
بروزرسانی: 17 تیر 1404
خوشمزه ترین غذاهای شمالی را کجا بخوریم؟ گیلان یا مازندران؟ جاباما
در نهایت دو تا تخم مرغ را روی واویشکا بریزید و در تابه را گذاشته تا تخم مرغ بپزد. گوشت را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و به مدت ۵ ساعت در یخچال استراحت دهید. اگر به آب انار دسترسی ندارید، از رب انار یا دانه های ریز انار استفاده کنید.
- اما باید بدانید که کال کباب به غذایی گفته می شود که با مواد اولیه بادمجان کبابی، سبزی های خشک محلی، سیر و انار پخته می شود.
- برای تهیه این پیش غذای مازندرانی از اسفناج، سیر، انار ترش و عدس استفاده می شود.
- در این مقاله قصد داریم شما را با چندین غذای شمالی برتر که هنگام سفر به ایران باید امتحان کنید آشنا کنیم، پس همراه کاملیما باشید.
ترکیب مزه ی بادمجان کبابی با گوجه فرنگی له شده و سیر غوغایی در ذهن شما ایجاد میکند که قطعا عاشق آن خواهید شد. در ادامه 15 غذای معروف شمالی را ببینید و سعی کنید که حتما هر کدام از آن ها را یکبار امتحان کنید و لذت ببرید. این لیست به مرور کامل تر می شود، پس توصیه می کنیم باز هم به این صفحه سر بزنید. راستی اگر می خواهید فهرست غذایی کامل تری داشته باشید، توصیه می کنیم دستورهای زیر را هم ببینید. باید با دختر شمالی ازدواج کنم تا از این غذاهای خوشمزه بهرمند شوم.
پیش غذاهای شمالی
بادمجان، گوجه فرنگی، ریحان، رب انار و مواد دیگری برای تهیه ناز خاتون لازم است. اگر یک بار این ترشی را امتحان کنید، طعم بادمجان کبابی را تا آخر عمر به خاطر خواهید سپرد. یکی دیگر از پرطرفدارترین غذای شمالی با بادمجان، میزرا قاسمی است. بادمجان کبابی، تخم مرغ، گوجه فرنگی و سیر از مواد تشکیل دهنده آن محسوب می شوند. در شهرهای دیگر ایران نیز می توان چنین غذایی را امتحان کرد؛ ولی میرزا قاسمی شمال طعم دیگری دارد. این غذای شمالی را می توان به عنوان پیش غذا نیز میل کرد.
– سیر قلیه
سپس آن ها را با قاشق خرد کرده و با سبزی داخل تابه مخلوط کنید. در آخر، نمک، فلفل و زردچوبه را به غذا بیفزایید و خوب هم بزنید. کدوپلوی مازندرانی که در زبان محلی به آن کئی پلا گفته می شود، یکی از معروف ترین غذاهای شمال ایران است که از ترکیب برنج و کدو حلوایی تهیه می شود. برای درست کردن این غذا، پیاز را با کره تفت داده و کدو حلوایی خرد شده را به آن اضافه می کنند. در مرحله بعد برنج را به صورت لایه لایه با کدو، زیره و زعفران در قابلمه می ریزند تا دم بکشد. مازندرانی ها این غذا را با تخم مرغ نیمرو و نازخاتون سرو می کنند.
نحوه تهیه انواع غذای شمالی با مرغ
“ماهی فیویج” یکی از غذاهای محلی گیلان است که روش پخت و طعم دلچسبی دارد. رب گوجه فرنگی ، گردو ، سبزی خرد شده و مقداری نمک با هم مخلوط کنید و این مخلوط را داخل شکم ماهی بریزید تا پر شود. در سفر به شمال، اگر دل تان غذاهای دریایی خوشمزه می خواهد، پیشنهاد الی گشت به شما مالابیج است.. مالابیج ماهی سفید است که داخل آن را با رب انار، سبزیجات، گردو پر می کنند و معمولا این ماهی شکم پر را روی زغال کباب می کنند. ماهی شکم پر از خوشمزه ترین غذاهای شمالی است که هیچ وقت طعم آن را فراموش نمی کنید.