
بروزرسانی: 04 خرداد 1404
سوپ پوزوله مرغ مکزیکی - لیمو کاسه®
این سوپ پوزوله مرغ مکزیکی با مواد ک،یک مانند فلفل چیپوتل دودی، هوموس جویدنی، و آب لیموترش تازه، پیچ و تاب خوشمزه ای پیدا می کند.

وقتی بزرگ شدم، والدینم ما را به یک سفر یک روزه به نوگالس، مکزیک که یک ساعت و نیم ج، توسان است، می بردند. از لحظه ای که از مرز رد شدیم بوی تورتیلاهای ذرت خانگی، گشنیز تازه و ادویه های گرم فضا را پر کرده بود. این کاملا مست کننده بود و شروع یک رابطه عاشقانه مادام العمر با غذاهای اصیل مکزیکی بود.
من اغلب چیپس تورتیلای ذرت پخته و سالاد مکزیکی را با وینگرت عسلی-آهک، همراه با سوپ پوزول مرغ مکزیکی درست می کنم. این یک نسخه آسان آ، هفته از غذای ک،یک است. برای صرفه جویی در زمان، من از مرغ سوخاری استفاده می کنم، اما گوشت رنده شده باقی مانده از جمله گوشت خوک یا حتی گوشت ، مفید است.
چرا این سوپ پوزول را دوست خواهید داشت؟
- با تعداد زیادی افزونه برای انتخاب، سفارشی ، آن آسان است.
- غذای بسیار خوشمزه و متعادلی است.
- به راحتی می توان آن را زودتر از موعد درست کرد، یا در دسته های بزرگ برای آماده سازی غذا درست کرد!
مواد تشکیل دهنده

- مرغ: باقیمانده مرغ سوخاری یا سینه مرغ از قبل پخته شده عالی عمل می کند.
- فلفل چیپوتل: فلفل چیپوتل در سس adobo طعمی دودی، غنی و تند به سوپ اضافه می کند.
- فلفل چیلی سبز: سطح دیگری از ادویه لطیف را به سوپ اضافه می کند.
- سیر: تارت، طعم معطر و نت های مغزی را اضافه می کند.
- سبزیجات: گوجه فرنگی ،د شده، هویج، پیاز، فلفل قرمز و فلفل قرمز تفت داده شده به پوزول مواد، ویتامین ها و طعم می بخشند.
- آب مرغ: یک پایه خوشمزه برای سوپ درست می کند.
- آهک: آب لیمو کمی اسیدیته تازه می افزاید که به قطع مقداری از ادویه کمک می کند.
چیزها را عوض کن
- از تاپینگ های مختلف استفاده کنید! من دوست دارم روی آن را با چیپس تورتیلا، گشنیز و برش های تربچه روی آن قرار دهم. اما می تو،د کلم ،د شده، برش های آووکادو و پنیر را اضافه کنید.
- می تو،د به جای مرغ از گوشت خوک یا گوشت ، به ،وان پروتئین استفاده کنید.
- برای طعم متفاوت به جای آب مرغ از آب سبزیجات یا گوشت ، استفاده کنید.
طرز تهیه سوپ پوزوله مرغ مکزیکی

مرحله 1. پیاز را نگینی ،د کنید و با کمی روغن زیتون به ته یک قابلمه بزرگ سوپ اضافه کنید.

مرحله 2. بعد هویج های ،د شده را اضافه کنید.

مرحله 3. به دنبال آن فلفل دلمه ای ،د شده.

مرحله 4. از یک هواپیمای کوچک برای رنده ، سیر استفاده کنید و کمی نمک اضافه کنید.

مرحله 5. سبزیجات را سرخ کنید تا پخته شوند.

مرحله 6. قبل از اضافه ، آب مرغ، فلفل چیپوتل، پاپریکا دودی و فلفل سیاه را اضافه کنید.

مرحله 7. مرغ ،د شده، گوجه فرنگی ،د شده و کنسرو هومینی را اضافه کنید.

مرحله 8. فلفل سبز چیلی و آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و حدود 20 دقیقه بجوش،د.

با چاشنی های مورد علاقه خود سرو کنید، سپس از این سوپ پوزوله مرغ مکزیکی لذت ببرید!
سوالات متداول
تفاوت پوزول و پوزول چیست؟
هیچ تفاوتی در محصول نهایی وجود ندارد. این فقط دو روش متفاوت برای املای یک ظرف است!
آیا انواع مختلفی از پوزول وجود دارد؟
پوزول اصلی دارای سه نوع است که به دلیل رنگ آبگوشت از فلفل های چیلی مختلف نامگذاری شده است. پوزوله ورد، پوزوله روجو و پوزول بلانکو را می توان با هر نوع گوشتی نیز تهیه کرد.
آیا پوزول مرغ سالم است؟
سرشار از پروتئین بدون چربی از مرغ، فیبر از هومینی، و تن ها مواد مغذی و ویتامین های دیگر سبزیجات، بله می تواند باشد! به خصوص اگر از آبگوشت کم سدیم استفاده می کنید.

دستور العمل های مکزیکی بیشتر
بخورید، لایک کنید، به اشتراک بگذارید!
آیا این سوپ را امتحان کرده اید و دوستش دارید؟ دفعه بعد که این کار را انجام دادید، ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا از غذای شما لذت ببریم و به اشتراک بگذاریم.
برای یک سوپ خوشمزه و آرام که تمام خانواده از آن لذت می برند، پوزول مرغ مکزیکی را امتحان کنید.
قاشق شما منتظر است.
آیا شما من را امتحان کردید
سوپ پوزوله مرغ مکزیکی?
، 🌟 امتیاز ستاره در نظرات به ما بگویید که چگونه آن را دوست داشتید و آن را به اشتراک بگذارید اینستاگرام، فیس بوک & پینترست.
ما دوست داریم از شما بشنویم! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.

سوپ پوزوله مرغ مکزیکی
لیز دلا کروچهاین سوپ پوزول مرغ با ،یبات مکزیکی ک،یک مانند فلفل چیپوتل دودی، هومینی جویدنی و آبلیموی تازه ،یبی خوشمزه دارد.
مقدماتی: 5 دقیقه
آشپزی: 25 دقیقه
کل: 30 دقیقه
سهام4
یک قابلمه بزرگ سوپ را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید و با اسپری آشپزی اسپری کنید. پیاز، هویج، فلفل قرمز، سیر و نمک را اضافه کنید. بپزید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند، 3-4 دقیقه.
1 عدد پیاز متوسط، 2 عدد هویج متوسط، 1 فلفل قرمز، 3 حبه سیر، 1/2 قاشق چایخوری نمک
فلفل چیپوتل، پاپریکا دودی و فلفل را اضافه کنید.
2 عدد فلفل چیپوتل در سس ادوبو، 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی، 1/4 قاشق چایخوری فلفل
آب مرغ، مرغ رنده شده، گوجه فرنگی ،د شده، هومینی، فلفل سبز و آبلیمو را در آن بریزید. مخلوط را به جوش آورده و سپس به مدت 20 دقیقه بجوش،د.
8 فنجان آب مرغ، 12 اونس سینه مرغ پخته شده، قطعه قطعه شده 14 اونس می تو،د گوجه فرنگی های ،د شده برشته را آتش بزنید، قوطی 14 اونس هومینی - آبکش شده، 4.25 اونس قوطی فلفل چیلی سبز ،د شده، 1 عدد آبلیمو
- با تربچه های خلال شده، پیاز سبز و گشنیز ،د شده تزئین کنید. با چیپس ذرت پخته شده دودی سرو می شود.
برش های تربچه، چیپس ذرت پخته شده دودی – برای سرو
لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.
اگر غذاهای سبک تری دوست دارید، مقدار فلفل چیپوتل را به یک عدد کاهش دهید.
کا،ی: 148Kcal | کربوهیدرات ها: 15.4g | پروتئین: 16g | چربی: 2.1g | چربی اشباع شده: 0.6g | چربی های چند غیر اشباع: 1.5g | کلسترول: 34میلی گرم | سدیم: 618میلی گرم | فیبر: 2.8g | شکر: 5.9g
منبع: https://thelemonbowl.com/mexican-chicken-posole-soup/