اینها ران مرغ میسو مرینیت شده این فقط راهی برای بهبود بازی پای مرغ شماست. این ران ها مملو از طعم اومامی هستند و لطیف، آبدار و پر جنب و جوش هستند. آن را روی برنج یاس سفید سرو کنید و با گشنیز، پیاز سبز و آبلیمو تزیین کنید و یک غذای فوق العاده خواهید داشت.
من همیشه به دنبال راه هایی برای درست ، ران مرغ هستم. مرغ ممکن است خسته کننده شود، و من به خاطر راحتی به همان فرمول چاشنی پایبندم. اما با ران های مرغ مرینیت شده میزو طعم های جدید و هیجان انگیزی دریافت می کنید. این یک برد-برد است!
تنها کاری که باید انجام دهید این است که مرغ را حداقل یک ساعت خوابانده و سپس هر طرف آن را به مدت 4 دقیقه در تابه کباب کنید. این واقعاً یک چیز زیبایی است.
- خمیر میسو قرمز: حتما خمیر میسو ب،ید نه میسو فوری. این مهم است که معامله واقعی برای این دستور غذا باشد!
- سرکه برنج: طعمی تند و کمی شیرین به ماریناد اضافه می کند.
- عسل: طعم شور و شور را متعادل می کند.
- روغن کنجد: به ماریناد طعمی غنی و آجیلی می دهد.
- پیاز سبز: تقویت کننده طعم آسیایی نهایی.
- گشنیز تازه: برای افزایش طراوت و رنگ.
- ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست: ما از ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست برای کوتاه نگه داشتن زمان پخت و برای طعم لطیف تر استفاده کردیم.
- آب لیموی تازه: این ظرف را روشن می کند و یک ،صر با طراوت برای کاهش غنای ماریناد اضافه می کند.
آن را تند کنید!
ما Sriracha را به دستور ران مرغ میسو اضافه کردیم تا مقداری حرارت اضافه شود. اگر به چیزهای واقعا تند علاقه دارید، می تو،د از Sriracha صرفنظر کنید یا موارد بیشتری اضافه کنید.
ما این دستور را با استفاده از میسو قرمز و میسو سفید آزمایش کردیم. طعم ها بین این دو متفاوت است، اما هر دو طعم خوبی دارند. میسو قرمز قوی تر و کمی شور است، در حالی که میسو سفید طعم ملایم تری دارد.
ران مرغ ترشی شده میسو – سوالات متداول
میسو طعم بینظیری به مرغ میافزاید و به آن طعمی از شیرینی تند و عمق طعم میدهد. ،یب خمیر میسو، سرکه برنج، عسل، سریراچا و سایر مواد، تعادل کاملی از طعم ها را ایجاد می کند که مکمل این مرغ است!
خمیر میسو را می توان در ا،ر فروشگاه های مواد غذایی، اغلب در بخش بین المللی یا آسیایی، یافت. اگر در پیدا ، آن مشکل دارید، از یک کارمند فروشگاه کمک بخواهید یا با بازار محلی آسیایی خود تماس بگیرید.
بله، توصیه می شود خمیر میسو را پس از باز ، در یخچال نگهداری کنید. این به حفظ طعم آن و افزایش عمر مفید آن کمک می کند.
اگر باقی مانده ران مرغ به راحتی طعم دار می شود، آنها را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. 3-4 روز. برای گرم ، مجدد، کافی است در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.
با ران مرغ ترشی میزو چی سرو کنیم؟
ما عاشق ران مرغ با روکش میزو هستیم که روی برنج یاس سفید سرو می شود. سایر گزینه های برنج عالی عبارتند از: برنج لیموی گشنیز، برنج گل کلم یا برنج ،بنده فوری.
برای برخی از سبزیجات، این سالاد کلم پیچ سویا کنجدی، سالاد نخود با زنجبیل یا کلم بروکلی بخارپز را امتحان کنید!
-
ماریناد را آماده کنید. در یک کاسه، میسو قرمز، سرکه برنج، عسل، ½ قاشق غذاخوری روغن کنجد، سریراچا، 1 پیاز سبز و گشنیز را اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا ،یب شوند.
-
ران مرغ را به یک کاسه اضافه کنید. ماریناد میسو را روی مرغ بریزید. مرغ را در ماریناد قرار دهید تا بپوشد. روی مرغ را بپوش،د و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
-
مرغ را از یخچال خارج کنید و کنار بگذارید. روغن آووکادو و باقی مانده روغن کنجد را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط/ زیاد گرم کنید. ران مرغ را به تابه اضافه کنید. طرف اول را به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای شود. مرغ را برگرد،د و حرارت را روی متوسط/کم قرار دهید. بپزید تا مرغ به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت برسد.
-
مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و با گشنیز، پیاز سبز و آب لیموی تازه تزیین کنید.
-
گزینه ای برای سرو به تنهایی یا روی برنج.
- حتما خمیر میسو ب،ید نه میسو فوری. ما این دستور را با استفاده از میسو قرمز و میسو سفید آزمایش کردیم. طعم ها بین این دو متفاوت است، اما هر دو طعم خوبی دارند.
- با خیال راحت از سریراچا صرف نظر کنید. اگر مرغ تند دوست دارید، سریراچای بیشتری اضافه کنید.
کا،ی: 321 Kcal، کربوهیدرات ها: 10 g، پروتئین: 36 g، چربی: 15 g، فیبر: 1 g، شکر: 6 g
اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود و فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.
عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/miso-chicken-thighs/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D