خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی کدامند؟ کجارو
انتشار: فروردین 04، 1403
بروزرسانی: 23 تیر 1404

خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی کدامند؟ کجارو

همچنین یکی از غرفه های این رستوران به فروش صنایع دستی مردم ترکمن و سوغات آن ها اختصاص داده شده است. در فضای داخلی این رستوران موسیقی زنده پخش می شود و شما می توانید در حین میل کردن غذا، از شنیدن نوای سنتی ایرانی لذت ببرید. با قدم برداشتن در این رستوران انگار که وارد سریال شهرزاد و خانه بزرگ آقا شده اید!

  • امیدواریم تلاش ما مورد استفاده و توجه شما عزیزان قرار گیرد.
  • سپس ریواس را پوست بگیرید و آن را به ابعاد مکعبی برش بزنید و به مخلوط سبزی و پیاز داغ بیفزایید تا تفت مختصری بخورد.
  • طرز تهیه این غذا بسیار ساده و سریع است و به علاوه به مواد اولیه بسیاری احتیاج ندارد.
  • سپس این مخلوط را می کوبند تا حالتی نرم و حلیم مانند به خود بگیرد.
  • اولین بار رستورانی به نام اکبر جوجه این غذا را طبخ کرد و از آن زمان این غذای خوشمزه مازندرانی را به اسم اکبر جوجه می شناسند.

در ادامه گوشت، زردچوبه و فلفل را به پیازهای سرخ شده بیفزایید و آن ها را با هم تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند. در میان غذاهای ایرانی که سرشار از پروتئین یا مواد مغذی هستند می توان به آبگوشت، شیر برنج، باقالی پلو با ماهیچه یا گردن، خورش بز قورمه و … اشاره کرد. در لیست غذا ایرانی، «رشته پلو» تقریبا در همه شهرها تهیه می شود. در طرز تهیه رشته پلو از برنج به همراه رشته پلویی استفاده می شود.

۱۲- گوشت و لوبیا

برخی افراد علاوه بر نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز در خورش، مقدار کمی تخم شنبلیله هم می ریزند؛ اما مراقب باشید که در مصرف این ادویه زیاده روی نکنید تا خورش شما تلخ نشود. شما همچنین می توانید مقدار کمی سبزی شنبلیله خشک را جداگانه کمی تفت دهید و در پایان پخت در خورش بریزید تا طعم بی٬نظیری به آن بدهد و باعث به روغن افتادن خورش شود. خورش قیمه، غذایی پرطرفدار در میان ایرانیان است و در مناطق مختلف کشور، با دستور پخت های متنوعی طبخ می شود. آب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید.

لیست غذاهای ایرانی بدون برنج – انواع آش

البته برای لذت بردن از این برنامه مهیج، باید هزینه جداگانه ای پرداخت کنید. در نورپردازی این رستوران از نور آبی استفاده شده تا احساس آرامش را در شما ایجاد کند. فضای رستوران بسیار خودمانی، راحت و دلنشین است و می توانید ساعت ها از آرامش محیط لذت ببرید. رستوران سنتی بابا قدرت یکی از کافه رستوران های سنتی محدوده هروی محسوب می شود که مشتریان ثابت خود را دارد.

لازم به ذکر است که این غذا از اکثر غذاهای سنتی راحت تر پخته می شود. می توانید برای حفظ رنگ آلبالویی این غذا، آن را در ظرف مسی یا لعابی تهیه کنید. غذاهای سنتی ایرانی را قطعا همه ی شما امتحان کرده اید و در مهمانی ها و دورهمی ها یکی از گزینه های انتخابی شماست. اشکنه تخم خربزهاز آنجایی که خراسان به خربزه های خوبش معروف است، مردم این منطقه از تخم خربزه برای پخت غذایی خوشمزه به بهترین شکل ممکن استفاده می کنند. خورش ساک از ترکیب گوشت بره، روغن، سیر، پیاز، اسفناج، آرد و نخود به عمل می آید و با پلو یا زرشک پلو سرو می شود. یکی از غذاهای محلی و سنتی بوشهر گمنه یا للک نام دارد که اغلب به جای پلو همراه با خورش خورده می شود.

سپس آب آن را خالی کنید و برنج را به همراه نمک در قابلمه ماش (و آب ماش) بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بپزد و نرم شود. در همین حین، پیاز خرد شده را در یک تابه در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و سرخ شود. پیاز سرخ شده را به برنج در حال پخت بیفزایید و اجازه دهید تا غذا برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه جا بیفتد. در آخر غذا را در ظرف سرو بکشید و روی آن را پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. بریان یا بریون که اغلب با نام بریانی در ایران شناخته می شود، یکی از مشهورترین غذاهای سنتی اصفهان به شمار می آید.