صحبت کردن در مورد غذا و خوراک ایرانی جذابیت خاص خودش را دارد و اینکه کدام غذاهای ایرانی طرفداران بیشتری دارند، همیشه مورد بحث بوده است. در این بین هستند افرادی که تعصب خاصی روی غذای مورد علاقه خود دارند و همیشه متعصبانه با موضوع برخورد میکنند. از این رو در صفحه اینستاگرام لست سکند مسابقهای برای انتخاب بهترین غذای ایرانی برگزار شد. «ته چین آلبالو» یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که به خاطر وجود آلبالو و زعفران ظاهر فوقالعاده جذابی دارد. طعم این ته چین خانگی بسیار لذیذ است و برای پذیرایی از مهمانها و همچنین دورهمیهای خانوادگی نیز بسیار مناسب است. در طرز تهیه خورش لوبیا چیتی میتوانید به دلخواه از گوشت یا قارچ استفاده کنید.
- ته قابلمه کمی روغن ریخته و نان لواش برای ته دیگ میگذاریم.
- استفاده از ادویههایی مانند دارچین باعث طعم خاطرهانگیز این غذای خوشمزه میشود.
- طرز پخت انواع غذاهای ایرانی مجلسی آنقدرها هم که به نظر میرسد، سخت نیست.
- شاید دانستن این موضوع برایتان جالب باشد که بیش از ۴۰۰ نوع آش در ایران وجود دارد؛ اما آش رشته مشهورترین و پرطرفدارترین آنها است.
- در این غذا باید روغن بسیار کمی استفاده کرد زیرا پس از پختهشدن، گردو حسابی روغن میاندازد.
- در ماهیتابه کمی روغن ریخته و غورهها را تفت دهید تا کمی آب میان غورهها تبخیر شود.
در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا درباره غذاهای ایرانی مطالب بیشتری بخوانیم. همچنین شما میتوانید در مقالههای دیگری غذاهای ایرانی ساده، غذاهای ایرانی با مرغ، غذاهای ایرانی بدون برنج، غذاهای ایرانی بدون گوشت، غذاهای طبع گرم و خورشهای ایرانی را هم بخوانید. دیزی از نوع مشهدی با استفاده از گوشت بره، نخود و سیب زمینی در کاسههای سفالی درست میشود. دیزی مشهدی همراه با نان تازه و ترشی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است. برای آمادهسازی زرشک پلو ابتدا باید مرغ آن را آماده کرد.
ولی اگر از اسم آن حدس زدید که ترش است در این مورد موفق بوده اید چون بی اغراق واقعا ترش است و اگر علاقه به غذاهای ترش دارید پیشنهاد میکنیم این خورشت بی نظیر را حتما امتحان کنید. غذاهای شمال ایران جز معدود غذاهایی هستند که پایشان را به سفره همه ایرانیها باز کردهاند. این خورشت لذیذ هم به تنهایی و هم به همراه ماهی دودی در شمال سرور میشود. نکته جالب که برای دوستان گیاه خوار میتواند مفید باشد این است که برای طبخ آن از گوشت استفاده نشده و انواع سبزیجات محلی و معطر تشکیل دهنده آن است. بدون تردید در صدر لیست بهترین غذاهای ایرانی چلوکباب قرار گرفته که معروف ترین غذای ایرانی در میان کشورهای جهان نیز به شمار می رود.
طرز تهیه قیمه نثار قزوینی
سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و در صورت تمایل ادویه به گوشت اضافه کنید. حالا یک دستکش به دست کنید و آن قدر گوشت را ورز دهید تا حالت چسبندگی گوشت برطرف شود. برای خواندن ادامه طرز تهیه کباب سرداشی همدان در فر و ماهیتابه و همچنین مشاهده فیلم آموزشی این غذا میتوانید روی لینک مقاله طرز تهیه کباب سرداشی کلیک کنید.
طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت و مرغ «مخصوص و خوشمزه»
کوکوی مرغ رشتی هم یکی از خوشمزه ترین غذاهای کشورمان است که دارای محبوبیت زیاد در میان ایرانیان می باشد. این کوکو خوشمزه را با سبزیجات یا بدون سبزیجات می توانید درست کنید. باقالی پلو با ماهیچه هم از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که محبوبیت بسیار زیادی در میان طرفداران غذاهای پلویی دارد. در ادامه، به خوشمزه ترین لیست غذاهای ایرانی که در هرکدام از دسته های طبقه بندی شده بالا قرار می گیرند، اشاره می کنیم.
غذاهایی که در جنوب کشور پخته میشود طعمی پیچیدهتر از غذاهای شمال دارند و نتهای بلندی از ادویهها، تمر هندی و فلفلها را در بر میگیرند. در این مقاله لیست کامل غذاهای ایرانی را در اختیارتان قرار میدهیم. اما پیش از آن به معرفی 20 غذای معروف ایرانی و 10 دسر اصیل ایرانی میپردازیم. در این بخش، نام انواع خوشمزه ترین غذاهای ایرن را بر اساس نظرسنجیها برای شما جمعآوری کردهایم.
کتلت گوشت که با نام شامی کباب هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که مطمئنا در میان غذاهای ایرانی از جایگاه خاصی برخوردار است. در لیست غذاهای ایرانی ، حلیم ها بیشتر به عنوان صبحانه یا سحری و افطاری در ماه رمضان سرو می شوند. بنابراین عادت به مصرف آن از بیماری های قلبی عروقی پیشگیری کرده و سلامت روده بزرگ را تضمین می کند. همچنین کالری کم آن برای کسانی که قصد کاهش وزن و غذاهای کم کالری اما پرحجم استفاده می کنند مفید خواهد بود.
کباب مرغ یا جوجه که در گذشته با استخوان و بر روی آتش کباب میشده، امروزه پس از خواباندن گوشت مرغ در آب لیمو و زعفران، بر روی آتش کباب میکنند. اگر خیلی خوش شانس باشید، میتوانید به جگرکی برسید و سیخی جگر که با ریحان تازه و اب لیمو طعم دار شده نوش جان کنید. مرصع پلو را میتوان به ۳ روش کلی و با استفاده از مرغ، گوشت و ماهی درست کرد. این غذا یک غذای خوشمزه و مقوی و پر از رنگ و زیبایی است و میتواند رنگ لعاب متفاوتی به سفره شما بدهد.
خانواده های ایرانی در مناسبت های مختلف از جمله دورهمی یا نذری، آش می پزند. هر منطقه در کشور ما، نوع خاصی از آش ها را طبخ می کنند. 20 آش محبوبی که بیشترین طرفدار را دارند، شامل موارد زیر می شود. برای پختن کوفته سبزی شیرازی، ابتدا باید سس آن را درست کنید. در سس کوفته شیرازی، برخلاف دیگر کوفتهها، از مواد خود کوفته هم استفاده میشود و به همین خاطر هم به آش شباهت بیشتری دارد. بعد از پختن سس، کوفتهها را باید درست کنید و مواد میانی را در آنها بگذارید و فرم دهید.
قیمه نثار قزوینی یکی دیگر از انواع پلوهای مخلوط ایرانی است که با رنگ و لعاب زیبا دل همه ی علاقهمندان به غذای ایرانی را میبرد. از لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج در ادامهٔ این مقاله از مجله اسنپ اکسپرس طرز تهیه این غذای لذیذ و زیبا را میخوانیم. مهمان دارید و این سؤال ذهنتان را درگیر کرده است که ناهار چی بپزم؟ ما به شما شکر پلو شیرازی را پیشنهاد میکنیم. این غذای ایرانی با برنج، از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که اگر ازطرفداران هویج پلو و شیرین پلو هستید، بدون شک از خوردن این پلوی شیرازی نیز لذت میبرید. دلمه برگ مو یکی از خوشمزهترین و قدیمیترین غذاهای مجلسی ایرانی برای مهمانی است که زیبایی خاصی به سفره شما میدهد.