بهترین غذاهای سنتی و مدرن از کدام رستوران های کرمان تهیه کنیم؟ ایمنا
انتشار: فروردین 03، 1403
بروزرسانی: 23 تیر 1404

بهترین غذاهای سنتی و مدرن از کدام رستوران های کرمان تهیه کنیم؟ ایمنا

کشک بادمجان و مرصع پلو و نمونه های دیگر هم از دیگر غذاهای سنتی هستند که معمولاً غذاهای سنتی به خطه های خاصی هم تعلق دارد و برخی از آنها به صورت عمومی در همه قسمت ها مصرف می شود. به طورر کلی هر دو غذا در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج قرار میگیرند و به عنوان معروف ترین و پرطرفدار ترین غذای سنتی ایرانی شناخته میشوند. آلبالو یکی از خوشمزه ترین میوه \u200eهای تابستانی است که از آن برای مربا، شربت، لواشک و آلبالو خشک استفاده می \u200eشود و یکی از مهم ترین استفاده ها از این میوه در غذا است. در میان غذاهای ایرانی پلوهای مختلفی وجود دارد که بیشتر آن ها در مجالس و مهمانی\u200e ها سرو می شوند که اغلب، درست کردن آن ها از سایر غذاهای دیگر ساده تر است.

  • استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود.
  • ته دیگ نان، ته دیگ ته چین، ته دیگ برگ مو، ته دیگ باقالی پلو و...
  • طعم این کوفته بسیار لذیذ و خوشمزه است و شباهت زیادی به سایر کوفته های ایرانی دارد.

آش رشته بوی ایران را می دهد، بوی سفره های افطار و دورهمی های خانوادگی در خانه های مادربزرگ و پدربزرگ ها. آش رشته یک خاطره مشترک است از کودکی تک تک ما و کمتر کسی پیدا می شود که عاشق طعم آن نباشد. آش رشته یکی از اصیل ترین آش های ایرانی است که از سال های بسیار دور طبخ می شده است. این آش پرطرفدار و بسیار لذیذ با انواع حبوبات (نخود، لوبیا چیتی، عدس، ماش، لوبیا قرمز)، سبزی آش (اسفناج، تره، جعفری، گشنیز)، سیر، رشته آشی، پیاز، روغن، نمک و زردچوبه درست می شود. لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ لوبیا گرفته شود و زودتر بپزد.

لیست انواع غذای ایرانی

پیاز خردشده را در ظرفی دیگر در روغن تفت دهید و وقتی طلایی شد، نعنا و جعفری که ساطوری کرده اید، به آن اضافه کنید. سپس ریواس را پوست بگیرید و آن را به ابعاد مکعبی برش بزنید و به مخلوط سبزی و پیاز داغ بیفزایید تا تفت مختصری بخورد. زمانی که گوشت پخت، این مخلوط را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت کم جوش بیاید و جا بیفتد. قیمه نثار را به جرئت می توان به عنوان یکی از زیباترین غذاهای محلی ایران معرفی کرد. برای تهیه این غذای مجلسی و خوشمزه کافی است به مجموعه غذاهای محلی کجارو سر بزنید. کراهی معمولا با نان سیر یا نان روغنی، نان روتی هندی، چاپاتی، پیتا یا برنج در کنار سالاد، چاشنی هندی رایتا (متشکل از ماست، نعنا، سیر و خیار) و سبزی خوردن سرو می شود.

طرز تهیه آش آبغوره تبریزی بدون گوشت + فیلم

در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. آلو بخارا را به قابلمه اضافه کنید و در حد دو دقیقه تفت دهید تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه زعفران دم کرده را به همراه دو پیمانه آب، شکر و آب لیمو ترش اضافه کنید و اجازه دهید تا سس روی حرارت ملایم غلیظ شود. ته چین گوشت گرمساری، یکی از قدیمی ترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است؛ غذایی چرب، پرکالری و البته گران که گرمساری ها به آن ته چین می گویند. این غذا معمولا در مهمانی های مهم، مجالس عروسی، ایام محرم و ماه رمضان در گرمسار سرو می شود.

طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی

سپس گندم را در قابلمه بریزید و شعله گاز را کم کنید تا گندم بپزد. توجه داشته باشید که زمان پخت گندم از دیگر مواد طولانی تر است و به همین علت، پخت آن باید قبل از بقیه مواد آغاز شود. پس از نیم پز شدن نخود و گندم، بقیه حبوبات را به همراه لیزک، ادویه، زردچوبه و نمک در آش بریزید و صبر کنید تا همه مواد بپزند و آش شما جا بیفتد.

کوفته تبریزی جزء غذاهای محلی آذربایجان است و از محبوب ترین و لذیذترین غذاهای اصلی به حساب می آید . ممکن است اسم این غذای اصیل را با نام هایی از قبیل کوفته آذری ، کوفته نخودچی و کوفته کله گنجش.. آبگوشت یکی از سنتی ترین غذاهای ایرانی است که جزو غذاهای محبوب و پر استفاده در بین خانه های ایرانی بوده است. قدیمی ها وقتی که این غذا را درون ظرف سنگی می پختند به آن دیزی می گفتند . از دیگر غذاهای سنتی می توان به میگو پلو بوشهری و شیرین پلو اشاره کرد و البته کشک بادمجان، انواع دلمه، میرزاقاسمی و آش های مختلف هم جزو غذاهای سنتی محسوب می شوند. تنوع غذایی ما ایرانی ها آنقدر زیاد است که پاسخگوی ذائقه و سلیقه های مختلف بوده و علاوه بر تنوع غذایی بعضی از غذاها در خط های مختلف با طعم ها و روش های مختلفی تهیه و طبخ می شوند.

گوشت سردست گوسفند بهترین انتخاب برای تهیه این آبگوشت است. قیمه نثار در استان قزوین در مجالس عروسی، نذری روزهای عاشورا و تاسوعا و شب سال تحویل سرو می شود و طعم و مزه ای بی نهایت لذیذ دارد. مانی پلو با نام های دیگری همچون نثار پلو، کشمش پلو، نگین پلو، خلال پلو، قیمه پلو و غیره در اراک، بندرعباس، دزفول و...

گوشت های قلقلی را در روغن سرخ کرده و بعد آن ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. سپس آن ها را در روغن تفت دهید و کمی زعفران در آن بریزید. هویج ها را به صورت خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. کمی نمک و زعفران دم کرده به آن اضافه کنید تا خوش رنگ شود. این مواد (کشمش، گوشت قلقلی و هویج) را با هم مخلوط کنید.