
بروزرسانی: 24 تیر 1404
بهترین غذاهای سنتی و مدرن از کدام رستوران های کرمان تهیه کنیم؟ ایمنا
رستوران باربد دقیقاً همان رستورانی است که کیفیت خدمات و غذاهای بسیار مناسبی را در کنار قیمتی معقول و منصفانه ارائه می کند. رستوران باربد که در خیابان سئول قرار دارد، دارای ۲ طبقه مجزا و سالنی بسیار بزرگ است. ظاهر این رستوران بسیار هنرمندانه دکور شده است و در بدو ورود شما را به یاد دوران خوش گذشته می اندازد. یکی دیگر از غذاهای محلی کرمانی لپه پلو با زیره است که اگر آن را میل کنید، شیفته ی طعم آن خواهید شد. استفاده از زیره در غذاهای محلی کرمانی یکی دیگر از مشخصه های این نوع غذا است. این غذا در کنار طعم جذابی که دارد برای بدن نیز بسیار مقوی است.
- دیوارهای رستوران دالون دراز به خوبی گچکاری شده و مقرنس کاری های هنرمندانه آن، شما را به یاد ساختمان های دوره قاجار می اندازند.
- لوبیا پلو غذای اصیل ایرانی است که طرفداران بسیاری هم دارد.
- این خورش را می توان با گوشت های سفید مانند گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون نیز طبخ کرد.
- وجود قومیت های گوناگون و موقعیت جغرافیایی استان گلستان در حاشیه شرقی دریای خزر، فرهنگ و ذائقه غذایی خاصی را در این منطقه خلق کرده است.
- 70 غذا که به یک خطه و منطقه ی خاص تعلق دارند و با شیوه ای منحصربه فرد توسط افراد محلی آن منطقه طبخ می شوند را ، به شما معرفی می کنیم.
در ادامه، گوشت خرد شده، زردچوبه و فلفل را در تابه بریزید و آن ها را تفت دهید تا آب گوشت خشک شود و رنگ آن تغییر کند. لوبیا را در مرحله بعد در تابه بریزید و برای یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده را به مواد داخل تابه بیفزایید و تفت دادن را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید. دو لیوان آب جوش در تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا لوبیا و گوشت به طور کامل بپزند.
باقلاقاتق یا باقالی قاتوق، یکی از قدیمی ترین خورش های محلی استان گیلان است که در تمام شهرهای شمالی، به خصوص شهرهای استان گیلان، پخته می شود. قاتق در زبان محلی به معنای خورش و خوراک است و باقلا یا «پاچ باقلا» که به نام باقلای سفید نیز شناخته می شود، ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا است. برنج، پیاز، سیب زمینی، انواع گوشت (شتر، بره، گوسفند، گاو، مرغ و ماهی)، رب گوجه فرنگی، روغن و هویج از مواد تشکیل دهنده این پلوی سنتی با طعمی بی نهایت لذیذ هستند. چکدرمه تا حد بسیاری به استانبولی شباهت دارد و معمولا با مخلفات محلی مانند دوغ شتر، ماست و خیار یا ماست و بورانی سرو می شود.
طرز تهیه باقالی پلو ماهی قزل آلا مجلسی در فر
کباب از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که هم با نان و هم با برنج سرو می شود. شیرین پلو جز بهترین غذاهای ایرانی محسوب میشود و در مجالس و عروسی ها معمولا این غذا سرو میشود. به نظر من خورش ماست می تواند بهترین نامی باشد که برای این غذا انتخاب بشود. حتماً می پرسید چرا؟ چون انگار واقعا ترکیبی از خورشت و ماست است!
زیره پلو و لپه پلو
همدانی ها در لیست انواع غذای ایرانی محبوب خودشان، «آبگوشت بزباش» را به عنوان یک غذای مجلسی ایرانی جا داده اند. به این غذا آبگوشت قورمه سبزی هم گفته می شود چون در طرز تهیه آبگوشت بزباش از سبزی استفاده می شود. به طور مثال یکی از غذاهای سنتی ایرانی که بسیار محبوب و مشهور است کوفته تبریزی است که در همه جای ایران تهیه می شود که ریشه آن از شهر تبریز است. قیمه نثار جزوه غذاهایی است که به صورت سنتی در قزوین پخته می شود و به آنجا تعلق دارد.
زرشک پلو
طعم این غذا به دلیل استفاده از انواع ادویه، بسیار لذیذ و هیجان انگیز است. طرز تهیه کراهی مرغ در سیستان و بلوچستان و چابهار، مشابه نسخه این غذا در هند و پاکستان است. در ادامه در مجموعه غذاهای محلی کجارو با طرز تهیه کراهی بلوچی و انواع دیگر این غذا آشنا شوید. تباهگ یکی از لذیذترین و قدیمی ترین غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است که در خارج از این استان و کشورهای همجوار عربی خلیج فارس نیز به عنوان یک سوغاتی باارزش، شناخته می شود. تباهگ در واقع، یک روش نگهداری از گوشت است که پس از آماده شدن، از آن یک خوراک لذیذ یا پلو بلوچی درست می کنند.
غذاهای سنتی عمدتا با شرایط اقلیمی و حال و هوای مردم شهرهای مختلف هماهنگی دارند. بنابراین دو توصیه برای شما داریم؛ نخست اینکه سعی کنید سفرهای زیادی داشته باشید و دیگر اینکه در سفرهایتان غذاهای شهرهای مختلف را حتما امتحان کنید. برای درست کردن این خورش هم می توان از گوشت و هم مرغ استفاده کرد. علاوه بر این، هویج، آلو، پیاز، رب، ادویه و آبلیمو از دیگر مواد تشکیل دهنده خورش آلو هویج است. مازندرانی ها هم مثل همسایه شان گیلان، غذاهای خوشمزه و خوش طعمی دارند. اگرچه بسیاری از این غذاها در هر دو استان مشترک هستند، اما با این حال برخی از این غذاها را به طور خاص متعلق به مازندران یا گیلان می دانند.
برای تهیه این آش ترکی بهتر است از روغن حیوانی یا کره محلی استفاده کنید. اگر مشکل چربی و کلسترول ندارید از روغن حیوانی زردرنگ استفاده کنید تا رنگ و لعاب بهتری به غذای شما دهد. روی مواد را با فویل بپوشانید و آن ها را درون فرار دهید. حدود ۳۰ دقیقه باید درون فر بمانند تا پنیر کاملاً آب شود. حالا درب قابلمه را میبندیم و صبر میکنیم تا خورش بپزد و آب آن کم شود.
در خود شهر قزوین ادویه ای با نام قیمه نثار وجود دارد که به طور تخصصی تهیه می شود و با اضافه کردن آن به غذا می توان طعم بی نظیرش را چشید. سپس با دانه های انار، رب انار، پیاز داغ، شکر و ادویه می پزند. یکی از انواع پلوهای خوشمزه و سنتی که بیش تر مجلسی است باقالی پلو می باشد. این غذا از ترکیب برنج و سبزی و باقالی پخته می شود که اگر باقالی و سبزی تازه باسیند طعم بهتری هم خواهد داشت. باقالی پلو را می توان در کنار مرغ یا گوشت ماهیچه و گردن سرو کرد که ما ایرانی ها بیشتر عاشق باقالی پلو با ماهیچه هستیم.
قورمه سبزی از آن نام های آشنای همه ما ایرانیان است غذای سنتی ایرانی و در عین حال خشوشمزه و همه پسند. غذایی که از کودکی با آن انس گرفته ایم و در لیست علاقه مندی هایمان قرار گرفته. این غذای جذاب و سنتی از ترکیب گوشت گوساله، لوبیا و سبزی مخصوص و لیمو امانی تهیه می شود.