سالاد سالمون سیاه شده – دستور العمل های فصلی سالم



سالاد ماهی آزاد سیاه شده با لوبیا سیاه و انبه روی یک بستر سبزی
سالاد سالمون سیاه‌شده کاجون با لوبیا و انبه برای یک شام شب هفته سرشار از پروتئین

اگر عاشق خوردن یک سالاد بزرگ با پروتئین برای شام هستید، این سالاد سالمون سیاه شده دستور العمل ایده آلی است! این سالاد تازه، رنگارنگ و پر جنب و جوش سرشار از سبزیجات مغذی و ماهی آزاد چاشنی شده است و تنها در 30 دقیقه آماده می شود!

یک کاسه بزرگ سالاد با انبه، لوبیا سیاه، کلم قرمز و غیره، با یک فیله ماهی آزاد سیاه شده روی آن

چرا ما این دستور غذا را برای سالاد سالمون سیاه شده دوست داریم؟

پایه این سالاد ،یبی از کلم ترد و کاهو با لوبیا سیاه دل،ب، انبه شیرین و فلفل دلمه ای است. به علاوه ما آووکادوی خامه ای و گیاهان تازه را اضافه کرده ایم. آن را با ماهی قزل آلا ادویه دار کاجون پر کنید و سس مرکبات خانگی ساده را برای لمس نهایی روی آن بپاشید!

این سالاد سالمون سیاه شده ستاره جدید میز شام شب هفته شما خواهد بود. یا می تو،د آن را برای یک ناهار سالم درست کنید!

نکات مهم دستور غذا

  • این سالاد سالمون سرشار از پروتئین ~ 42 گرم پروتئین در هر وعده است!
  • ظرف 30 دقیقه آماده می شود و می توان آن را از قبل آماده کرد
  • سرشار از چربی های سالم از جمله اسیدهای چرب امگا 3
  • تهیه شده با انواع سبزیجات با مواد مغذی
  • فیبر بالایی هم دارد!

دستور العمل های بیشتر سالاد سالمون

مواد اصلی این سالاد با ماهی سالمون

روغن، نمک، لیموترش، آب پرتقال، سیر، پرتقال و گشنیز روی سطح مرمر گذاشته شده تا سس سالاد سالمون درست شود.

برای پانسمان

  • سیر: ریز ،د شده.
  • مرکبات: آب پرتقال و لیمو ترش.
  • عسل
  • نمک
  • روغن زیتون اضافی
  • گشنیز: تازه و ،د شده.
ماهی سالمون، لوبیا سیاه، روغن، کلم، چاشنی کاجون، پیاز، نمک، انبه، فلفل دلمه ای، آووکادو، سس، رومی، ن،اع، ​​و گشنیز همه جای من،ی برای دستور تهیه سالاد سالمون سیاه شده هستند.

برای سالمون و سالاد

  • چاشنی سیاه کننده ادویه Cajun: ماهی قزل آلا در این دستور پخت با چاشنی سیاه پوشانده می شود، یک ،یب ادویه که می تو،د در ا،ر سوپرمارکت ها پیدا کنید، و سپس سرخ می شود. مملو از حرارت نه چندان تند، فلفل و فلفل، آویشن و سایر ادویه ها است. اگر یک شیشه از آن ندارید، می تو،د آن را از ابتدا بسازید.
  • ماهی سالمون: این دستور پخت ماهی سالمون بدون استخوان وسط برش را با پوست برداشته می‌خواهد – در اینجا درباره نحوه پوست ، ماهی سالمون بیشتر بد،د – و سپس آن را به چهار ،مت برش دهید. ما دوست داریم منابع پروتئینی خود را به طور پایدار تامین کنیم، و شما هم می تو،د! نگاهی به ساعت غذای دریایی Monterey Bay برای یادگیری بایدها و نبایدهای تهیه غذاهای دریایی.
  • نمک کوشر درشت
  • روغن آووکادو: یا ک،ای ارگ،ک.
  • کاهو: ریز ،د شده. همچنین می تو،د از سبزی های بهاری مخلوط استفاده کنید.
  • انبه: بزرگ، رسیده، پوست کنده و به تکه های کوچک به اندازه لقمه بریده شده است.
  • لوبیا سیاه: آبکش شده و آبکشی شد.
  • سبزیجات: فلفل دلمه ای قرمز ریز ،د شده، کلم قرمز رنده شده، پیاز قرمز، آووکادو.
  • چاشنی زدن: برگ های ن،اع پاره شده و برگ گشنیز (اختیاری).

طرز تهیه این سالاد سالمون

سس مرکبات در یک کاسه شفاف مخلوط شده است

مرحله 1: سس را هم بزنید

سیر، لیموترش، آب پرتقال، عسل و نمک را در یک کاسه متوسط ​​هم بزنید. روغن زیتون را به تدریج در جریان یکنواخت مخلوط کنید. گشنیز را هم بزنید.

ماهی قزل آلا پخته تابه

مرحله 2: ماهی قزل آلا را آماده و فصل کنید

فیله های ماهی قزل آلا را روی یک بشقاب بگذارید و با دستمال کاغذی خشک کنید. چاشنی سیاه‌کننده و نمک را روی همه جای آن بپاشید تا ماهی سالمون را بپوشاند.

مرحله 3: ماهی قزل آلا Pan-Sear

یک تابه بزرگ سنگین را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. آن را با برس روغن بزنید. وقتی به سختی شروع به دود شدن کرد، ماهی قزل آلا را در ماهیتابه داغ قرار دهید و اجازه دهید بدون مزاحمت بپزد تا ته آن پوسته سیاهی پیدا کند و ماهی قزل آلا حدود ¼ اینچ از طرفین مات شود. سمت اول حدود 4 تا 6 دقیقه طول می کشد.

ماهی قزل آلا را با احتیاط برگرد،د و حرارت را خاموش کنید تا از حرارت انتقالی تابه به پختن ادامه دهد. این کار حدود 2 تا 4 دقیقه طول می کشد.

،یب محتویات سالاد

مرحله 4: سالاد را مخلوط کنید

کاهو، انبه، لوبیا سیاه، فلفل قرمز، کلم و پیاز را در یک کاسه بزرگ با هم ،یب کنید.

مرحله 5: پانسمان را اضافه کنید

سس را روی سالاد بریزید و روی سالاد بریزید.

اضافه ، سالمون به سالاد

مرحله 6: بشقاب

سالاد را بین چهار بشقاب بزرگ ت،یم کنید.

مرحله 7: ماهی قزل آلا و تزئین را اضافه کنید

روی آن ،مت ماهی قزل آلا، آووکادو، برگ ن،اع و برگ گشنیز را بریزید. بلافاصله سرو کنید. لذت ببرید!

ع، نزدیک از ماهی قزل آلا سیاه‌شده کاجون روی سالاد با انبه و لوبیا

سوالات متداول و نکات تخصصی

را به جلو

  • می تو،د سس را تا 5 روز قبل از سرو درست کنید. اگر سس سس سفت شد، اجازه دهید به دمای اتاق برسد و سپس آن را تکان دهید/هم بزنید تا مطمئن شوید که کاملا مخلوط شده است قبل از سس ، سالاد.
  • می تو،د سالاد را درست کرده و جمع کنید. پوست ماهی قزل آلا را از قبل جدا کرده و آن را به قطعات ت،یم کنید، اما صبر کنید تا ماهی قزل آلا درست قبل از سرو بپزد.

باقیمانده و ذخیره سازی

  • باقیمانده ماهی سالمون را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. سالمون سرد را به صورت پوسته پوسته شده روی سالاد سرو کنید.
  • برای گرم ، مجدد ماهی قزل آلا، یک فیله منفرد را روی یک بشقاب مخصوص مایکروویو قرار دهید و یک حوله کاغذی روی آن قرار دهید تا از پاشیده شدن آن جلوگیری شود. مایکروویو را با قدرت 50 درصد به مدت یک دقیقه قرار دهید. تست کنید که آیا با دماسنج گرم می شود یا خیر. حرارت دادن را در صورت ،وم در فواصل 30 ث،ه ای با قدرت 50 درصد ادامه دهید تا کاملاً گرم شود. از گرمای بیش از حد خودداری کنید زیرا روغن های طبیعی از ماهی آزاد می پزند و خشک می شوند.
  • اگر سالادی باقی مانده است که می خواهید آن را ذخیره کنید، آن را درست نکنید. سالاد را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و زم، که آماده نوش جان شدید آن را بپوش،د.

جایگزینی و تغییرات برای امتحان

  • اگر به غذاهای تند علاقه دارید، مقداری فلفل کاین به چاشنی کاجون خود اضافه کنید!
  • اگر ادویه دوست ندارید، به جای آن، سالاد را با ماهی قزل آلا تابه ای ساده تزیین کنید.
  • با افزودن سبزیجات و میوه های مختلف می تو،د این سالاد را به سلیقه خود سفارشی کنید.
  • به جای پیاز قرمز در سالاد، آنها را با پیاز سبز عوض کنید!
  • انبه را با یک میوه فصلی دیگر مانند توت فرنگی یا هلو جایگزین کنید.
  • اگر میوه را در غذاهای شور دوست ندارید، انبه را حذف کنید و به جای آن گوجه فرنگی نصف شده را اضافه کنید.
  • انواع سس های سالاد مختلف را امتحان کنید – مانند سس ماست یون، ماست ماست – با این سالاد تا ببینید کدام ،یب طعم مورد علاقه شماست.
  • به جای ماهی سالمون، این سالاد را با استیک کایون سرو کنید!

دستور العمل های اضافی ماهی قزل آلا برای امتحان

یک کاسه بزرگ سالاد سالمون سیاه شده با ماهیتابه با ماهی آزاد بیشتری در گوشه سمت چپ بالا و یک کاسه سالاد دیگر در سمت راست

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

اگر عاشق خوردن یک سالاد بزرگ با پروتئین برای شام هستید، این سالاد سالمون سیاه شده دستور العمل ایده آلی است! این سالاد تازه، رنگارنگ و پر جنب و جوش با سبزیجات مغذی و ماهی سالمون طعم دار لطیف تهیه شده و تنها در 30 دقیقه آماده می شود!


برای پانسمان

1 حبه سیر کوچک، ریز ،د شده

3 قاشق غذاخوری آب پرتقال

2 قاشق غذاخوری آبلیمو

1 قاشق غذاخوری عسل

½ قاشق چایخوری نمک

¼ فنجان روغن زیتون فوق بکر

2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه ،د شده

برای ماهی قزل آلا

1 ½ پوند ماهی آزاد بدون استخوان وسط برش، پوست جدا شده، به 4 ،مت بریده شده است

1 ½ قاشق چای خوری چاشنی سیاه کننده کاجون* به یادداشت مواد تشکیل دهنده مراجعه کنید

½ قاشق چایخوری نمک کوشر درشت (یا ¼ قاشق چایخوری نمک خوراکی دانه بندی شده)

2 قاشق چایخوری روغن آووکادو یا روغن کانولای ارگ،ک

برای سالاد

6 فنجان کاهو رومی ریز ،د شده یا سبزی بهار مخلوط

1 انبه رسیده بزرگ، پوست کنده و به تکه های کوچک بریده شده است

14 اونس قوطی لوبیا سیاه، آبکش شده و آبکشی کنید

1 فنجان فلفل دلمه ای قرمز ریز ،د شده

1 فنجان کلم قرمز ،د شده

½ فنجان پیاز قرمز یا پیاز سبز ریز ،د شده

برگ های ن،اع پاره شده و برگ گشنیز برای تزئین، اختیاری است

1 آووکادوی رسیده


  1. سیر، لیموترش، آب پرتقال، عسل و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با همزن بزنید. روغن زیتون را به تدریج در جریان یکنواخت مخلوط کنید. گشنیز را هم بزنید.
  2. ماهی قزل آلا را روی یک بشقاب بگذارید و با دستمال کاغذی خشک کنید. همه جا را با چاشنی سیاه کننده و نمک بپاشید.
  3. یک تابه بزرگ سنگین را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. با روغن مسواک بزنید. وقتی به سختی شروع به دود شدن کرد، ماهی قزل آلا را در ماهیتابه داغ قرار دهید و اجازه دهید بدون مزاحمت بجوشد تا زم، که ته آن پوسته سیاهی پیدا کند و ماهی قزل آلا حدود ¼ اینچ از کناره ها مات شود، حدود 4 تا 6 دقیقه. با احتیاط برگرد،د و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید حدود 2 تا 4 دقیقه از روی حرارت قابل حمل تابه به پخت ادامه دهد.
  4. کاهو، انبه، لوبیا سیاه، فلفل قرمز، کلم و پیاز را در یک کاسه بزرگ ،یب کنید.
  5. سس را روی سالاد بریزید و روی سالاد بریزید.
  6. سالاد را بین چهار بشقاب بزرگ ت،یم کنید.
  7. روی آن ،مت ماهی قزل آلا، آووکادو، برگ ن،ا و برگ گشنیز را بریزید. بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

پیشرفت کن:

می تو،د سس را تا 5 روز قبل از سرو درست کنید. اگر سس سس سفت شد، اجازه دهید به دمای اتاق برسد و سپس آن را تکان دهید/هم بزنید تا مطمئن شوید که کاملا مخلوط شده است قبل از سس ، سالاد.

می تو،د سالاد را درست کرده و جمع کنید و ماهی قزل آلا را از قبل ت،یم کنید، اما صبر کنید تا ماهی قزل آلا درست قبل از سرو بپزد.

باقیمانده و ذخیره سازی:

باقیمانده ماهی سالمون را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. سالمون سرد را به صورت پوسته پوسته شده روی سالاد سرو کنید.

برای گرم ، مجدد ماهی قزل آلا، یک فیله منفرد را روی یک بشقاب مخصوص مایکروویو قرار دهید و یک حوله کاغذی روی آن قرار دهید تا از پاشیده شدن آن جلوگیری شود. مایکروویو را با قدرت 50 درصد به مدت یک دقیقه قرار دهید. تست کنید که آیا با دماسنج گرم می شود یا خیر. حرارت دادن را در صورت ،وم در فواصل 30 ث،ه ای با قدرت 50 درصد ادامه دهید تا کاملاً گرم شود. از گرمای بیش از حد خودداری کنید زیرا روغن های طبیعی از ماهی آزاد می پزند و خشک می شوند.

اگر سالادی باقی مانده است که می خواهید آن را ذخیره کنید، آن را پانسمان نکنید. سالاد را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و زم، که آماده نوش جان شدید آن را بپوش،د.

  • زمان فعال: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 8 دقیقه
  • دسته بندی: غذای اصلی
  • روش: صفحه اجاق گاز
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • کا،ی: 584
  • قند: 17 گرم
  • چربی: 31 گرم
  • کربوهیدرات ها: 35 گرم
  • فیبر: 8 گرم
  • پروتئین: 42 گرم

کلید واژه ها: سالاد سالمون سیاه شده، سالاد با ماهی آزاد، سالاد سبز با ماهی آزاد، سالمون روی سالاد، سالمون و سالاد

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/blackened-salmon-salad/