
بروزرسانی: 23 تیر 1404
بهترین غذاهای شمالی لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران
در تهیه تاس کباب گیلانی به جای لیمو عمانی می توان از آب نارنج یا آب لیموی تازه نیز استفاده کرد. شما می توانید این غذا را با گوشت مرغ یا مرغابی و حتی ماهیچه گوسفندی نیز درست کنید. برای طبخ این صبحانه خوشمزه باید کباب کوبیده یا گوشت را جداگانه روی زغال آماده کنید و سپس در خوراک لوبیا بچینید. اندازه های برش کباب دوش مانند چنجه است و برای مزه دار کردن آن از پیاز رنده شده و ادویه استفاده می کنند. دوش کباب برخلاف دیگر کباب ها با گوشت بیات یا مدتی از زمان ذبح گذشته درست می شود. شما می توانیدمواد را به جای پختن برای ۱۵ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.
خورش قرمه سبزی در استان گیلان به روش های مختلفی درست می شود. این غذای خوشمزه لاهیجانی شباهت زیادی به خورش قیمه معمولی دارد و معمولا برای نذری به خصوص در ایام محرم در این شهر پخش می شود. گوجه فرنگی ها را برای سه دقیقه در یک قابلمه پر از آب جوش بیندازید؛ سپس آن ها را دربیاورید و پوست آن ها را بکنید.
- این غذا با مواد اولیه بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و ادویه جات و تخم مرغ درست می شود.
- سپس آن ها را در غذاساز بریزید و همراه با عدس پخته میکس کنید تا به صورت پوره درآیند.
- میرزاقاسمی در گیلان، به همراه کته شمالی به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو می شود؛ اما در برخی از نقاط کشور، به خصوص تهران، این غذا با نان نیز خورده می شود.
- این غذا شباهت زیادی به باقلاقاتوق دارد و با استفاده از مواد اولیه ای مانند نمک، باقالی های سبز، زردچوبه، روغن و تخم مرغ تهیه می شود.
- خورشت «چغرتمه مرغ» یکی از غذا های سنتی گیلان است که طعم ویژه ای دارد.
مواد لازم برای درست کردن این غذا گوشت مرغ، پیاز، سیر، آب نارنج، لپه، سبزیجات خرد شده (ترکیب جعفری، گشنیز، نعناع و گاهی کمی تره)، آب، تخم مرغ، نمک و فلفل است. اول مرغ با پیاز و سیر خوب سرخ می شود بعد از مدتی نمک، فلفل و سبزیجات به ترکیب اضافه می شوند. حالا نوبت لپه، ۱/۵ لیتر آب و یک لیوان آب نارنج تازه است، سپس در قابله را می گذاریم تا بعد از چند ساعت خورشت کاملا جا بیفتد. ۱۰ دقیقه قبل از اینکه پخت خورشت تمام شود دو تخم مرغ زده شده به تمام قسمت های سطح خورشت اضافه می شود. در این غذا احتیاج به ادویه ی زیادی نیست چون طعم اصلی آن از آب نارنج و سبزیجات تازه می آید. بهتر است لپه ها را از شب قبل خیس کنید و قبل از اضافه کردن به خورشت به مدت ۲۵ خوب بپزید.
۳ طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه با ژلاتین، بدون ژلاتین و ترکیبی
در تهیه سیر قلیه ه علاوه بر برگ سیر از گوشت مرغ یا اردک، تخم مرغ و آبغوره نیز استفاده می شود. در میان غذاهای شمالی انواع غذای نونی طرفداران بسیار زیادی دارد. غذاهایی که معمولاً از ترکیب سیر و بادمجان آماده می شود.
کایت با ارائه خدمات گردشگری آنلاین پا به پات تا مقصد میاد. هر کجای دنیا و هر ساعت از شبانه روز که هست؛ در سایت کایت آنلاین شو و با چند کلیک بلیط هواپیما، بلیط چارتر، هتل و تورهای مسافرتی و طبیعت گردی خودت رو رزرو کن. با ثبت نظر خود در مورد این تور، به دیگر مسافران برای داشتن تجربه بهتر کمک کنید. اگر دنبال یک طعم اصیل در یک روستای بکر هستید، سری بزنید به جواهرده رامسر که دیدنی هایش شما را به تعجب می اندازد.
غذاهای شمالی با بادمجان
سیر واویج دیگر غذای گیلانی است که اغلب کنار برنج و ماهی شور سرو ... Apr 16, 2020 — دستورپخت عالی برای کَپور کَله غذای شمالی با ماهی. Jul 25, 2019 — شمال و خصوصا گیلان غذاهای خاصی دارند که با ماهی یا مرغ اماده میشه که بهترین هاش رو میخوایم بهتون معرفی کنیم خورشت و مرغ ترش و ماهی کولی.
اگر شما به رشت سفر کنید می توانید این غذای لذیذ را در رستوران های رشت پیدا کنید و از آن لذت ببرید. غذاهای گیلان و رشت جزو غذاهای بسیار معروف و خوشمزه در سرتاسر ایران شناخته می شود. اگر هنوز موفق نشدید که طعم این غذاها را بچشید پیشنهاد می کنیم که حتما امتحان کنید و لذت ببرید.
یکی از غذاهای محلی گیلان کوکوی اشپل است که در سفر به این استان حتما باید طعم این کوکوی خوشمزه را بچشید. اشپل، تخم مرغ، ادویه و مقداری سبزی از مواد اولیه برای طبخ این کوکو است که اغلب شب سال نو طبخ می شود. ترشی تره یکی از غذاهای سنتی شهرهای شمالی ایران است که بدون گوشت پخته می شود و معمولا با برنج یا آنچوی سرخ شده سرو می شود.