بهترین غذاهای محلی ایرانی ویرگول
انتشار: اسفند 07، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

بهترین غذاهای محلی ایرانی ویرگول

کباب زردک با یک نوع چاشنی مخصوص درست می شود که می تواند یک شهد ساده یا ترکیب سرکه و شیره انگور باشد. این کباب با طعمی ترش و شیرین معمولا با نان یا برنج سرو می شود و تجربه ای متفاوت از یک شامی را به شما ارائه می دهد. کباب زردک به آسانی و در کمتر از یک ساعت در خانه آماده می شود و می توان آن را به عنوان غذای اصلی، پیش غذا، غذای پیک نیک یا یک میان وعده خوشمزه سرو کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه کباب زردک و نکات طلایی پخت آن آشنا کنیم. «شامی کباب» یا کتلت گوشت و سیب زمینی از محبوب ترین انواع غذاهای ایرانی است که معمولا به عنوان یک پیش غذا یا غذای ایرانی بدون برنج در مهمانی ها هم استفاده می شود.

  • کوفته ها را برای یک ساعت در سس، روی شعله ملایم گاز بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.
  • برای پخت بهتر کباب تابه ای بهتر است در زمان طبخ، درِ ماهیتابه را بگذارید تا گوشتتان کاملاً مغز پخت شود.
  • این غذا با دو دستور پخت متفاوت درست می شود که تفاوت عمده آن ها در استفاده از لیمو عمانی یا تمر هندی است.
  • این غذاها بسیار محبوب و پرطرفدارند و برای پیش غذا، پیک نیک و جشن تولد هم گزینه های مناسبی هستند.
  • نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ تزئین کرده و آن را نوش جان کنید.

برای پخت این غذای خوشمزه ایرانی، به حدود ۱ ساعت زمان نیاز دارید. «قورمه سبزی» یا خورش سبزی از بهترین غذاهای ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور به شیوه مشابهی پخته می شود. طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و جا افتاده به عنوان یک غذای ایرانی اصیل اصلا سخت نیست و کافی است فوت و فن های پخت آن را به کار ببندید. در بین انواع غذاهای ایرانی غذاهای سنتی ایرانی طرفداران مخصوص خود را دارد و بیشتر این ها غذایی هستند که از گذشته رایج بودند و جزو غذاهای اصلی محسوب می شدند. به طور مثال آبگوشت جزو غذاهای محلی غذاهای سنتی ایرانی است.

آش گزنه یا دوخین

اصلی ترین مرحله برای پختن این کباب آماده کردن مواد اولیه است که تاثیر زیادی در مغرپخت شدن آن دارد. هر وقت به شهر بادگیرها، یعنی یزد، سفر کردید سراغ رستورانی که خوشمزه ترین بریانی را می پزد بگیرید و غذای سنتی یزدی ها را نوش جان کنید. ممکن است اگر از قبل با مزه شولی آشنایی نداشته باشید کمی غافلگیر شوید چون برای پختن این غذا از سرکه استفاده می کنند و طعم ترشی دارد. خیلی ها این غذا را با طعم شیرین دوست دارند، اما گیلانی ها آن را ترش و ملس می پزند. ترکیب خوش طعمی از آلو، قیسی، مرغ، شکر و زعفران خورشت آلو مسمای گیلانی را تشکیل می دهد. این خورشت به عنوان غذای اصلی در مهمانی ها و مجالس مهم سرو می شود.

ارومیه خورش

طعم این کوفته بسیار لذیذ و خوشمزه است و شباهت زیادی به سایر کوفته های ایرانی دارد. شما می توانید این غذا را هم برای وعده ناهار و هم شام آماده کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید. برای خواندن طرز تهیه شفته اراکی با گوشت و آرد نخودچی می توانید به مقاله طرز تهیه شفته اراکی مراجعه کنید.

بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای استان اردبیل

همانطور که ته دیگ لوبیاپلو طرفدار دارد، ته دیگ پلو مخلوط هم پرطرفدار است؛ مخصوصاً اگر با سیب زمینی یا نان درست شده باشد. امتحان کردن این غذا را به عاشقان لوبیاپلو پیشنهاد می کنیم. خورش قیمه یا خورش لپه از غذاهای معروف ایرانی است که طرف دار زیادی بین مردم ایران دارد. برای طبخ آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه، گوشت قرمز یا گوشت سفید، لیموی خشک (لیمو امانی) یا آلو به عنوان طعم دهنده استفاده می شود. ادویه ای که معمولاً در اواخر زمان طبخ به آن اضافه می شود، دارچین است. همچنین در برخی مناسبت های مذهبی در کشور ایران نیز به عنوان نذری تهیه و توزیع می شود.

عمل سابیدن و افزودن آب را چند بار تکرار کنید تا غلظت آب قوروت آلود به غلظت دلخواه شما برسد. پیازهای خرد شده را در یک تابه با روغن حیوانی سرخ کنید تا طلایی و سبک شوند. سپس محلول قوروت را به همراه نمک و فلفل به پیاز داغ بیفزایید و غذا را برای چند دقیقه روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا گرم شود؛ اما به جوش نیفتد.