
بروزرسانی: 23 تیر 1404
خوشمزه ترین غذاهای شمالی را کجا بخوریم؟ گیلان یا مازندران؟ جاباما
آلو، قیسی، پیاز و مرغ مواد اصلی تشکیل دهنده آلو مسما را تشکیل می دهند. این خورشت یکی دیگر از غذاهای شمالی با انار است که مزه ترش انار جذابیت آن را چندبرابر می کند. سیر انار را مردم تنکابن، آمل، بابلسر و … تهیه و در مهمانی ها سرو می کنند.
- خورش یا خوراک مرغ با سس گردو یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه شمالی است که معمولا برای مجالس و مهمانی ها تهیه می شود.
- اگر به شکل و شمایل این غذای خوشمزه نگاه کنید ممکن است که در نگاه اول تصور کنید قورمه سبزی است اما این غذا کاملاً با قرمه سبزی تفاوت دارد.
- نازخاتون در واقع یک چاشنی محسوب می شود که در کنار انواع غذاهای مازندرانی سرو می گردد.
- سپس تکه های مرغ سرخ شده را در یک قابلمه بریزید و روی شعله کم گاز قرار دهید تا کمی بپزند.
- هههههههغذاى هر ناحيه مخصوص به خاصيت بدنى و اب و هواى ناحيه و انچه انجا مى رويد براى مزاجشان خوب هست.
- بهتر است بدانید گاهی از گوشت قرمز به جای گوشت مرغ برای پخت این غذا در گیلان استفاده می شود.
اگر به دنبال یک غذای خوشمزه برای مجالس هستید غذاهای شمالی با مرغ بهترین انتخاب خواهند بود. انواع خورشت ایرانی که مختص شمال کشور هستند را می توانید با مرغ آماده کنید و در این بخش ما به معرفی ۳ مورد پرداخته ایم. غذاهای شمالی ایران چند عضو اصلی دارند که معمولا در بیشتر دستور پخت های شمالی پیدا می شوند که از آن ها می توان به سیر، سبزی، رب انار و بادمجان اشاره کرد. Jun 30, 2018 — در این مطلب دستور پخت 4 غذا با ماهی خوشمزه و خوش طعم به صورت مرحله به ...
به جای آب از آب انار یا حتی آب پرتقال در انار مسما استفاده کنید تا خورش شما طعم لذیذتری داشته باشد. خورش شیرین تره در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و یک غذای بسیار ساده و راحت است. این غذا برخلاف نام آن، شیرین نیست و برخی افراد به آن کمی آب لیموی تازه اضافه می کنند. لا همراه با ماهی سرخ شده، ماهی دودی یا به تنهایی در کنار برنج کته یا نان، زیتون، اشپل، ترب سفید و باقلا سبز سرو می شود. در گیلان و بسیاری از کشور های آسیایی هم به وفور از آن برای تهیه غذا های متنوع استفاده می شود. اگر راهی مازندران هستید، حتی اگر مقصدتان رامسر نیست باید سری به جاهای دیدنی رامسر بزنید و طعم غذاهای این منطقه از شمال را هم بچشید.
لیست غذاهای شمالی بدون گوشت
به جای گوشت خورشتی می توانید از کوفتههای گوشت چرخ کرده سرخ شده در خورش استفاده کنید. برخی افراد به این خورش، بادمجان سرخ شده هم اضافه می کنند. در مرحله طبخ مرغ، به جای سرخ کردن، آن را نیم پز کنید و با سبزی بپزید.
طرز تهیه انواع مخلفات گیلانی
کوبیده شدن سبزی معطر شمالی به همراه انار، سیر و گردو در ظرف سفالی “نمک یار” و تلفیق شدن آن با بادمجان کبابی طعم بی نظیری به کال کباب می دهد. این رستوران غذاهای شمالی را دقیقا همانطوری درست می کند که به صورت محلی طبخ می شود. یعنی برای این که غذا به ذائقه تهرانی ها جور در بیاید، ادویه ها را تغییر نمی دهند و دقیقاً از همان سبزی ها و ادویه هایی استفاده می کنند که خود مردم گیلان. همان طور که از نام آن مشخص است این غذا نوعی شامی است که در روستایی به همین نام پخته می شود. مواد اولیه تشکیل دهنده این غذا سبزی های خشک محلی، گوشت، روغن زیتون، ادویه جات و سس پوره گوجه پخته می شود.
کدوحلوایی، منبع غنی کلسیم، پتاسیم و فسفر، ویتامین های C ،E و A و همچنین ویتامین های گروه B است. برخی افراد کمی گوشت چرخ کرده هم به نرگسی اضافه می کنند؛ اما این غذا در طرز تهیه اصلی خود، یک غذای بدون گوشت است. انواع طرز تهیه کدو و بادمجان را که بلد باشید، خیالتان از بابت شام چی بپزم و ناهار چی بپزم در روزهای شلوغ راحت است. مثلا میزرا قاسمی گیلانی که شهر خاص و عام است و در مرحله ثبت ملی و از جمله غذاهای گیلانی در صف ثبت یونسکو. خورش عدس یا «مرجو خورش»، غذای اصیل شهرستان طالقان و گیلان به شمار می رود و می توانید آن را در کنار خوراک عدسی در برنامه غذایی خود قرار دهید. «خورش عدس سبز» یکی از خورش های مقوی و خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک وعده غذایی سالم و کامل می تواند حسابی شما را سر ذوق بیاورد.
من دوست دارم نظرات و پیشنهاد های شما را بشنوم با یامی شف در ارتباط باشید. بعد از پخت نمک اضافه کنید و در نهایت گوجه کباب کنید و با گمج کباب سرو کنید . ترش تره را در ظرف سرو کشیده و کمی کره محلی آب شده روی آن بریزید و در کنار کته زعفرانی میل کنید. سبزی را خرد کرده و به همراه روغن مایع در تابه تفت دهید.
۸. کوکو گردو و طرز تهیه آن
این غذای شمالی را باید در رستوران های شمال، در کنار دریا میل کنید تا ببینید چه قدر خوشمزه است و چرا معروف شده است. این رستوران منوی کاملی از انواع خورشت ها و کباب های گیلکی دارد. بعضی از خورشت ها با گوشت اردک و یا مرغ آماده می شوند که می توانید خودتان انتخاب کنید. به غیر از غذاهای اصلی، پیش غذا و دسرهای خوبی هم در آنجا سرو می کنند. بیشتر پیش غذاها سبزی های محلی دارند و جدا از آن می توانید بگویید دلار را با ماست، زیتون و پیش غذاهای دیگر برایتان ترکیب کنند. گمج از آن رستوران های گیلکی در تهران است که شیرینی های محلی هم به عنوان دسر دارد.
مرغ، پیاز، کشمش، قیسی، آلو سیاه، زعفران، کره، رب گوجه فرنگی و ادویه از مواد تشکیل دهنده این خورش هستند که با برنج سرو می شود. در یک تابه نچسب دو تا سه قاشق غذاخوری روغن بریزید و بگذارید روی حرارت متوسط گاز داغ شود. گوجه فرنگی های از وسط نصف شده را نیز در کنار مرغ ها بچینید. کمی هم زعفران دم کرده روی مرغ ها بریزید تا غذای شما خوش عطرتر شود.
دستور پخت نرگسی اسفناج بسیار ساده است و به زمان کمی نیاز دارید. شما برای تهیه نرگسی اسفناج، به اسفناج، سیر و پیاز داغ و تخم مرغ نیاز دارید. شما می توانید این خورش را در هر فصلی از سال با سیر تازه یا سیر فریزری درست کنید. سیر تازه از نظر ظاهری شباهت زیادی به پیازچه دارد و در فصل پاییز و بهار در میوه فروشی ها و بازار میوه و سبزی پیدا می شود.