
بروزرسانی: 23 تیر 1404
بهترین غذاهای سنتی و مدرن از کدام رستوران های کرمان تهیه کنیم؟ ایمنا
این غذا را هم اگر با برنج سرو کنید، می توانید در دسته انواع غذای ایرانی با برنج جای دهید. درست است که فلافل یک غذای محلی خوزستانی معرفی می شود اما در تمام شهرهای ایران پر شده از مغازه های فلافل فروشی. به خاطر ارزان بودن مواد اولیه ای که برای پخت فلافل استفاده می شود، قیمت نهایی آن خیلی مقرون به صرفه از آب درمی آید.
- اگر خواستید در اهواز فلافل بخورید، شب ها به خیابان لشکرآباد این شهر سری بزنید.
- سپس سیر ریز خرد شده را به پیازها اضافه کنید و آن را برای چند ثانیه کمی تفت دهید.
- شما همچنین می توانید مقدار کمی سبزی شنبلیله خشک را جداگانه کمی تفت دهید و در پایان پخت در خورش بریزید تا طعم بی٬نظیری به آن بدهد و باعث به روغن افتادن خورش شود.
- روزهای جمعه و دورهمی های خانواده فرصت بسیار خوبی برای تهیه آبگوشت و مخلفات مخصوص کناری آن است.
- علت اصلی آن علاوه بر مهارت و اشتیاقی که فرد به پختن غذا دارد، فوت و فن های ریزی است که اجرا می کند.
در وهله ی اول، این خود ماهی است که خواص غذایی بسیار خوبی دارد. ماهی سرشار از موادی مغذی مثل پروتئین و ویتامین دی است و به علاوه می توان آن را بهترین و کامل ترین منبع برای اسید های چرب امگا ۳ دانست. هر کدام از انواع مختلف ماهی ویژگی های منحصر به فرد خودشان را دارند.
لیست غذاهای پرطرفدار ایرانی
غذای محلی ایرانیغذاهای محلی ایرانی به دلیل تنوع جغرافیایی و وجود انواع محصولات، از متنوع ترین ها در میان کشور است. قنبر پلو شیرازی یك غذای خوشمزه مخصوص شهر شیراز بوده كه در شهر های دیگر هم بسیار طرفدار دارد. این غذا با گوشت چرخ كرده قلقلی، كشمش و پیازداغ تهیه می شود. جوجه كباب از گوشت مرغ تهیه می شود و بسیار پرطرفدار است. اكثریت قریب به اتفاق مردم ایران در تعطیلات و مسافرت ها، گوشت مرغ طعم دار شده را بر روی منقل كباب كرده و جوجه كباب می پزند.
قلیه ماهی
آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که آن را به همراه گوشت قرمز و یا گوشت چرخ شده به صورت قلقلی سرو می \u200eکنند. پختن آلبالو پلو در عین سادگی نیازمند یک فوت و فن خاص است که هرکسی نمی \u200eتواند آن را به خوبی بپزد. انواع خورش، غذاهای گیاهی، کباب، کوکو، آش، دسر و شیرینی در این خطه از کشور عزیزمان، طبخ و تهیه می شوند و به قدری مشهور و لذیذ هستند که امکان ندارد تاکنون، نام آن ها را نشنیده باشید. سیر، بادمجان، گردو، زردچوبه، طعم دهنده های ترشی مانند رب انار، آب انار و نارنج و سبزی های محلی مثل چوچاق و خالواش از مواد اصلی بسیاری از غذاهای محلی گیلانی هستند. کوفته، یکی از غذاهای محبوب و مشهور ایرانی است که در هر شهری با مواد اولیه مختلفی تهیه و طبخ می شود.
شهر کرمان یکی از شهرهای دیدنی و تاریخی ایران است که آثار باستانی و جذاب زیادی را در خود جای داده است و سالیانه توریست های زیادی به آنجا سر می زنند. اما جدا از این آثار باستانی، یکی از دلایل دیگری که سبب محبوبیت این شهر شده است، غذاهای لذیذ و خوشمزه آن است. دمی گوجه یا استانبولی پلو که در انواع غذای ایرانی که در مدت زمان کوتاه حاضر میشود قرار میگیرد.
رستوران چهل ستون تهرانپارس یکی از بهترین رستوران های سنتی شرق تهران محسوب می شود که در محدوده دلاوران قرار دارد. این رستوران به خوبی دیزاین شده است و می توان آن را ترکیبی از دیزاین سنتی و قاجاری دانست. بخش هایی از این رستوران کاملاً قجری و سلطنتی و بخش هایی دیگر از آن، به شکل کاملاً سنتی و بی آلایش طراحی شده است. در بخش میانی این رستوران، فضایی باز با حوضی لاجوردی تعبیه شده است که به چهل ستون ظاهری بسیار زیبا هدیه می دهد.
نام دیگر مرصع پلو، پلو نگین كار است كه یك غذای شیك و مجلسی است كه در بیشتر مهمانی ها درست می شود. مرصع در زبان عربی به معنای جواهر نشان است و برای این منظور نامگذاری شده است كه در تهیه مرصع پلو از مواد رنگارنگ استفاده می شود. مرصع پلو غذایی است كه تهیه آن نیاز به زمان و صبر زیادی دارد ولی نتیجه آن قطعا ارزش این زمان را دارد. پلو هزاری یکی از انواع غذاهای سنتی جنوبی است که اصالت آن به بندرعباس برمی شود؛ البته هزاری در استان های مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه می شود. برای تهیه این غذا می توان از انواع ماهی های جنوبی از جمله سالمون، رشکو، سرخو و شیر یا حتی قزل آلا استفاده کرد. از دیگر مواد تشکیل دهنده هزاری می توان به پیاز، برنج، گرد لیمو و ادویه جات اشاره کرد.