ع، از لیز دلا کروچه

سلام، من لیز هستم!

سلام، من لیز دلا کروچه هستم و خیلی خوب است که شما اینجا هستید! هدف من ایجاد انگیزه و برانگیختن اشتیاق شما برای پختن غذاهای عالی برای عزیزانتان است. من به قدرت مواد واقعی و سالمی که پر از طعم هستند و نمی توانند ارزش غذایی را ،اب کنند، ایمان دارم. چه این دستور غذای سنتی لبن، از خانواده من باشد و چه ابداعات آشپزی از سرتاسر جهان، از کشف این که غذای مغذی می تواند هیجان انگیز، مقرون به صرفه و آسان باشد، شگفت زده خواهید شد.

درباره من بیشتر بد،د →

در دستور العمل های من مش، شوید ->


منبع: https://thelemonbowl.com/،w-to-cut-eat-and-decorate-with-pomegranates/