خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی کدامند؟ کجارو
انتشار: اسفند 14، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی کدامند؟ کجارو

یکی از غذاهای اصلی ایرانی ها در مهمانی ها انواع پلو و چلو است. برنج پخته شده با انواع خورش، کباب یا بصورت پلو مخلوط سرو می شود. در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید.

  • در بین طرز تهیه انواع غذاهایی که در این سایت مشاهده خواهید کرد انواع غذاهای سنتی ایرانی به همراه غذاهای محلی و طرز تهیه آنها را مشاهده می کنید.
  • آش سبزی به دلیل داشتن ویتامین های A ،C ،E و منگنز، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و در نتیجه از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند.
  • یکی از مقوی ترین غذاهای اردبیل که بیشتر در چهارشنبه سوری و شب عید در کنار ماهی دودی طرفدار دارد، سوتی پلو است.
  • گوشت سردست گوسفند بهترین انتخاب برای تهیه این آبگوشت است.
  • این آش را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید و از خاصیت آن برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا نهایت استفاده را ببرید.

مرصع پلو به طور سنتی به همراه مرغ سرو می شود و از آن برای مراسم های خاص استفاده می کنند؛ خصوصاً طبخ این غذای شیرین در مراسم عروسی نشانه ای برای زندگی شیرین در آینده برای عروس و داماد است. قُرمه سبزی یکی از خوراک های ملی ایران است که معمولاً با برنج سرو می شود. قرمه سبزی که از سبزیجات، لوبیا قرمز و گوشت بره درست می شود، ترش و پر از سبزی است. مزه ی این خورش باید کمی ترش باشد، ازاین رو به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه اضافه می کنند، برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است. از سبزی های استفاده شده در قرمه سبزی می توان به شنبلیله، جعفری، گشنیز و پیازچه اشاره کرد. برنج را از حدود یک تا دو ساعت قبل، بدون نمک خیس کنید و قلم را هم با کمی نمک به صورت جداگانه بپزید.

آذربایجان و کباب بناب اش

دلمه ها انواع متنوعی دارند که در ادامه آن ها را معرفی می کنیم. در این رستوران از ساعت ۷ عصر تا ۱۱ شب گروه موسیقی زنده، برنامه اجرا می کنند تا شما را سرگرم کنند. منوی غذاهای این رستوران بسیار متنوع و باکیفیت است و البته قیمت منصفانه ای دارد. فضای رستوران کاملاً خانوادگی است و می توانید از آن برای برگزاری مراسم خود استفاده کنید. رستوران های سنتی تهران اغلب بسیار گران قیمت هستند؛ اما برخی از رستوران ها انصاف بیشتری دارند و قیمت معقولی ارائه می دهند.

رستوران سنتی سروستان

این غذا با برنج به همراه زرشک و زعفران و یک سس مخصوص که ترکیبی از آب مرغ و رب گوجه است، سرو می \u200eشود و طعمی بی نظیر دارد. این غذا علاوه بر لذیذ بودنش دارای یک ظاهر بسیار زیبا و مجلسی است که در دنیا شهرت زیادی دارد. بلغور پلو، یکی از انواع غذاهای ساده و گیاهی ایرانی است که می توان آن را به سرعت در خانه آماده کرد. این غذا که شباهت بسیاری به استانبولی دارد، با بلغور گندم، پیاز، روغن، آب، زردچوبه، نمک، فلفل و گاهی گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی یا هر دو درست می شود.

سپس روی آن را با مرغ، خرمای تفت داده شده، کشمش و زرشک سرخ شده، خلال پسته و خلال بادام و پیاز داغ تزئین کنید. اشکنه را با نام روغن آب یا سوپ نیز می شناسند، اما باید بدانید که اشکنه با سوپ، کاملا متفاوت است. در ادامه با مراجعه به مقاله انواع اشکنه در مجموعه غذاهای محلی کجارو، با انواع این غذا در ایران آشنا شوید و غذایی ساده و مقوی در خانه طبخ کنید. اشکنه، یکی از غذاهای اصیل، لذیذ و بدون گوشت ایرانی است که معمولا همراه با نان سرو می شود. از مواد اولیه این غذای سوپ مانند، می توان به روغن، پیاز، سبزیجات (شنبلیله یا مرزه خشک)، آرد گندم، نمک، زردچوبه و ادویه های دیگر اشاره کرد.

لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان مازندران

شیراز علاوه بر اینکه به شهر شعر و ادب معروف است، غذاها و خوراکی های خوشمزه ای هم دارد که نمی شود ازشان غافل شد. در واقع یک نوع نان خوشمزه و ترد است که روی ساج (نوعی سینی مخصوص) پخته می شود. تنوع غذایی فوق العاده خوزستان باعث شده که بتوانیم در جشنواره ای از طعم ها و مزه ها، قدم بزنیم و از خوردنی های لذیذش لذت ببریم. شاید اسم خورشت ماست به عنوان دسر برایتان عجیب باشد اما به خاطر طعم شیرین و رنگ زیبای زعفرانی این غذا بیشتر به عنوان دسر استفاده می شود که البته خیلی دسر سبکی هم نیست. مالاتا مازندرانیمالابیج که مالاتا هم گفته می شود یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای دریایی مازندران است.

اسم لوبیاپلو که می آید تصویر یک بشقاب برنج نارنجی رنگ همراه با لوبیاسبزهایی در بینش در ذهنتان نقش می بندد. اما لوبیاپلویی که قرار است امروز در موردش با شما صحبت کنیم کمی متفاوت است. از لوبیاپلو چشم بلبلی برای پخت لوبیاپلو شیرازی استفاده می شود. در کنار لوبیا چشم بلبلی از گوشت و سبزیجاتی مثل شوید هم باید استفاده شود تا لوبیاپلو شیرازی پخته شود.

در ادامه، قابلمه را دوباره روی شعله بگذارید و اجازه دهید تا دم بکشد. برخی افراد به جای آب از آب قلم برای پخت این خورش استفاده می کنند تا غذایی مقوی تر و خوش طعم تر داشته باشند. سوتی پلو یا شیر پلو، یکی از پلوهای محلی اردبیلی است که معمولا در شب عید نوروز و چهارشنبه سوری به همراه ماهی دودی، گوشت، خرما و کشمش سرو می شود. برای تهیه این پلوی مخصوص کافی است به جای آب از شیر استفاده کنید.

برای تهیه آش یارمه علاوه بر سبزی به بلغور گندم، نخود، لوبیا سفید، پیاز داغ، سیر داغ و آرد نیز نیاز دارید. آش یارمه معمولا با سیر داغ، پیاز داغ و نعنا داغ تزئین شده و به همراه دوغ ترش محلی سرو می شود. وشت چرخ کرده به شکل کوفته ریزه، خرما هسته گرفته، رشته پلویی، لوبیا چیتی، برنج، رب، پیاز داغ و ادویه از مواد تشکیل دهنده قابلی پلو هستند.