سالاد گوجه فرنگی ساده – دستور العمل های فصلی سالم



نمای نزدیک از سالاد گوجه فرنگی با روکش متن
نمای نزدیک از سالاد گوجه فرنگی با روکش متن

سالاد گوجه فرنگی عملا مترادف با شام های تابست، بدون عارضه است. کلید دستور پخت بهترین سالاد گوجه فرنگی ساده نگه داشتن آن است! دستور غذای ما از ،یبی ک،یک از گوجه فرنگی های آبدار، همراه با سس سرکه و روغن زیتون، کمی سیر، ریحان و پیاز قرمز استفاده می کند. روش مورد علاقه ما برای تهیه سالاد گوجه فرنگی و نکاتی برای پر طعم نگه داشتن آن بدون آبکی شدن را بخو،د.

از نزدیک سالاد گوجه فرنگی با شاخه ریحان در یک کاسه سفید با قاشق سرو کنید

بهترین دستور العمل سالاد گوجه فرنگی ما

در اینجا در Healthy Seasonal Recipes، همه به شما کمک می کنیم تا راه هایی برای تهیه محصولات فصلی پیدا کنید. بنابراین اگر در این فصل گوجه‌فرنگی اضافی دارید، به وبلاگ دستور درستی رسیده‌اید! برخی از راه‌های مورد علاقه ما برای مصرف مقدار زیادی گوجه‌فرنگی عبارتند از: گازپاچو، سالاد گوجه‌فرنگی و نان با نام Panzanella، و گوجه‌فرنگی پخته شده با پنیر روی آن. وقتی باغ من واقعاً پر از گوجه فرنگی شود، آنها را برای کنسرو ، بذر و مکعب می کنم، ماریناد گوجه فرنگی درست می کنم و حتی از آن در سس سالاد گوجه فرنگی استفاده می کنم!

البته ساده ترین راه برای مصرف زیاد گوجه فرنگی با کمترین زحمت درست ، سالاد گوجه فرنگی است! در طول سال ها، سالاد گوجه فرنگی را با خیار، سالاد گوجه فرنگی با آنچوی، سالاد گوجه فرنگی و لوبیا سبز و سالاد ،د شده با گوجه فرنگی را به اشتراک گذاشته ایم. اما امروز در حال غذا خوردن هستیم ابتدایی ترین سالاد گوجه فرنگی ما.

این دستور تهیه سالاد گوجه فرنگی آنقدر آسان است که به سختی می توانم آن را “دستور پخت” بنامم. به هر حال، گوجه‌فرنگی‌های باغی تازه، در اوج طراوت تابست،، فقط به چند غذای اصلی – کمی ریحان، سیر و پیاز تازه – نیاز دارند تا آن‌ها را بالا ببرند.

البته، همیشه می تو،د چاشنی ها، پنیرها و سایر سبزیجات را نیز اضافه کنید. ما پیشنهاداتی برای تغییرات برای امتحان داریم در بخش نکات تخصصی ما. برای همه جزئیات به ادامه مطلب مراجعه کنید و در صورت درست ، آن با گذاشتن رتبه بندی ستاره و مرور زیر کارت دستور غذا، حتما به ما اطلاع دهید.

مواد لازم سالاد گوجه فرنگی

مواد روی یک تابه ورق با روکش متنی
  • گوجه فرنگیها: در کارت دستور پخت زیر، من به طور خاص برای گوجه فرنگی و گوجه فرنگی گی،ی نام می برم، اما تا زم، که رسیده و در فصل باشد، نمی تو،د از هر نوع گوجه فرنگی که برای این دستور استفاده می کنید اشتباه کنید. شما حدود 4 1/2 فنجان گوجه فرنگی به اضافه 1 فنجان گوجه فرنگی کوچک می خواهید. گوجه فرنگی موروثی، گوجه فرنگی بیفتیک، گوجه فرنگی خلال کن و گوجه فرنگی گی،ی همه برای این دستور غذا کار می کنند. گوجه‌فرنگی روما (که گوجه‌فرنگی آلویی نیز نامیده می‌شود) خوب عمل می‌کند، اما به اندازه برش دادن گوجه فرنگی آبدار نیست.
  • روغن زیتون: توصیه می کنم دو بطری روغن زیتون را در دست داشته باشید. یک بطری ارزان‌تر (مانند Costco) برای پخت و پز و دومین بطری روغن با بالاترین کیفیت برای استفاده در دستور العمل‌هایی که طعم آن واقعاً تفاوت ایجاد می‌کند. دومی روغن زیتون باکیفیت گران تر خواهد بود، اما شما به مقدار زیادی نیاز ندارید! این دستور غذا یکی از زمان هایی است که می توان به بهترین کیفیت روغن زیتون فوق بکر دست یافت. طعم های میوه ای و علفزار واقعاً در سالاد نهایی ظاهر می شود.
  • سرکه: من این را با انواع سرکه تست کرده ام و دو مورد مورد علاقه من سرکه شراب قرمز و سرکه با،امیک هستند. اگر از با،امیک استفاده می کنید، پیشنهاد می کنم از سرکه با،امیک با کیفیت بالاتر استفاده کنید تا شیرین ترین طعم را داشته باشید. با،امیک خوب غلیظ و شربتی است که واقعاً گوجه فرنگی های رسیده را به خوبی می پوشاند و نسبت به با،امیک ارزان قیمت اسیدی کمتری دارد. برای جایگزینی کم‌هزینه، من سرکه شراب قرمز را دوست دارم. این سالاد ارزان است و اسیدیته تمیز و روشن در این سالاد عالی است. با خیال راحت از نوع دیگری از سرکه یا حتی آبلیمو استفاده کنید.
  • سیر: من سالاد را با و بدون سیر خام تست کردم و از هر دو طرف خوشمان آمد. اگر می خواهید این دستور غذا را حتی بیشتر ساده کنید، آن را کنار بگذارید. برای ،، از شما که باغب، هستید که سیر می‌کارید، توجه داشته باشید که می‌تو،د از 1 قاشق چای‌خوری سیر ریز ،د شده یا پوره شده در فصل استفاده کنید.
  • پونه کوهی خشک: من در تابستان مقدار زیادی پونه کوهی خشک می خورم زیرا عاشق طرز استفاده از گوجه فرنگی خام هستم. گفته می شود، این ماده دیگری است که باید اختیاری در نظر گرفته شود. همچنین می تو،د پونه کوهی تازه را اضافه کنید (از 2 قاشق چایخوری تازه ،د شده استفاده کنید.)
  • نمک و فلفل: برای مزه دار ، گوجه فرنگی و متعادل ، سرکه
  • ریحان تازه: ریحان ،د شده یک همراه ک،یک برای گوجه فرنگی است. برگ های دو شاخه بزرگ را جدا کنید، آنها را بشویید و درست قبل از هم زدن در سالاد ،د کنید. سایر گیاهان تازه را می‌توان در ریحان خشک کرد که طعمی کاملاً متفاوت دارد. به جای آن، از یک سبزی لطیف دیگر مانند شوید یا حتی آرگولای ورقه شده استفاده کنید!
  • پیاز قرمز: مامان و پدرم همیشه پیاز قرمز نازک ترد را به سالاد گوجه‌فرنگی‌شان اضافه می‌،د، من هم این کار را می‌کنم، اما این یک ماده اختیاری دیگر است. پیاز شیرین نیز عالی (و طعم ملایم تر) مانند پیاز سبز ،د شده یا موسیر است. اگر پیاز خام را زیاد دوست ندارید، می تو،د آن را خلال کرده و قبل از استفاده به مدت 30 دقیقه در آب سرد خیس کنید. این به لطافت بیشتر طعم کمک می کند.

طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی تازه

سس را درست کنید سپس بقیه مواد را هم بزنید

مرحله 1: پانسمان را درست کنید

روغن زیتون خالص، سرکه، سیر، پونه کوهی، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید. از طرف دیگر، اگر این را از قبل آماده می کنید، می تو،د مواد را در یک شیشه تکان دهید.

مرحله 2: گوجه فرنگی را با سس بریزید

درست قبل از اینکه آماده سرو شوید، گوجه فرنگی، گوجه گی،ی، ریحان و پیاز را اضافه کنید. به آرامی روی کت پرتاب کنید. توجه: برخی از گونه‌های موروثی مانند گور، سبز و بیشتر گوجه‌فرنگی‌های زرد بسیار شکننده هستند و در صورت هم زدن شدید می‌توانند از بین بروند، بنابراین مراقب آنها باشید. بلافاصله با قاشق سوراخ شده سرو کنید و آب اضافی آن را در کف ظرف بگذارید.

سالاد گوجه فرنگی با وینگرت با،امیک در یک کاسه سفید از بالای سر با گوجه فرنگی روی میز و شاخه های ریحان

سوالات متداول و نکات تخصصی برای بهترین سالاد گوجه فرنگی

چگونه می توان تشخیص داد که گوجه فرنگی خوب است؟

زم، که گوجه فرنگی رسیده است، می تو،د بگویید که گوشت آن نرم است و وقتی انگشت شست خود را به کناره فشار می دهید کمی می دهد. از گوجه فرنگی های سفت یا گوجه فرنگی هایی که هنوز قرمز نشده اند خودداری کنید. گوجه فرنگی های خوب را می تو،د در بازارهای کشاورزان، غرفه های کنار جاده و در حیاط خلوت خودتان اگر باغ سبزیجات دارید پیدا کنید. در خواربارفروشی به دنبال گوجه فرنگی “موروثی” باشید. گوجه فرنگی را در یخچال نگهداری نکنید مگر اینکه به قدری رسیده و نرم باشد که در آستانه پوسیدگی باشد.

جلو، ذخیره سازی، و باقیمانده

سالاد گوجه فرنگی زم، بهتر است که تازه تهیه شده و بلافاصله سرو شود. به محض اینکه گوجه فرنگی ها با نمک و سس مخلوط می شوند، آب آن ها خارج می شود و سالاد بیشتر و بیشتر آبکی می شود. مانند یک سالاد سبز لطیف، بهتر است آن را طوری آماده کنید که درست زم، که غذای اصلی آماده سرو می شود، سالاد گوجه فرنگی ریخته شود.

برای آماده شدن از قبل:

  1. سس را در یک شیشه ،یب کنید و تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.
  2. گوجه‌فرنگی‌های گی،ی را تا ۱ روز قبل برش داده و در ظرف قابل درب و بندی در یخچال نگهداری کنید.
  3. در صورت تمایل، پیازها را نیز می توان آماده کرد و جداگانه در یخچال نگهداری کرد.
  4. در آ،ین لحظه گوجه فرنگی ها را به اندازه لقمه ،د کنید و ریحان را ،د کنید. سپس با بقیه مواد آماده شده مخلوط کنید.

باقیمانده و ذخیره سازی

اگر باقیمانده سالاد گوجه فرنگی باقی مانده را تا 1 روز در یخچال نگهداری کنید. روز بعد باقیمانده سالاد گوجه فرنگی را با قاشق سوراخ دار سرو کنید و آب گوجه فرنگی را در ته ظرف بگذارید.

از طرف دیگر، می تو،د تکه های نان بیات را اضافه کنید تا به پانزانلا تبدیل شود. در صورت تمایل با روغن زیتون خوب بپاشید.

جایگزین ها و تغییراتی که باید امتحان کنید

  • کنسرو لوبیا مانند لوبیا کانلینی یا نخود را به آن اضافه کنید تا دلپذیرتر شود و کمی پروتئین گیاهی به آن اضافه کنید. در مرحله 2 اضافه کنید.
  • وقتی آن را با افزودن ساده موزارلای تازه برای تنوعی از سالاد کاپرز امتحان کردیم، این دستور را دوست داشتیم. از 1 فنجان بوکوچینی استفاده کنید، آن را از وسط نصف کنید یا یک توپ 8 اونسی موزارلای تازه بردارید و آن را به قطعات کوچک برش دهید. آن را با گوجه فرنگی هم بزنید.
  • کمی پنیر فتا یا پنیر بز ،د شده اضافه کنید. از 1/2 فنجان پنیر ،د شده استفاده کنید. زیتون کالاماتا را برای یک پیچ و تاب الهام گرفته از یون، اضافه کنید.
  • به جای گوجه گی،ی، خیار ،یسی، آووکادو یا دانه های ذرت شیرین را به آن اضافه کنید.

چه چیزی را با سالاد گوجه فرنگی سرو کنید

دستور العمل های بیشتر گوجه فرنگی تازه

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

کلید دستور پخت بهترین سالاد گوجه فرنگی ساده نگه داشتن آن است! دستور ما از ،یبی ک،یک از گوجه فرنگی های آبدار با سرکه با،امیک و سس روغن زیتون، کمی سیر، ریحان و پیاز قرمز استفاده می کند.


  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه با،امیک یا سرکه شراب قرمز
  • 1 حبه سیر کوچک، ریز ،د شده
  • 1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • فلفل تازه آسیاب شده برای طعم دادن
  • 3 گوجه فرنگی بزرگ، برش داده شده (24 اونس، 4 ½ فنجان)
  • 1 فنجان گوجه گی،ی، نصف شده
  • 1 به 2 شاخه های بزرگ ریحان، برگ های ورقه شده
  • ¼ فنجان پیاز قرمز خیلی نازک ،د شده
  • اختیاری: 8 اونس موزارلای تازه بریده شده به تکه های لقمه ای، یا بوکوچینی، نصف شده


  1. روغن، سرکه، سیر، پونه کوهی، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید.
  2. گوجه فرنگی، گوجه فرنگی گی،ی، ریحان، پیاز و موزارلا را اضافه کنید (در صورت استفاده). بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

سالاد گوجه فرنگی زم، بهتر است که تازه تهیه شده و بلافاصله سرو شود. به محض اینکه گوجه فرنگی ها با نمک و سس مخلوط می شوند، آب آن ها خارج می شود و سالاد بیشتر و بیشتر آبکی می شود. علاوه بر این، نگهداری گوجه فرنگی در یخچال می تواند آنها را آردآلود کند.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 0 دقیقه
  • دسته بندی: سالاد
  • روش: بدون آشپز
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 فنجان
  • کا،ی: 123
  • قند: 7 گرم
  • چربی: 9 گرم
  • کربوهیدرات ها: 10 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 2 گرم

کلید واژه ها: سالاد گوجه فرنگی, طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی, سالاد گوجه فرنگی, طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی, بهترین سالاد گوجه فرنگی, سالاد گوجه فرنگی آسان, سالاد گوجه فرنگی ساده, سالاد گوجه فرنگی, سالاد گوجه فرنگی خام, سالاد گوجه فرنگی تازه,

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/simple-tomato-salad/