
بروزرسانی: 01 تیر 1404
ساقه بره - WellPlated.com
طرز تهیه ساق بره








او حضور می یابد. قفسه های فر خود را طوری قرار دهید که بتوانند یک اجاق بزرگ هلندی با درب را در خود جای دهند (قفسه بالایی را بردارید). فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید و در حین انجام این کار، گوشت بره را به دمای اتاق برس،د. (گوشت در دمای اتاق باعث پخت یکنواخت تر می شود.)
بره را بسوز،د. گوشت بره را با نمک و فلفل مزه دار کنید. دو تکه گوشت ، را در 1 قاشق غذاخوری روغن در فر هلندی بپزید. آن را از همه طرف سرخ کنید، سپس آن را به یک بشقاب منتقل کنید.
پخت و پز معطر. یک قاشق دیگر روغن را در قابلمه بریزید و حرارت را متوسط \u200b\u200bکنید. پیاز، هویج و کرفس را بپزید تا نرم شوند، سپس سیر و ادویه ها (به جز برگ بو) را اضافه کنید.
ماهیتابه را لعاب دهید. وقتی سیر معطر شد، آن را داخل شراب بریزید. از یک قاشق یا کاردک چوبی برای ،اش دادن تکه های قهوه ای شده از کف تابه استفاده کنید. (این با سس ،یب می شود و آن را خوشمزه می کند.)
به جوش بیاورید. برگ بو، گوجه فرنگی، آب گوشت، نمک و فلفل را اضافه کنید، سپس تکه های بره را در سس قرار دهید. بگذارید به جوش بیاید و سپس بپوش،د.
بره را بپزید. به مدت 2 ساعت بپزید و نیمه پخت را هم بزنید. سپس درب قابلمه را باز کنید و 30 دقیقه دیگر یا تا زم، که گوشت بره عملاً از هم جدا شود بپزید.
سس را بپزید. گوشت بره را به بشقاب سرو منتقل کنید. برگ بو را دور بریزید و مایع پخت را در صافی بریزید. می تو،د مواد جامد را دور بریزید و سپس سس را دوباره در قابلمه بریزید و در صورت تمایل کم کنید. با پای بره سرو کنید، با جعفری تزیین کنید و لذت ببرید!
منبع: https://www.wellplated.com/lamb-shanks/