
بروزرسانی: 23 تیر 1404
خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی کدامند؟ کجارو
در زبان ترکی قفقازی، «شیش» به معنی سیخ است و «لیک» به گوشت های درون سیخ گفته می شود. نحوه طبخ شیشلیک با دیگر کباب ها قدری تفاوت دارد و در اغلب رستوران ها بهترین کباب شیشلیک با دنده گوسفند با استخوان و روی حرارت مستقیم آتش تهیه می شود. برای تهیه خمیر، ماست را در یک کاسه بزرگ بریزید و زردچوبه و سیاه دانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد را کم کم در کاسه بریزید و مواد را مخلوط کنید تا خمیری به دست بیاورید که به دست نچسبد.
- پس از دم کشیدن هویج پلو، یک کفگیر از برنج را با مخلوط زرشک، خلال بادام و خلال پسته و دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده مخلوط کنید و برای تزئین روی غذا در دیس بریزید.
- شامی کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که مانند کباب تابه ای از کباب های خانگی محسوب می شود.
- در نهایت نعنا خشک را به آن ها اضافه کنید و آن ها را برای ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید.
- قیمه نثار به جز لپه، همان مواد قیمه خودمان را دارد که موادی همچون زرشک، خلال بادام و پسته، شکر، زعفران و ادویه به آن اضافه می شود.
مقداری آب جوش روی گوشت ها بریزید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت روی حرارت ملایم گاز بپزد. خورش خلال بادام، یکی از غذاهای سنتی، لذیذ و مجلسی استان کرمانشاه است که برخی آن را به عنوان بهترین خورش ایرانی می شناسند. این خورش خوشمزه متشکل از گوشت گوسفندی به همراه خلال بادام، زرشک سیاه، هل، دارچین، گلاب، زعفران، رب گوجه فرنگی و لیمو امانی است. کرمانشاهی ها معمولا خورش خلال بادام را در مجالس رسمی همچون عروسی و عزا یا ایام محرم سرو می کنند. این کوکوی خوشمزه از نظر ظاهر و طعم تاحدودی شبیه به کیک شربتی مخصوص قزوین است؛ اما در اصل یکی از مخلفات معروف در کنار غذای سنتی شیرین پلو به شمار می آید.
فضای داخلی این کافه به خوبی دکور شده و در طراحی آن از پنجره های چوبی و شیشه های رنگی استفاده کرده اند. شاید شما نیز با نشستن روی تخت های سنتی در رستوران راحت نباشید و حتی شاید میانه شما با فضای خیلی سنتی نیز خوب نباشد. در این صورت بهتر است سری به رستوران سنتی شب های سرو بزنید. رستوران سنتی شب های سرو، در طبقه بالای یک برج تجاری واقع شده است و ظاهری سنتی و در عین حال لوکس دارد. شاید تلفیق مدرنیته با سبک سنتی کار ساده ای نباشد؛ اما رستوران سنتی شب های سرو این کار را انجام داده است.
فراتر از یک متن یا تصاویر آموزشی برای شما همراهان
در میان این لیست، طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه، و طرز تهیه باقالی پلو با گردن فوت و فن هایی دارد که اگر آن ها را به خوبی رعایت کنید یک غذای ایرانی خوشمزه برای مهمانی هم خواهید داشت. یکی از مجلسی ترین انواع غذای ایرانی، «کباب کوبیده» است. برای طرز تهیه کباب کوبیده باید گوشت چرخ کرده گوسفندی را به خوبی مرینیت کنید و ورز دهید و بعد به سیخ بزنید.
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی
محیط این رستوران به شکل زیبایی دکور شده است و شما را به یاد سادگی زندگی روستایی مردم شمال کشور می اندازد. علاوه بر همه این ها، در رستوران سنتی گیلار، گروه موسیقی محلی هر شب اجرا دارند و شما را بیش از پیش با فرهنگ مردم عزیز خطه شمال آشنا می کنند. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان کرمانشاه و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. دلمه برگ مو یکی از مدل های مختلف دلمه است که برای تهیه آن از مواد مختلفی چون برگ مو (انگور)، برنج، لپه، گوشت چرخ کرده (اختیاری)، سبزیجات معطر و ادویه استفاده می شود. قطع به یقین بعد از کباب یکی دیگر از محبوب ترین غذاهای سنتی در میان ایرانیان قرمه سبزی است.
چکدرمه یا چگدیرمه یکی از معروف ترین غذاهای گرگان است که در مجالس و مهمانی ها حضور پر رنگی دارد. پیشنهاد می کنم در سفر به بوشهر حتما این غذای عربی بوشهری را تست کنید. با اجاره سوئیت در بوشهر اقامتی دلچسب و به یادماندنی در این شهر را تجربه کنید و از طعم غذاهای دریایی و خاص بوشهر لذت ببرید. برای تهیه گوشت لوبیا از گوشت بدون استخوان، پیاز، لوبیا سفید، دارچین و زعفران استفاده می شود. باسترماپلو یا باسدیرماپلو، یک غذای خوش رنگ ولعاب اردبیلی که پیشینه اش به باکو می رسد و طعم لذیذش تا همیشه ته ذهنتان باقی خواهد ماند.
دمپختک پلو که از انواع غذای ایرانی دم دستی میباشد و میتوان در مدت زمان کوتاهی آن را حاضر کرد. ته چین گوشت از غذا های گران و محبوب ایرانی میباشد که جزو غذاهای مجلسی ایرانی با برنج نیز محسوب میشود. معمولا این غذاها را در لیست غذاهای ایرانی برای ناهار می گذارند. پیاز خام و سبزیجات تازه به ویژه ریحان نیز با آن استفاده می شود. کباب کوبیده ایرانی در بین گردشگران بسیار موردپسند بوده و خیلی از افراد ایران را با این غذا می شناسند.
فلافل اهوازی، یکی از غذاهای جنوبی و عربی مشهوری است که در سراسر کشور، تهیه و سرو می شود. فلافل اصل، متشکل از نخود و مقدار بسیاری ادویه های تند است. فلافل خوزستانی با روش های مختلفی تهیه می شود و آن را با نان، گوجه فرنگی، خیارشور و انواع ترشی سرو می کنند.