ابتدا قفسه دنده ها را آماده کنید. غشا را از دنده ها جدا کنید. برای جدا ، غشاء، یک چاقو را زیر غشا (که یک لایه لایه سفید است) در پشت یک قفسه دنده قرار دهید و سپس با انگشتان خود غشاء را جدا کنید.

نمک و فلفل کوشر را روی دنده ها ماساژ دهید و کنار بگذارید.

ماریناد دنده را درست کنید. همه مواد برای ماریناد دنده را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
دنده ها را به یک کیسه به اندازه گالن یا یک تابه 9×13 اینچی منتقل کنید. ماریناد را روی دنده ها بریزید. مطمئن شوید که دنده ها با ماریناد پوشانده شده است. دنده ها را به سمت پایین برگرد،د، روی آن ها را بپوش،د و برای حداقل 1 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا دنده های لطیف تر و خوش طعم تر شوند.
مخلوط ادویه را درست کنید. همه مواد را برای مالش خشک در یک کاسه با هم ،یب کرده و مخلوط کنید تا ،یب شوند. کنار بگذارید.
گریل را تا 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
دنده ها را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید ماریناد اضافی از دنده ها چکه کند. دنده ها را با حدود 4-6 قاشق غذاخوری (مقدار بسته به دنده متفاوت است) از مالش خشک مزه دار کنید. ادویه ها را از دو طرف به دنده ها ،ید تا کاملاً پوشانده شوند.
اجازه دهید دنده ها حداقل 15 دقیقه در دمای اتاق بمانند.
دنده ها را بپزید. دنده ها را روی گریل بریزید و گوشت را به مدت 1 ساعت روی حرارت غیر مستقیم بپزید.

دمای گریل را به 400 درجه فارنهایت برس،د. دنده ها را روی حرارت قرار دهید و مطمئن شوید که به سمت گوشت هستند. از یک برس برای پوشاندن دنده ها با سس bbq (در صورت استفاده) استفاده کنید. به مدت 10-15 دقیقه روی حرارت مستقیم گریل کنید و تا نیمه برگرد،د.

هنگامی که دمای داخلی به 195 درجه فارنهایت رسید، دنده ها را از گریل خارج کنید، اما همچنین می تو،د بگویید که دنده ها تمام شده اند زیرا شروع به نمایاندن استخوان می کنند.

اجازه دهید دنده ها 10 دقیقه استراحت کنند و سرو کنید.

منبع: https://fitfoodiefinds.com/ribs-on-the-grill/