دیپ پیاز کاراملی شده با سیر تفت داده شده
انتشار: آذر 15، 1403
بروزرسانی: 29 خرداد 1404

دیپ پیاز کاراملی شده با سیر تفت داده شده


سس پیاز کاراملی شده خانگی ما به سرعت به پیش غذای مورد علاقه شما تبدیل می شود! این غذا مملو از طعم فوق العاده خوشمزه، پیاز سرخ شده در فر، حبه های سیر، ماست یون، خامه ای و خامه ترش است.

یک کاسه دیپ خامه ای با گیاهان و سه کراکر گرد روی سطحی پوشیده شده با کراکرهای بیشتر و یک طرف جعفری ،د شده قرار می گیرد.

این دیپ پیاز کاراملی شده کاملا غلیظ و خوشمزه، پیش غذای مورد علاقه ما برای مهم، است و سالهاست که از آن استفاده می شود. آنها همیشه اولین پیش غذا هستند که در روز بازی از بین می روند، همه را تحت تاثیر قرار می دهند، با مواد اولیه سالم درست می شوند و به راحتی بدون نیاز به تمیز ، چندین ظرف جمع می شوند!

پیاز و سیر را در فر تفت دهید، سپس آنها را با ماست یون،، خامه ترش و مقداری چاشنی مخلوط کنید تا یک پیش غذای نهایی به دست آید. آنها کاملاً همه کاره هستند، طعمی عالی با سبزیجات، کراکر و غیره دارند و طعم و مزه ای دارند. برای جمع بعدی خود یک دسته دوتایی (یا حتی سه تایی!) درست کنید. به ما اعتماد کن این کاهش از بین خواهد رفت 😉

"این دستور پخت بسیار خوشمزه و آسان بود!! چه ،ی می دانست که می تو،د پیاز را در فر کاراملی کنید!! ما آن را با چیپس، کراکر و سبزیجات خوردیم!" - ال،

مرحله به مرحله تهیه دیپ پیاز: پیاز خلال شده، سیر تفت داده شده در فویل آلومینیومی، مخلوط ماست با سبزی، پیاز کاراملی شده، مخلوط ، مواد و دیپ نهایی با سبزی و بیسکویت تزئین می شود.

این پیاز و سیر کاراملی شده را به دلخواه با هر یک از این تعویض ها و تغییرات سفارشی کنید:

نکات مهم ما هنگام انجام این غواصی

دو یا سه برابر برای غذا دادن به جمعیت: از آنجایی که پیازها را در وسط ورقه پخت می چینید و فضای زیادی را اشغال نمی کنند، می تو،د دستور غذا را دو یا سه برابر کنید تا جمعیت را بدون افزایش زمان آماده سازی غذا دهید!

پیاز را نسوز،د: هنگام تفت دادن پیاز، مطمئن شوید که همه پیازها در تابه با یکدیگر تماس دارند. اگر بر روی لبه ها ،اش هایی وجود داشته باشد، به احتمال زیاد می سوزد. برای جلوگیری از سوختن آن را در یک توده نگه دارید - این اثبات ،انه است.

این کاسه حاوی سیر تفت داده شده، پیاز کاراملی شده و سس خامه ای دم کرده از گیاهان است.

این شیب به سرعت از بین می رود، بنابراین برای داشتن باقی مانده برنامه ریزی نکنید! اگر پیاز کاراملی شده باقی مانده است، آنها را در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.

سس پیاز کاراملی شده را درست کنید

دو راه برای انجام این شیب از قبل وجود دارد که اگر در حال برنامه ریزی یک جلسه یا مهم، هستید می تواند مفید باشد:

  1. پیاز را خلال کنید و سر سیر را آماده کنید. در یک کیسه دربسته قرار دهید (تا حد امکان هوا را خارج کنید) و قبل از تفت دادن تا دو روز در یخچال قرار دهید. هنگامی که برای تهیه دیپ آماده شدید، دستورالعمل نوشته شده را دنبال کنید.
  2. دستور العمل را تا مرحله 6 دنبال کنید. پس از خنک شدن کامل پیاز و سیر، آنها را به ظرف دربسته منتقل کنید و قبل از ادامه دستور تا دو روز در یخچال قرار دهید.
یک دست یک بیسکویت گرد کوچک را در یک کاسه خامه تزئین شده با جعفری فرو می برد.

می تو،د این دیپ را گرم یا سرد سرو کنید، اما ما ترجیح می دهیم پیاز داغ را مستقیماً به مخلوط ماست یون، اضافه کرده و بلافاصله میل کنید. ایده های دیگری که امتحان کردیم:

  • مثل شیرجه: این دستور غذا قبل از هر چیز یک دیپ خامه ای برای سبزیجات تازه، کراکر، شیرینی، کراستینی، نان ،د شده است.
  • آن را روی یک ساندویچ پخش کنید: سس پیاز کاراملیزه یک افزودنی خوشمزه به بسیاری از ساندویچ ها خواهد بود! آن را به ساندویچ صبحانه ما اضافه کنید یا آن را روی ساندویچ مورد علاقه خود امتحان کنید.
  • در سالاد مرغ: ممکن است دیوانه کننده به نظر برسد، اما مقداری مرغ را ،د کنید و آن را با 1/2 تا 1 فنجان سس پیاز کاراملی مخلوط کنید تا یک سالاد مرغ شگفت انگیز تهیه کنید. ذهن منفجر شد!
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • پیاز سفید را به سینی فر اضافه کنید. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق چایخوری نمک را به پیاز اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا کاملا آغشته به روغن شوند. همه پیازها را در وسط ماهیتابه جمع کنید تا همه آنها به صورت توده ای در بیایند. اگر پخش شود می سوزد.

  • انتهای باز سیر را زیر آب بگذارید تا حبه ها خیس شوند. یک قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید، سپس سر سیر را در فویل بپیچید. آن را روی یک ورقه پخت قرار دهید.

  • پیازها را به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید و هر 20 دقیقه یکبار هم بزنید تا پیازها قهوه ای و کاراملی شوند.*

  • در حالی که پیازها در حال پخت هستند، ماست یون،، خامه ترش، ورسسترشایر، آویشن تازه، باقی مانده نمک و فلفل را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.

  • وقتی پیازها کاراملی شدند، قیچی آشپزخانه را بردارید و پیازها را به قطعات کوچکتر ،د کنید.

  • پیازها را به مخلوط ماست اضافه کنید و حبه ها را از سر سیر بگیرید. میخک ها را با پشت قاشق له کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  • بلافاصله با کراکر یا کراستینی میل کنید یا روی آن را بپوش،د و در یخچال بگذارید. دیپ هر چه بیشتر بماند خوش طعم تر می شود.

  • زمان پخت بسته به فر متفاوت است.
  • ما از پیاز سفید استفاده کردیم، اما پیاز زرد یا قرمز هم جواب می دهد.

کا،ی: 95 Kcal، کربوهیدرات ها: 6 g، پروتئین: 3 g، چربی: 7 g، فیبر: 1 g، شکر: 3 g

اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود، بنابراین فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.

عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از تابه چوبی گرفته شده است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/roasted-garlic-caramelized-onion-dip/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D