بهترین غذاهای محلی ایرانی ویرگول
انتشار: اسفند 29، 1402
بروزرسانی: 17 تیر 1404

بهترین غذاهای محلی ایرانی ویرگول

کوکوی شیرین، پای ثابت مجالس و مهمانی ها است و به صورت سرد یا گرم برای پیش غذا یا دسر سرو می شود. مواد اولیه و طرز تهیه این کوکو به کوکوی سیب زمینی شباهت دارد؛ با این تفاوت که کوکو شیرین، پس از طبخ در شهدی شیرین غوطه ور می شود. هویج پلو شیرازی مجلسی را می توان به جای مرغ با گوشت قلقلی یا حتی بوقلمون هم درست کرد. برای درست کردن هویج پلو با گوشت قلقلی، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه های دلخواه مخلوط کرده و از آن کوفته قلقلی درست کنید.

در این مرحله، ماست و آب را مرتب هم بزنید تا ماست نبرد و گلوله گلوله نشود. معمولا اسم غذاهای ایرانی بر اساس موادی که در طرز پخت انواع غذای ایرانی به کار می رود، انتخاب می شوند. بعضی از غذاها هم بومی یک شهر یا منطقه هستند و با سبزیجات بومی آن منطقه درست می شوند و نام مواد به کار رفته در این غذاها، روی آنها گذاشته می شود. «کباب سرداشی» یکی دیگر از غذاهای ایرانی فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که در شهر همدان طبخ می شود.

  • در این قیمه خبری از گوشت تکه ای نیست بلکه گوشت قیمه بوشهری با گوشت کوب له شده و مثل حلیم کش می آید.
  • در لیست غذاهای ایرانی کوفته ها توپک های خوشمزه ای هستند که درست کردنشان کمی تبحر لازم دارد، اما نگران نباشید با تمرین می توانید تجربه کافی در تهیه آنها کسب کنید.
  • احتمالا در جاهای مختلف و در خانه های مختلف غذاهای متنوعی خورده باشید ولی همیشه بعضی غذاها هنگامی که توسط برخی از افراد خاص پخته می شوند عطر و طعم بهتری دارند.
  • در برخی طرز تهیه ها به جای زعفران از زردچوبه استفاده می شود.

برخی دیگر نیز ترجیح می دهند بعد از پخت غذا و در زمان سرو آن، سماق را روی برنج یا خود کباب بریزند. با این حال تقریباً غیرممکن است که بتوان سماق را از کباب تابه ای جدا کرد. وجود سماق در کنار غذا های گوشتی باعث هضم راحت تر و سریع تر آن ها می شود. کباب تابه ای دارای دو بخش است که شامل گوشت کبابی و گوجه های سرخ کرده می شود. در بسیاری از روش های طبخ این غذا، گوجه فرنگی های سرخ شده را قطعه قطعه می کنند، در کنار کباب می گذارند و آن را به شکل جداگانه می پزند.

قیمه یزدی

این غذای خوشمزه، با کمی تغییر تقریبا ورژن محدود شده همان زرشک پلو با مرغ است. برای این شماره یکی از خورشت های محبوب و بسیار خوشمزه ایرانی را آماده کرده ایم. خورش قیمه که مانند عدس پلو از غذاهای مناسبتی و نذری نیز محسوب می شود. لوبیا پلو هم یکی از صدر نشین های دسته بندی غذاهای پلویی در میان ایرانیان می باشد.

به جای بلغور گندم از گندم پوست کنده یا ترکیب یک لیوان بلغور گندم و یک لیوان گندم پوست کنده هم می توانید استفاده کنید. در برخی طرز تهیه ها در قابلی پلو از هویج هم استفاده می شود. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه یک کفگیر از برنج بریزید؛ سپس روی آن مقداری کشمش، گوشت قلقلی و هویج بدهید و به همین ترتیب لایه لایه پیش بروید و آن را دم کنید. ساطری پلو در بخش های مختلفی از خراسان رضوی طبخ می شود؛ البته پخت این غذا در استان های خراسان جنوبی و شمالی نیز رایج است. سرو گوجه کبابی و سبزیجات کبابی یا گریل شده در کنار این غذا، آن را مجلسی تر می کند.

بهترین پی دی اف خوان اندروید فارسی و ای او اس + Pdf Reader اصلی و ادیت

یکی از مهم ترین نکات برای پخت این غذای لذیذ، این است که کوفته باید شکل گرد خود را از دست ندهد و مزه واقعی خود را حفظ کند. با معروف ترین غذاهای محلی ایران، یکی از سه مکتب خوراک جهانی آشنا شوید و یک روز لذت بخش را در میان انواع طعم های لذیذ و وسوسه کننده سپری کنید. «کشک کدو» یکی از غذاهای محلی کرمان است که علی رغم خوشمزگی و مقوی بودنش، طرز تهیه بسیار آسانی دارد. این غذا با کشک در اصل با استفاده از کدو سبز تهیه می شود. اما شما می توانید کشک کدو را به روشی دیگر و به سبک مازندرانی نیز تهیه کنید.

برای پخت خورش قیمه ابتدا باید لپه ها را خیس کنید و گوشت ها را خرد نمایید. همچنین لیمو عمانی ها باید درون آب سرد قرار داده شده و یک سوراخ کوچک روی آن ها ایجاد شود، بدین ترتیب تلخی آن ها گرفته خواهد شد. گوشت انتخابی خود را از قبل سرخ کنید و به ترکیب گردو و پیاز اضافه نمایید. در صورتی که از گوشت مرغ استفاده می کنید مرغ ها را درون مقداری روغن و در قابلمه جداگانه سرخ کنید. بعد از آن که پیازها کمی سبک شدند گوشت ها را خرد کرده و اضافه نمایید. کمی گوشت را تفت دهید و اجازه دهید بوی زهم آن ها گرفته شود.

رستوران سنتی سایمان

یارما شورباسی، یکی از غذاهای لذیذ و محلی آذربایجان غربی و شهر ارومیه است که معنای نام آن در زبان ترکی، «سوپ بلغور» است. این غذای مشهور به دلیل داشتن بلغور گندم، ارزش غذایی و فیبر بسیار بالایی دارد و فوق العاده مقوی است. از جمله خواص سوپ بلغور ارومیه می توان به محافظت از پوست، هضم آسان، تقویت سیستم گوارشی و پیشگیری از سرطان اشاره کرد. برای درست کردن این غذا از گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی استفاده می شود و سپس کوفته های خوشمزه داخل سس گوجه قرار می گیرند. اگر محدودیت مصرف گوشت قرمز دارید به همین ترتیب کوفته اراکی را با گوشت مرغ، بوقلمون یا به عنوان یک غذا با سویا تهیه کنید. این غذای ایرانی ساده و سنتی را می توانید به عنوان پیش غذا هم به کار ببرید.