سوپ برنج وحشی مرغ خامه ای
انتشار: آذر 29، 1403
بروزرسانی: 03 خرداد 1404

سوپ برنج وحشی مرغ خامه ای


این سوپ برنج وحشی مرغ خامه ای به طرز مجللی غلیظ، دل،ب و رضایت بخش است و با مواد روزمره تهیه می شود. یک قابلمه بزرگ درست کنید و در طول هفته برای ناهارهای راحت و آماده گرم کنید.

یک کاسه سوپ برنج وحشی مرغ خامه اییک کاسه سوپ برنج وحشی مرغ خامه ای

اولین باری که شوهرم گاز گرفت سوپ برنج وحشی مرغ خامه ایاو او را "دورترین" معرفی کرد (و نه فقط به این دلیل که او بود به م،ای واقعی کلمه مذاب داغ).

اگر شوهر من را می شناسید، می د،د که این بسیار تحسین برانگیز است و من 100% موافقم که هر قاشق از این سوپ غلیظ و دل،ب به گونه ای ،ل کننده و سیر کننده است که فقط یک سوپ خامه ای می تواند باشد.

سوپ آبگوشت - می د، که دوستت دارم - اما وقتی دمای بیرون کاهش می یابد و دستورات آرامش بخش برای گرم ، شما از درون لازم است، این سوپ برنج وحشی مرغ خامه ای فقط یک بلیت است.

این حداقل 2-4 کاسه سوپ است!

یک کاسه سوپ برنج وحشی مرغ خامه اییک کاسه سوپ برنج وحشی مرغ خامه ای

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ خامه ای و برنج وحشی

طعم این دستور درست شبیه سوپ مرغ خامه ای و برنج وحشی Panera است (بله!) با این تفاوت که بدون گلوتن است و از ابتدا با استفاده از چند ماده تشکیل شده است. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  • سبزیجات: هویج، کرفس، تره فرنگی یا پیاز ،مت سبزیجات سوپ را تشکیل می دهند.
  • سیر: تن ها طعم اضافه می کند.
  • روغن زیتون فوق بکر: برای سرخ ، سبزیجات
  • گیاهان خشک و ادویه جات ترشی جات: چاشنی مرغ، آویشن خشک، نمک و فلفل، طعم گرم و آهسته پخته شده زیادی را به هر کاسه این سوپ مرغ خامه ای و برنج وحشی می دهد.
  • آب مرغ یا آبگوشت: پایه سوپ را تشکیل می دهد.
  • سینه مرغ: آنها را در آبگوشت یا آبگوشت می جوشانند تا نرم و آبدار بماند و سپس ،د یا ،د می کنند. به جای آن می تو،د از باقیمانده جوجه گردان یا مرغ پخته استفاده کنید.
  • مخلوط برنج وحشی: من معمولاً از برنج ،یبی وحشی لوندبرگ برای همه غذاهای مبتنی بر برنج وحشی خود استفاده می کنم، اگرچه متوجه شده ام که برنج رویال ،یبی وحشی رایس سلکت دارای نوع خاصی از برنج است که مانند سوپ برنج وحشی مرغ خامه ای پانرا پف کرده و چین و چروک می کند. می دانم که خیلی تصادفی است، اما من واقعاً دوست دارم از ،یب برنج انتخاب برای این سوپ خاص استفاده کنم. لوندبرگ هم عالی کار می کند!
  • چاقی: با آرد هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
  • آرد بدون گلوتن: از مخلوطی که برای پخت بدون گلوتن در دسترس دارید استفاده کنید، مانند آرد نان بدون گلوتن ۱ به ۱ باب میل قرمز، در مقابل آرد تکی مانند آرد بادام یا آرد نارگیل. اگر نیازی به خوردن جی اف ندارید می تو،د از آرد همه منظوره استفاده کنید.
  • شیر: هر چه در دست دارید برای نوشیدن. من این سوپ را با همه چیز از شیر بادام شیرین نشده تا شیر کامل با نتایج عالی درست کرده ام - بدون نیاز به خامه غلیظ!
قاشق چوبی در یک کاسه سوپ برنج مرغ وحشیقاشق چوبی در یک کاسه سوپ برنج وحشی مرغ

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

دستور پخت من برای سوپ مرغ خامه ای و برنج وحشی برای تغذیه یک ارتش کافی است، که عالی است زیرا دوباره گرم می شود. عالی برای ناهارهای آسان و راحت در طول هفته خوب است.

  • برای ذخیره سازی: سوپ را در یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد، سپس درب قابلمه سوپ را بپوش،د و آن را تا 3 روز در یخچال قرار دهید. یا سوپ را در ظروف نگهداری درب دار با اندازه جداگانه بریزید و در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ، مجدد: آب مرغ یا آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید، سپس آن را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید تا داغ شود. یا کمی آب یا آب گوشت را به ظرف مخصوص نگهداری اضافه کنید، هم بزنید و در مایکروویو قرار دهید تا کاملا داغ شود.

من فریز ، این سوپ را توصیه نمی کنم، زیرا برنج پخته شده به ماس منجمد تبدیل می شود و سپس دوباره گرم می شود!

یک قاشق سوپ برنج وحشی مرغ خامه اییک قاشق سوپ برنج وحشی مرغ خامه ای

این سوپ مرغ و برنج وحشی را امتحان کنید

طرز تهیه سوپ برنج وحشی مرغ خامه ای

شروع به اضافه ، ،د شده کنید هویج و کرفس، و تره یا پیاز به روغن زیتون فوق بکر در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط. فصل با نمک و فلفل سپس 8 تا 10 دقیقه سرخ کنید تا سبزیجات نرم شوند.

تازه اضافه کنید سیر، ادویه مرغ، و آویشن خشک سپس 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا سیر بسیار معطر شود.

سبزیجات در قابلمه سوپ سرخ می شوندسبزیجات در قابلمه سوپ سرخ می شوند

او می افزاید آب مرغ یا آبگوشت قابلمه را روی قابلمه بگذارید و درب آن را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.

وقتی آبگوشت به جوش آمد، اضافه کنید سینه مرغ آن را از وسط نصف کنید سپس درب را دوباره روی آن قرار دهید، حرارت را کم کنید و بجوش،د تا مرغ بپزد، 10 تا 12 دقیقه.

انبر سینه های مرغ را در قابلمه سوپ قرار می دهدانبر سینه های مرغ را در قابلمه سوپ قرار می دهد

مرغ پخته شده را به تخته برش منتقل کنید و زم، که به اندازه کافی سرد شد، آن را ریز ریز کنید.

سینه مرغ آب پز شده ،د شده روی تخته برشسینه مرغ آب پز شده ،د شده روی تخته برش

در همین حال، A را اضافه کنید مخلوط برنج وحشی درب قابلمه را برگرد،د و برنج را بجوش،د تا پخته شود، 20 تا 30 دقیقه بسته به مارک استفاده شده، هر از گاهی هم بزنید.

باز هم، من واقعاً برنج رویال ،یبی وحشی رایس سلکت را برای این سوپ دوست دارم، اما برنج معمولی وحشی لوندبرگ نیز عالی عمل می کند!

توصیه دستور پخت

مهم نیست که کدام برند را انتخاب می کنید، مطمئن شوید که از ،یب برنج وحشی با برنج قهوه ای، در مقابل برنج وحشی مستقیم یا برنج قهوه ای استفاده می کنید.

یک فنجان برنج وحشی را به کاسه سوپ اضافه کنیدیک فنجان برنج وحشی را به کاسه سوپ اضافه کنید

زم، که برنج حدود 10 دقیقه زمان داشت تا بپزد، سس سفیدی که با رو، و شیر درست می شود تهیه کنید تا سوپ مرغ برنج وحشی غلیظ شود. ذوب شود چاقی در یک قابلمه متوسط \u200b\u200bروی حرارت متوسط، سپس هم بزنید آرد بدون گلوتن در حین هم زدن یک دقیقه بپزید.

جریان در شیر (هر نوع)، در حالی که هم می زنیم تا یکدست شود و سپس به مدت 1-2 دقیقه یا تا زم، که مخلوط کمی غلیظ شود، به آرامی اما دائماً هم می زنیم. اگر برنج هنوز زمان کمی برای پخت دارد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و درب آن را روی آن قرار دهید تا مخلوط گرم بماند.

رو، غلیظ در یک قابلمهرو، غلیظ در یک قابلمه

وقتی برنج پخت، مخلوط شیر + کره + آرد را در حالی که سوپ را مرتب هم می زنیم، اضافه می کنیم. مرغ را اضافه کنید، سپس همه چیز را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند و بپزند تا برنج کاملا پخته شود و سوپ غلیظ شود، حدود 5 دقیقه.

مرغ را به قابلمه سوپ برنج وحشی خامه ای اضافه کنیدمرغ را به قابلمه سوپ برنج وحشی خامه ای اضافه کنید

فقط همین نوشتم! این دستور غذای ساده، شگفت انگیز و آرام بخش سوپ برنج وحشی با مرغ، یکی از مواردی است که دوباره و دوباره درست می کنید. بسیار رضایت بخش، بسیار غلیظ و خوشمزه - شما آ،ین قطره را دوست خواهید داشت. لذت ببرید!

یک کاسه بزرگ سوپ برنج وحشی مرغ خامه اییک کاسه بزرگ سوپ برنج وحشی مرغ خامه ای

سوپ های آرامش بخش تر و دل،ب تر

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 2 میانجیگری هویج، هویج ریز ،د شده ~ 1 فنجان
  • 2 پاها کرفس، ریز ،د شده
  • 1 تره فرنگی یا پیاز زرد کوچک، ،د شده
  • نمک و فلفل
  • 3 میخک سیر، فشرده یا ،د شده
  • 1 قاشق چای خوری ادویه های مرغ
  • 1/2 قاشق چای خوری آویشن خشک
  • 6 فنجان آب مرغ یا آبگوشت، به علاوه بیشتر برای گرم ، مجدد
  • 1 پوند سینه مرغ، ~ 2 سینه مرغ از وسط نصف کنید
  • 1 فنجان مخلوط برنج وحشی، یادداشت ها را ببینید
  • 1/2 فنجان چاقی، یا کره گیاهی
  • 1/2 فنجان مخلوط آرد بدون گلوتن، یادداشت ها را ببینید
  • 2 فنجان شیر، هر نوع

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • روغن زیتون فوق بکر را در فر هلندی یا قابلمه سوپ بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید و هویج، کرفس، تره فرنگی یا پیاز را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید، سپس تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند، 8 تا 10 دقیقه. توصیه: درب قابلمه را با کمی آب یا آب قرار دهید تا در صورت تمایل، روند نرم شدن آن تسریع شود. سیر، ادویه مرغ و آویشن خشک را اضافه کنید، سپس 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا معطر شود.

  • آب مرغ یا آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید، درب آن را بگذارید و بگذارید بجوشد. بعد از جوش آمدن، نیم های سینه مرغ را اضافه کنید و درب آن را دوباره بگذارید. شعله را کم کنید، سپس بجوش،د تا سینه های مرغ بپزند، 10-12 دقیقه. سینه های مرغ پخته شده را به تخته برش منتقل کنید، سپس به اندازه کافی سرد شود تا در دست بگیرید، برش بزنید یا مکعب کنید. مرغ را داخل کاسه یا ظرف نگهداری قرار دهید و در یخچال قرار دهید تا دوباره آن را به سوپ اضافه کنید.

  • در همین حین برنج را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. درب آن را بگذارید و بجوش،د تا برنج پخته شود، 20-30 دقیقه بسته به مارک آن، هر از گاهی هم بزنید.

  • وقتی برنج 10 دقیقه یا بیشتر وقت داشت تا دم بکشد، کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط \u200b\u200bآب کنید. آرد بدون گلوتن را روی آن بپاشید و به مدت 1 دقیقه با هم زدن بپزید. شیر را به آرامی در حین هم زدن اضافه کنید تا سس یکدستی به دست آید سپس آن را به کفگیر منتقل کنید و با همزن بپزید تا مخلوط غلیظ و خامه ای شود، 1 تا 2 دقیقه. قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس درب آن را بگذارید و کنار بگذارید.

  • پس از پخته شدن برنج، مخلوط کره/آرد/شیر را به آرامی اضافه کنید و مرتب سوپ را هم بزنید. مرغ را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید و مدام هم بزنید یا تا زم، که سوپ غلیظ شود و برنج پخته شود. بچشید و در صورت ،وم نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند تا کمی غلیظ شود و سپس روی بشقاب ها ریخته و سرو کنید.

کا،ی: 364Kcal، کربوهیدرات ها: 30g، پروتئین: 21g، چربی: 18g، چربی اشباع شده: 8g، چربی های چند غیر اشباع: 2g، چربی های تک غیر اشباع: 6g، چربی های ترانس: 0.5g، کلسترول: 72میلی گرم، سدیم: 516میلی گرم، پتاسیم: 580میلی گرم، فیبر: 3g، شکر: 5g، ویتامین A: 2983IU، ویتامین C: 3میلی گرم، کلسیم: 112میلی گرم، آهن: 2میلی گرم

ارزش های غذایی فقط ،ن زده می شود. لطفا سلب مسئولیت ما را برای اطلاعات کامل تغذیه بخو،د.

ع، کولاژ سوپ مرغ خامه ای و برنج وحشیع، کولاژ سوپ مرغ خامه ای و برنج وحشی

ع، های اشلی مک لافلین

این دستور پخت را دوست دارید؟ آن را با دوستان به اشتراک بگذارید!


منبع: https://iowagirleats.com/chicken-wild-rice-soup/