سالاد هویج خام – گیاهی بر اساس بودجه



من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

سالاد هویج خام تراشیده ترد و تازه با سس شیرین، خوش طعم و تند برای تابستان (+ در تمام طول سال) من، است و فقط در 20 دقیقه آماده می شود!

سالاد هویج خام کامل شده با پس زمینه سفید آبکاری شده است

همانطور که به گرم ترین ماه های سال نزدیک می شویم، سالادهای ساده ای که به حداقل تلاش نیاز دارند اما حدا،ر طعم را ارائه می دهند، افزودنی های عالی به چرخش شما هستند. مانند سالاد خیار تند و سالاد کلم توت فرنگی، این دستور پخت سالاد هویج (با الهام از سالاد هویج TikTok اما با پیچ و تاب با،امیک) در عرض چند دقیقه با تعداد انگشت شماری مواد تهیه می شود.

،یب هویج نواری با گیاهان تازه، سرکه سیب و با،امیک، کمی شربت افرا و مقداری دانه کنجد، سالاد هویج سرد سبک، مغذی، ترد، پر جنب و جوش و فوق العاده با طراوت را ایجاد می کند!

چرا این دستور العمل سالاد هویج خام را دوست خواهید داشت؟

  • سریع و ساده است: این دستور تهیه سالاد هویج فقط با تعداد انگشت شماری مواد، پوست کن سبزیجات و کمتر از 10 دقیقه آماده است.
  • راضی کننده است: ،یب هویج تازه و ترد با یک سس شیرین و تند، یک سالاد تابست، روشن، قوی و بسیار رضایت‌بخش را ایجاد می‌کند که برای پیک‌نیک، پاتلاک و باربیکیو عالی است.
  • آن سالم هست: هویج منبع خوبی از فیبر، آنتی ا،یدان ها و چندین ویتامین و مواد معدنی (از جمله ویتامین های A و C) با فوایدی از جمله تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، سلامت روده و بینایی است. وقتی این سالاد هویج سالم با گیاهان تازه، روغن زیتون سالم برای قلب و سرکه مفید ،یب شود، یک افزودنی خوشمزه و مغذی به زندگی شما خواهد بود.
  • این رژیم من، است: این بدون گلوتن، بدون لبنیات، وگان و در صورت تمایل پالئو است.
  • همه کاره است: در ابتدایی ترین حالت، شما فقط به چند ماده برای این سالاد هویج خام نیاز دارید، اما آن را با افزودنی های مفید بیشتر تقویت کنید (برای گزینه های مورد علاقه ما به خواندن ادامه دهید!) و همچنین جابجایی سبزی ها، تغییر شکل هویج (با نام مستعار). سالاد هویج ورقه شده یا رنده شده)، تغییر سس و موارد دیگر.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

مواد تشکیل دهنده سالاد هویج خام با یک سطح سفید اندازه گیری شده است

سالاد هویج تراشیده شده

  • هویج: هر هویجی کار خواهد کرد – معمولی، بدون پوست یا ارگ،ک.
  • گیاهان تازه: ما از ،یبی از جعفری برگ مسطح ،د شده و ن،اع تازه (یا شوید) استفاده می کنیم، هرچند دومی اختیاری است.
  • تکه های فلفل قرمز: (اختیاری) برای تزئین سالاد هویج تند. می تو،د از فلفل معمولی یا فلفل فلفل کره ای (گوچوگارو) استفاده کنید که حرارت ملایم تر، کمی میوه ای و شیرین تری دارند. اگر نمک و سرکه سیب را کم کنید تاجین نیز ممکن است موثر باشد.
  • دانه های کنجد: (اختیاری) خام یا کمی برشته شده برای تزئین این سالاد هویج ساده.

سس با،امیک

  • سرکه: این سس ساده ،یبی از سرکه سیب (یا سرکه برنج) و سرکه با،امیک برای یک وینیگرت غنی، تند و کمی شیرین با طعمی قوی است.

از طرف دیگر، با،امیک را جایگزین کنید آب لیمو برای مشخصات طعم متفاوت

  • شیرین کننده: مقدار کمی آن کاملاً سس و هویج را در این سالاد هویج سرد متعادل و تقویت می کند. ما عاشق استفاده از شربت افرا هستیم، اما آ، یا سایر شیرین کننده های مایع (از جمله گزینه های بدون قند) نیز باید کار کنند. مقدار را به سلیقه تنظیم کنید.
  • نمک و فلفل سیاه: برای طعم دادن به سالاد روبان هویج، به مزه.
  • روغن زیتون: (اختیاری) این ماده برای ایجاد حس ابریشمی در دهان اختیاری است. روش دیگر، از مقدار کمی روغن کنجد برشته شده برای طعمی غنی، نان تست و آجیلی نیز استفاده کنید.

چه چیزی می توانم به سالاد هویج تراشیده شده اضافه کنم؟

  • سس ماهی وگان: آب لیموترش را جایگزین با،امیک کنید و برای یک سالاد هویج غنی از اومامی، مقداری سس ماهی وگان اضافه کنید.
  • زنجبیل: فقط مقدار کمی زنجبیل ،د شده به عمق طعم و حرارت می‌افزاید.
  • چغندر: سالاد هویج و چغندر غنی از آنتی ا،یدان را با چغندر رنده شده درست کنید.
  • سایر سبزیجات: تربچه های روب،، برش خورده یا چوب کبریت شده یا خیار و/یا ادامام طعم، رنگ و مواد مغذی بیشتری می بخشد.
  • آووکادو: برای طعم خامه‌ای، چربی‌های سالم و آنتی‌ا،یدان‌های اضافی، ریز ،د شده‌اند.
  • میوه: تکه های سیب تارت یا پرتقال رنده شده هر دو به طرز شگفت انگیزی با هویج جفت می شوند.
  • میوه خشک شده: کشمش، سلطان‌ها یا زغال اخته خشک شده را اضافه کنید تا کمی شیرین شود.
  • حبوبات: ما عاشق تهیه سالاد عدس هویج حاوی فیبر و پروتئین هستیم، اگرچه لوبیا سفید یا نخود نیز مکمل هویج هستند.
  • آجیل / دانه ها: برای تزیین سالاد هویج خام با کرانچ (و همچنین چربی ها و پروتئین های مفید برای قلب). مانند گردو، بادام، تخمه کدو تنبل یا تخمه آفتابگردان.

طرز تهیه سالاد هویج تراشیده شده

  • 1) ابتدا هویج ها را بشویید سپس نوار نازک بزنید. می تو،د از سبزیجات پوست کن، مان،ین یا تیغه برش در غذاساز استفاده کنید.
تصویر فرآیندی که پوست کندن هویج را روی سطح سفید نشان می دهد
هویج پوست کنده در یک کاسه سفید
  • 2) در یک کاسه کوچک (یا شیشه)، همه مواد سس را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
مواد تشکیل دهنده سالاد هویج خام با یک سطح سفید اندازه گیری شده است
شات فرآیند هم زدن سس در کاسه سفید
  • 3) جعفری (و در صورت استفاده ن،اع) را چرخ کرده و همراه با روبان هویج و سس به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
فرآیند اضافه ، سس به کاسه هویج پوست کنده
پس از افزودن سس به سالاد هویج
  • 4) در نهایت، به صورت دلخواه سالاد روبان هویج را با مقداری فلفل قرمز و/یا دانه کنجد تزیین کنید و سالاد را در دمای اتاق یا سرد شده میل کنید.

برای داشتن بهترین طعم، به سالاد هویج تراشیده شده اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید (1-2 ساعت حتی بهتر است) قبل از خدمت

نکات حرفه ای دستور غذا

  • برش ها را به اندازه کافی نازک کنید: آنها باید فوق العاده انعطاف پذیر باشند، نه خیلی سخت.
  • برای تسریع آمادگی: دیسک برش مان،ین یا غذاساز می تواند هویج ها را در چند ث،ه روب، کند.
  • بافت را تنظیم کنید: با تغییر ضخامت و برش (معروف به برش، مارپیچ یا درست ، سالاد هویج رنده شده).
  • اجازه دهید طعم ها با هم مخلوط شوند: اگر وقت دارید، رها ، روبان‌های هویج حداقل 30 دقیقه (حتی بهتر از 1 تا 2 ساعت) قبل از سرو، نه تنها اجازه می‌دهد تا سس یکدست شود، بلکه به آن زمان می‌دهد تا هویج‌ها شروع به خیساندن کند.
  • پانسمان را اصلاح کنید: بهترین روش این است که اجازه دهید طعم ها با هم مخلوط شوند و سپس هر یک از مواد را بچشند و تنظیم کنند. با این حال، اگر قصد دارید سالاد هویج سرد را فورا سرو کنید، بلافاصله آن را تنظیم کنید.

سوالات متداول

آیا برای سالاد هویج باید پوست هویج را جدا کنم؟

اگر از انواع بدون پوست، هویج ارگ،ک، و/یا آنها به خوبی ساییده شده اند، استفاده می کنید، دیگر نیازی به پوست کندن آنها نیست. با این حال، برخی از افراد برای مسائل زیبایی شناختی و بافتی ترجیح می دهند.

آیا می توانم از هویج کنسرو شده برای این سالاد استفاده کنم؟

در این صورت، هویج تازه بهترین طعم و بافت کلی را برای این سالاد هویج سرد فراهم می کند. اگر از یک سالاد هویج بسیار نرم و لطیف ناراحت نباشید، هویج کنسرو شده ممکن است کمی کار کند.

سالاد هویج خام کامل شده با پس زمینه سفید آبکاری شده است

پیشنهادات خدمت

از این دستور تهیه سالاد هویج تراشیده شده تازه و روشن به ،وان بخشی از ناهار یا شام روی میز ناهارخوری خود، در پیک نیک، باربیکیو، پاتلاک و سایر مجالس با مواد غذایی مانند:

می تو،د از این سالاد هویج سرد نیز استفاده کنید ساندویچ ها و می پیچد برای کرانچ و تنگ.

نحوه نگهداری سالاد هویج خام

ما به شدت توصیه می کنیم سس (یا کل سالاد هویج مونتاژ شده) را تهیه کنید. 1-2 ساعت قبل از سرو – یا حتی یک شب – اجازه می دهد تا طعم ها توسعه یابد و هویج ها مقداری سس جذب کنند.

پس از مونتاژ، بهتر است باقیمانده آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید یخچال به مدت 3-4 روز. در صورت نیاز، هر بار قبل از سرو، چند روبان هویج ترد یا کمی سرکه اضافه کنید.

دستور العمل های ساده تر سالاد وگان

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • هویج ها را بشویید، سپس با استفاده از پوست کن، برش های نازک و بلند را با دقت برش دهید. در یک کاسه بزرگ کنار بگذارید.

  • در یک شیشه یا کاسه کوچک، سرکه سیب، روغن، سرکه با،امیک، شربت آ، یا افرا، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید تا ،یب شوند. کنار بگذارید.

  • به کاسه هویج، جعفری و سس را اضافه کنید. بریزید و در دمای اتاق یا سرد سرو کنید.

  • برش ها را به اندازه کافی نازک کنید: آنها باید فوق العاده انعطاف پذیر باشند، نه خیلی سخت.
  • برای تسریع آمادگی: دیسک برش مان،ین یا غذاساز می تواند هویج ها را در چند ث،ه روب، کند.
  • بافت را تنظیم کنید: با تغییر ضخامت و برش (معروف به برش، مارپیچ یا درست ، سالاد هویج رنده شده).
  • اجازه دهید طعم ها با هم مخلوط شوند: اگر وقت دارید، رها ، روبان‌های هویج حداقل 30 دقیقه (حتی بهتر از 1 تا 2 ساعت) قبل از سرو، نه تنها اجازه می‌دهد تا سس یکدست شود، بلکه به آن زمان می‌دهد تا هویج‌ها شروع به خیساندن کند.

کا،ی: 86کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 11gپروتئین: 1gچربی: 5gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gسدیم: 65میلی گرمپتاسیم: 230میلی گرمفیبر: 2gقند: 7gویتامین A: 10549IUویتامین سی: 11میلی گرمکلسیم: 37میلی گرماهن: 1میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط برآورد هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیرقابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هرگونه ضرر یا خسارت ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

دوره: سالاد

غذا: آسیایی

روش: بدون آشپز

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: سالاد هویج، سالاد هویج خام، فواید سالاد هویج خام، دستور تهیه سالاد هویج خام، دستور العمل های خام گیاهی، دستور العمل های خام، دستور العمل های سالاد خام، سبزیجات خام، سالاد و سس، سالاد هویج خام وگان، سالاد گیاهی، سالاد سبزیجات



منبع: https://plantbasedonabudget.com/raw-carrot-salad/