
بروزرسانی: 23 تیر 1404
بهترین غذاهای سنتی و مدرن از کدام رستوران های کرمان تهیه کنیم؟ ایمنا
خورشت دوغ پای یا دوغ پی، یکی از غذاهای مشهور سیستان و بلوچستان است که به دلیل ظاهرش، خیلی ها آن را با قیمه اشتباه می گیرند. این غذای سنتی ایران بسیار خوشمزه و البته نسبتاً ترش است و به محض میل کردن آن متوجه طعم متفاوت و جدیدش خواهید شد. به نظر می رسد رستوران ها هنوز آنقدر مهارت پیدا نکرده اند که این غذای خوشمزه را به منوی خود اضافه کنند. پس برای خوردن این غذا آن هم به شکل اصیل و سنتی بهتر است به سراغ خانه های سیستان و بلوچستانی و بانوان باسلیقه این منطقه بروید. میگو پلوی بوشهری یکی از بهترین غذاهای ایرانی دریایی و همان طور که از نامش پیداست، مربوط به خطه جنوب ایران است.
- اگر طرفدار غذاهای دریایی هستید، پس ماهی صبور را حتما در لیست غذاهایی که باید تست کنید قرار بدهید.
- خورش قورمه سبزی باید حدود چهار تا پنج ساعت بپزد تا جا افتاده شود و به روغن بیفتد.
- در ادامه یک عدد پیاز درسته، لپه از قبل خیس شده و روغن را در قابلمه بریزید و صبر کنید تا گوشت و لپه روی حرارت ملایم گاز به آرامی بپزند.
برای مشاهده طرز تهیه چکدرمه به مجموعه مقاله های غذاهای محلی کجارو سر بزنید. حبوبات را به صورت جداگانه از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود و زودتر بپزند. یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب کنید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش آید.
رزرو هتل با ایران هتل آنلاین
خورش قیمه از حدود ۸۰ تا ۹۰ سال پیش، به عنوان یک غذای نذری در میان ایرانیان شناخته می شود. شما می توانید ترخینه جامد را در خانه تهیه کرده یا به صورت آماده از عطاری ها خریداری کنید، البته باید در نظر داشته باشید که درست کردن ترخینه جامد، حدود هفت روز زمان می برد. با ما همراه باشید و با طبخ این آش ایلامی مقوی از سرماخوردگی و آنفلونزا دوری کنید. شما می توانید همراه با رب، چند عدد گوجه فرنگی را نیز سرخ کنید و در خورش بریزید. در این فرصت تا مرغ ها مزه دار شوند، باید آلبالوها را بشویید و هسته آن ها را با یکی از روش های هسته گیری آلبالو با سیخ چوبی یا نی شیشه ای خارج کنید.
مرغ ها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید برای نیم ساعت مزه دار شوند. بهترین طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در بین خانواده های ایرانی است که در بیشتر مهمانی ها طبخ می شود، اما کمتر کسی از پرتقال در سس مرغ استفاده می.. برای پختن ماهی شکم پر معمولاً روش های مختلفی به کار گرفته می شود که در هرکدام از آن ها مواد تشکیل دهنده متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال به طور عام مواد مورد استفاده در پخت ماهی شکم پر شامل پیاز، رب انار، سبزی های معطر، سیر، کره، گردو، زعفران و… است.
طرز تهیه کتلت کدو سبز رژیمی
صبر کنید تا ماست کمی رقیق و در آب حل شود؛ سپس مخلوط تخم مرغ و سیر را به همراه نمک و فلفل در قابلمه بریزید. گوزلمه را پس از چند دقیقه در کاسه بکشید و در آن، نان خشک تیلیت کنید. کوفته از غذاهای مشهور قدیمی و پرطرفدار است که برای طبخ آن از انواع سبزی های معطر و گوشت قرمز استفاده می شود. کوفته ها بر پایه مواد تشکیل دهنده خود به انواع مختلف تقسیم می شوند.
در برخی طرز تهیه ها به جای زعفران از زردچوبه استفاده می شود. شما می توانید برای ترش مزه کردن این آش یا سوپ از کمی آبغوره نیز استفاده کنید. به عنوان یک غذای ساده نونی و بدون گوشت، بسیار ساده است و حتی می توان از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کرد. برنج را بررسی کنید، اگیر دانه های برنج پخته بود، آن را از روی حرارت بردارید و پنیر چدار را به آن اضافه کنید. حال دوباره برنج را با پشت قاشق فشرده کنید تا ته چین بعد از پخت از هم باز نشود.
مرغ یکی از گوشت های مورد علاقه و بسیار پر کاربرد در غذاهای ایرانی است، که از آن چه با برنج و چه بدون برنج بسیار زیاد استفاده می شود. سعی کردیم در این مقاله تا حد امکان لیست کاملی از غذاهای پرطرفدار ایرانی ارائه دهیم. اما اگر در حال تحقیق روی پرطرفدارترین غذاهای ایرانی هستید نیاز به متنی منسجم تر و لیستی جامع تر از غذا ها دارید. به این منظور به زودی در اینجا لیست pdf عذاهای ایرانی گذاشته خواهد شد. ایران سرزمینی پهناور با فرهنگ های غذایی متفاوتی است که با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی هر منطقه سفره رنگارنگی را دارد، که در آن انواع غذاهای گیاهی و جانوری موجود است. لیست غذاهای ایرانی آنقدر جذاب و اشتها آور است که نمی توان تنها نام یکی از آن ها را بعنوان غذای پرطرفدار آورد.
دمپختک یکی از غذاهای محلی استان تهران است.یکی دیگر از غذاهای ساده و خوشمزه و اصیل ایرانی ست . یکی از اصیل ترین گزینه ها در لیست غذاهای ایرانی ، آبگوشت است. در سال های گذشته معمولا برای مهمانی های خانوادگی دیگ آبگوشت بار می گذاشتند. احتمالاً تا به حال نام آبگوشت بزباش را شنیده اید، یکی از غذاهای اصیل و معروف کرمانی که در بین ایرانیان بسیار معروف شده است. طرز تهیه آبگوشت بزباش اصیل بسیار راحت است اما قلق های خاص خود را نیز دارد. اگر یکبار طعم این آبگوشت را بچشید، قطعاً شیفته ی آن خواهید شد.