شکلات داغ {دستور العمل خامه ای آسان} – WellPlated.com
انتشار: آذر 29، 1403
بروزرسانی: 03 تیر 1404

شکلات داغ {دستور العمل خامه ای آسان} – WellPlated.com


تصویر مخفی پینترست

نه تنها این شکلات داغ غنی، منحط و خامه ای، همچنین بهترین شکلات داغ مهم، است! یک دسته بزرگ درست کنید و اجازه دهید مهمانانتان به خودشان کمک کنند تا لیوان هایی را که تا لبه آن با کاکائو داغ و تمام مواد مورد علاقه شان پر شده است، گرم کنند.

دستور پخت هات چاکلت خامه ای در یک فنجان با مارشمالو

دستور غذا را برای من ایمیل کنید

ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا این دستور غذا را در جعبه دستور غذای خوب آبکاری شده رایگان خود ذخیره کنید.

هر از چند گاهی، ما بهترین های Well Plated را برای شما ارسال می کنیم. قبلا ثبت نام کرده اید؟ اینجا وارد شوید

شکلات داغ من، برای مهم، ها.

نویسنده کتاب آشپزی، ارین کلارک، به خوبی از آب درآمده استنویسنده کتاب آشپزی، ارین کلارک، به خوبی از آب درآمده است

فوق العاده داغ، فوق العاده خامه ای، و بهترین جرعه جرعه جرعه با آهنگ های تعطیلات در پس زمینه (یا شاید بهترین جرعه جرعه جرعه جرعه جرعه جرعه جرعه مستقیم از اجاق گاز آهسته با نی؟)، این شکلات داغ در دیگ قابلمه، نوشیدنی راحتی مورد علاقه من در این زمستان است!

دستور پخت تا حد ممکن آسان است و آهسته پز آن را در هنگام سرگرمی عالی می کند زیرا مهمانان می توانند به خودشان کمک کنند. نه ساقی بازی! (کریسمس پانچ و رام پانچ نیز کار شما را به ،وان میزبان کاهش می دهد.)

طعم این شکلات داغ نیز عالی است عالی. که برخی از بهترین شکلات داغی که تا حالا درست کردم، با شکلات داغ فرانسوی در رتبه اول قرار گرفت. و از آنجایی که بدون شیر تغلیظ شده و خامه غلیظ درست می شود، آنقدر خامه ای می شود که نمی تو،د یک فنجان کوچک بخورید. آن فنجان را پر کن دوست من!

اجزای اصلی

لیست کامل مواد را در کارت دستور غذا در زیر خواهید یافت، اما در اینجا نکاتی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید.

  • شکلات. از شکلات چیپسی استفاده نکنید! درست مانند پنیر ،د شده در فروشگاه، چیپس های شکلات طوری طراحی شده اند که ذوب یا در کیسه جمع نشوند، به این م،ی که هنگام تهیه دستور پخت به آرامی ذوب نمی شوند. یک شکلات ب،ید و آن را برش دهید.
  • پودر کاکائو. نیمی دیگر از دوتایی طعم شکلاتی ما. درست ، این هات چاکلت با پودر کاکائو باعث ایجاد شدت می شود.
  • شیر کامل + نصف و نیم. برای اینکه بافت نرم تر و خامه ای داشته باشید، مهم است که شکلات داغ خود را با شیر درست کنید، نه آب. من از شیر کامل استفاده کردم. من همچنین از نصف و نیم استفاده کردم تا مواد را کمی سبکتر از خامه غلیظ نگه دارم و در عین حال طعم خوشمزه ای داشته باشند. (برای پوسیدگی بیشتر، می تو،د نیم و نیم را با خامه فرم گرفته جایگزین کنید.)
  • و،ل. افزودنی غیرقابل چشم پوشی که به این نوشیدنی یک لایه راحتی اضافی می بخشد.
  • پودر اسپرسو فوری. اگرچه اختیاری است، اما به تشدید بیشتر طعم شکلات کمک می کند (این طعم شکلات داغ شما را مانند قهوه نمی کند).

بررسی 5 ستاره

"شگفت انگیز! بهترین شکلات داغی که تا به حال خورده ایم. خیلی خامه ای بود و همه دوستان ما آن را دوست داشتند."

- مسی -
دو فنجان شکلات داغ بدون چیپس شکلاتدو فنجان شکلات داغ بدون چیپس شکلات

روش های طعم دادن به شکلات داغ

چه شکلات داغ سالم، چه شکلات داغ یا این نسخه قابلمه، در اینجا چند روش مورد علاقه ما برای تقویت کمی شکلات داغ آورده شده است:

  • الکل. شکلات داغ با الکل یک نوشیدنی خوشمزه برای بزرگسالان است! من ، ایرلندی بیلیز، لیکور ن،اع فلفلی، کاهلوا یا لیکور فندقی فرانجلیکو را توصیه می کنم. خوشمزه!
  • قهوه. شکلات داغ و قهوه را با هم مخلوط کنید تا نوشیدنی ای به نام کافه موکا درست کنید. یک شات اسپرسو یا قهوه دم کرده قوی را به فنجان خود اضافه کنید، سپس هر چقدر که می خواهید شکلات داغ را روی آن بریزید. ما هر صبح کریسمس این را داریم و الهی است.
  • نوتلا. برای یک هات چاکلت غنی، خوشمزه و غیر معمول، یک قاشق نوتلا اضافه کنید.

رویه های شکلاتی داغ

با یکی از رویه های شکلات داغ زیر لذتی را به فنجان خود اضافه کنید:

  • مارشمالو. چه مارشمالو های کوچک را ترجیح دهید، چه مارشمالوهای معمولی یا مارشمالوهای جامبو، نمی تو،د با این تاپینگ ک،یک و محبوب اشتباه کنید.
  • خامه. برای یک دسر خوشمزه، روی هات چاکلت خود را با یک لایه خامه فرم گرفته تزیین کنید.
  • شکلات چیپسی. یک مشت چیپس شکلات شیری، شکلات چیپسی نیمه شیرین یا چیپس شکلات تلخ فاکتور شکلات را یک درجه دیگر افزایش می دهد.
  • سس کارامل. یک قطره سس کارامل روی آن خوشمزه خواهد بود!
  • ن،اع آسیاب شده. برای عطر و طعم ن،اع و جشن، مقداری آب نبات ن،اع فلفلی یا آب نبات های له شده را روی آن بپاشید.
  • دارچین. شکلات داغ را با کمی دارچین تمام کنید. همچنین می تو،د در حین پختن هات چاکلت مقداری چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید تا طعمی گرم به آن بدهد.

این هات چاکلت خامه ای قابلمه ای به راحتی درست می شود و طعمی کاملاً منحط دارد. آهسته پز برای خدمت به جمعیت عالی است!

دستور غذا را برای من ایمیل کنید

ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا این دستور غذا را در جعبه دستور غذای خوب آبکاری شده رایگان خود ذخیره کنید.

هر از چند گاهی، ما بهترین های Well Plated را برای شما ارسال می کنیم. قبلا ثبت نام کرده اید؟ اینجا وارد شوید

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • 3 فنجان شیر کامل برای داشتن بهترین بافت باید کامل باشد!
  • 1 فنجان نصفه و نیمه یا اگر می خواهید این را به طرز ظالمانه ای منحط کنید، خامه سنگین
  • 6 اونس شکلات تلخ یا شیرین* درشت ،د شده (بین 62 تا 70 درصد؛ هر چه طعم شکلات تیره تر باشد، تندتر است؛ من 66 درصد استفاده کردم.
  • 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
  • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده یا پودر کاکائو هلندی
  • 2 قاشق چای خوری عصاره و،ل خالص
  • 1 قاشق چای خوری پودر اسپرسو فوری یا پودر قهوه اختیاری برای طعم شدیدتر
  • نیشگون گرفتن نمک کوشر
  • رویه مورد علاقه: گل ختمی خامه فرم گرفته، کمی کارامل و یک مشت چیپس شکلات اضافی

  • همه مواد به جز رویه را در یک آرام پز 3 لیتری (یا اگر دستور را دو برابر می کنید 5 لیتر یا بزرگتر) بریزید: شیر، نصف و نیم، شکلات، شکر، پودر کاکائو، و،ل، پودر اسپرسو. و نمک.

  • به آرامی هم بزنید تا پودر کاکائو تا حد امکان حل شود. به هم زدن ادامه دهید تا هیچ یک از آن به سمت بالا شناور نشود. این ممکن است یک تا دو دقیقه طول بکشد.

  • 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم یا 45 دقیقه تا 1 ساعت با حرارت زیاد بپزید (بسته به آرام پز شما دارد، ممکن است زود تمام شود. بعد از داغ شدن و ذوب شدن شکلات، می تو،د به محض اینکه خواستید سرو کنید. من ترجیح می دهم. این کار را روی حرارت ملایم انجام دهید تا شکلات نسوزد. هر 45 دقیقه یا بیشتر هم بزنید تا مطمئن شوید شکلات تا ته دیگ نسوزد. در این مرحله، می تو،د آن را روی «کم» نگه دارید یا اگر آن تنظیم را دارید به «گرم نگه دارید» بروید. آن را زیاد نگه ندارید، زیرا اگر شکلات خیلی داغ شود ممکن است بسوزد یا جدا شود.

  • در فنجان های سرو بریزید و مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید.

  • *شکلات چیپسی را توصیه نمی کنم چون به راحتی آب نمی شود. از آنجایی که شکلات ماده اولیه است، حتما از کیفیت خوب استفاده کنید. لیندت و گیراردلی هر دو عالی هستند. من همچنین با یک تخته شکلات تلخ و شیرین بیکر آزمایش شانس خوبی داشتم.
  • برای ذخیره سازی: باقی مانده غذا را تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
  • برای گرم ،به آرامی در قابلمه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به پایین گرم کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

ارسال: 1(از 6)؛ حدود 6 اونسکا،ی: 326Kcalکربوهیدرات ها: 27gپروتئین: 7gچربی: 21gچربی اشباع شده: 12gکلسترول: 28میلی گرمپتاسیم: 435میلی گرمفیبر: 3gشکر: 19gویتامین A: 351IUویتامین C: 1میلی گرمکلسیم: 201میلی گرمآهن: 4میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی پیدا کنید.

من را ثبت نام کن

منبع: https://www.wellplated.com/crock،-،t-c،colate/