سالاد ذرت تابستانی فلفلی تایلندی



یک کلاژ ع، از سالاد ذرت فلفلی تایلندی
سالاد ذرت تابست، در یک کاسه با یک قاشق چوبی.

این سالاد ذرت تابست، سالاد تابست، مورد علاقه ما برای استفاده از تمام سبزیجات تازه باغ ما است. پانسمان الهام گرفته از تایلندی پر از عطر و طعم است که باعث می‌شود بیشتر به سراغتان بیایید!

سالاد ذرت در یک کاسه.

مانند سالاد ذرت خیاب، معروف ما، شکی نیست که این سالاد ذرت تابست، مورد علاقه بسیاری است، زیرا تهیه آن در کمترین زمان چقدر آسان است. ما عاشق پانسمان شیرین و تند هستیم. این غذا با خمیر کاری و سس چیلی درست می شود که ذائقه شما را شگفت زده می کند.

با زندگی در غرب میانه، اجتناب ناپذیر است که با پایان ماه اوت و آمدن سپتامبر، ما مملو از ذرت روی بلال باشیم. شما ما را در حال درست ، ذرت کبابی برای دانه‌های ذرت آبدار و طعم‌دار می‌بینید.

نظر ویژه

“آم! مقداری ذرت تازه از باغمان داشتیم که تصمیم گرفتم آن را امتحان کنم و خوشمزه بود. ذرت تازه امسال از باغ ما چیزی است که من مشتاقانه منتظر آن هستم زیرا این سالاد را حتی بهتر می کند. زندگی اردک

مواد لازم روی تخته برش.

آنچه برای سالاد ذرت تابست، نیاز دارید

  • کاسه همزن بزرگ: کاسه همزن مورد علاقه خود را بردارید و همه مواد را در آن بریزید. اگر شما یک کاسه مخلوط کن با پوشش، حتی بهتر.
  • ذرت کبابی شده: این سالاد واقعا با ذرت کبابی تازه (باقی مانده یا درست شده و سپس خنک شده) بهترین است. اما، اگر مجبور به استفاده از ذرت منجمد ذوب شده هستید، این نیز مشکلی ندارد.
  • خمیر کاری: ماده اصلی سس این سالاد خمیر کاری سبز است. ما دوست داریم که نام تجاری آشپزخانه تایلندی مورد علاقه ما باشد، اما هر کدام این کار را انجام خواهند داد.

خمیر کاری سبز برای غذاهای آشپزخانه تایلندی.

مورد علاقه ما

خمیر کاری

برای دسترسی آسان به طعم و مزه در هر زمان، این خمیر کاری سبز را در انبار یا فریزر خود نگه دارید! این خمیر کاری ماست.

آن را ب،

مواد تشکیل دهنده سالاد ذرت در یک کاسه.

تغییرات + تعویض

اگرچه ذرت کلید این دستور غذاست، می‌تو،د سبزیجات دیگر را بر اساس آنچه در یخچال دارید تغییر دهید.

اگر خمیر کاری سبز ندارید، خمیر کاری قرمز یک جایگزین عالی است. طعم آن متفاوت خواهد بود، اما همچنان طعم خوشمزه ای دارد.

ادویه به دلخواه شما

“ما این را دوست داشتیم! من نمی خواستم خیلی تند باشد، بنابراین از 2 قاشق چایخوری خمیر کاری رقیق شده با حدود یک قاشق غذاخوری آب استفاده کردم. عالی بود. متش،!” -مولی

3 خوشه ذرت در بشقاب.

چگونه بسازیم

ذرت کبابی

طرز تهیه ذرت روی لپه روی کباب پز را بیاموزید – با ۲ روش مختلف – یکی در پوسته و دیگری در پوسته! شما فقط به ذرت شیرین، کره، نمک و فلفل نیاز دارید.

دریافت دستور العمل

ذخیره سازی

یخچال: سالاد ذرت را در یک ظرف دربسته قرار دهید یا روی آن را با پ،تیک یا فویل آلومینیومی محکم بپوش،د. این به حفظ طراوت آن و جلوگیری از خشک شدن آن کمک می کند. اگر به درستی نگهداری شود، سالاد ذرت باید حدود 3-4 روز در یخچال بماند.

کوزه های میسون: شیشه های میسون یک گزینه عالی برای نگهداری هر وعده سالاد ذرت است. سالاد میسون جار می تواند تا 3-4 روز در یخچال بماند.

انجماد: در حالی که منجمد ، سالاد ذرت توصیه نمی شود زیرا بافت و کیفیت سبزیجات ممکن است آسیب ببیند، می تو،د سالاد را بدون سس منجمد کنید. اجزای آن را جداگانه آماده کرده و نگهداری کنید و زم، که برای لذت بردن از سالاد آماده شدید، سبزیجات را آب کنید، سالاد را جمع کنید و سس را درست قبل از سرو اضافه کنید.

به یاد داشته باشید که همیشه هنگام تهیه سالاد از مواد تازه و باکیفیت استفاده کنید و برای اطمینان از ایمنی غذا، باقیمانده آن را که بیش از دو ساعت در دمای اتاق مانده است دور بریزید.

سالاد ذرت چیلی تایلندی در یک کاسه.

پیشنهادات خدمت

این سالاد را با هر یک از دستور العمل های تابست، خوشمزه ما برای پخش آسان برای هر باربیکیوی حیاط خلوت همراه کنید. فراموش نکنید که سایر دستور العمل های سالاد را نیز بررسی کنید!

مرغ اسپچکاک: این مرغ اسپاچکاک خوش طعم است، به راحتی در فر پخته می شود و در کنار این سالاد ذرت تابست، خوشمزه سرو می شود.

ران های مرغ سرخ کن با هوا: فر را خاموش نگه دارید و این ران های مرغ سرخ کن را برای چند دقیقه داخل سرخ کن بادی بریزید. این یک گزینه پروتئین عالی برای سرو با این سالاد ذرت تابست، است.

برگر کینوا لوبیا سیاه: به دنبال یک گزینه گیاهی برای سرو با این سالاد ذرت هستید؟ این همبرگر کینوا لوبیا سیاه یک گزینه عالی برای سبزیجات است.

سالاد ذرت در کاسه

سالاد ذرت تابست،

شما این سالاد ذرت تابست، تازه را که با ذرت تازه کبابی روی بلال، سبزیجات باغی و سس الهام گرفته از تایلند درست شده است، دوست خواهید داشت.

آمادگی:15 دقایق

پختن:20 دقایق

جمع:35 دقایق

،اصر

سالاد

  • 4 گوش ها ذرت داخل ظرف تکان خورده
  • 2 هویج متوسط
  • 1/2 فنجان پیاز قرمز ریز ،د شده
  • 1 فلفل قرمز متوسط چرخ کرده
  • 1 فنجان کلم بنفش بریده شده
  • 1/4 فنجان گشنیز تازه چرخ کرده
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر کوتیجا

دستورالعمل ها

  • گریل یا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و ذرت را با روغن زیتون اسپری یا پاک کنید.

  • ذرت ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه روی گریل قرار دهید و هر پنج دقیقه آنها را بچرخ،د.

  • در حالی که ذرت روی گریل است، همه مواد سس را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا ،یب شوند. سس را برای بعد در یخچال قرار دهید.

  • در مرحله بعد، هویج ها را با قرار دادن Inspiralizer روی Blade C مارپیچ کنید. هر انتهای هویج را جدا کنید تا سطح صافی داشته باشید. هویج خود را داخل اسپیرالایزر بریزید و به شکل رشته های نازک درآورید و در یک کاسه بزرگ همزن قرار دهید. همچنین می‌تو،د هویج‌های خود را به صورت چوب کبریت لقمه‌ای ،د کنید.

  • وقتی ذرت شروع به قهوه ای شدن کرد، ذرت را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید خنک شود و سپس با چاقوی تیز لپه را جدا کرده و با هویج به کاسه بزرگ همزن اضافه کنید.

  • در نهایت فلفل قرمز، پیاز، کلم، گشنیز، کوتیجا و سس را به کاسه همزن اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ،یب شوند. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و نوش جان کنید.

نکات و نکات

  • ذخیره سازی: در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.

ارزش غذایی

کا،ی: 151کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 22g پروتئین: 4g چربی: 7g فیبر: 3g قند: 8g

سالاد ذرت با سوسیس و چیپس

[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/thai-chili-corn-salad/