بهترین رستوران های گیلکی تهران مجله پینورست
انتشار: تیر 15، 1403
بروزرسانی: 01 تیر 1404

بهترین رستوران های گیلکی تهران مجله پینورست

شباهت دارد با این تفاوت که در در آن از گوشت استفاده نمی شود و بادمجان نقش اصلی در این غذا را بازی میکند. البته حضور تخم مرغ در این غذا کاملا به سلیقه ی شما بستگی دارد. لیست 5 غذا با گوشت چرخ کرده برای ناهار را در این لینک ببینید. فراموش نکنید این رستوران هم فقط برای ناهار سرویس می دهد تا عصر باز است. با این حال در بعضی روزها (مخصوصاً آخر هفته ها) حسابی شلوغ می شود و جای سوزن انداختن هم ندارد.

  • در واقع ترش تره شرق گیلان یا منطقه رودسر با مرغ طبخ می شود.
  • خورش طلا کوله از غذاهای معطر و کمتر شناخته شده شمال کشورمان است که شاید خیلی ها با این غذای سنتی و قدیمی آشنایی نداشته باشند.
  • ماهی سفید یا انواع دلخواه دیگر را می توان با رب انار، مغز گردو، ادویه و سبزیجات خاص شمال مانند خالواش، نعناع و چوچاق طبخ کرد.
  • با ما همراه باشید تا با خوشمزه ترین غذاهای شمالی در دسته بندی های مختلف آشنا شوید.
  • گوجه فرنگی های از وسط نصف شده را نیز در کنار مرغ ها بچینید.

برای تهیه این غذا بسته به سلیقه از گوشت مرغ، اردک، بلدرچین یا غاز استفاده می کنند. رب انار، دانه انار، پیاز، سیر و ادویه از دیگر ترکیباتی است که در این خوروش به کار می رود. همانطور که می دانید استفاده از دانه انار طعمی ترش به این غذا می بخشد اما اگر می خواهید این غذا طعمی ملس داشته باشد می توانید به آن کمی شکر اضافه کنید. جهت آماده سازی قلیه ماهی شمالی، شما به یک عدد ماهی سفید، سبزی های معطری مانند گشنیز، شنبلیله و چوچاق، گردوی آسیاب شده، رب انار و نارنج نیاز خواهید داشت. ماهی شما باید به خوبی برش داده شود و در نمک و فلفل برای دو ساعت مزه دار گردد.

۱۵. مطنجن مرغابی و طرز تهیه آن

نازخاتون نوعی ترشی شمال است که طعم بادجان کبابی آن را از یاد نخواهید برد. اصلی ترشی ناز خاتون بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، پیاز، آبغوره، نعنا و رب انار است. یکی دیگر از غذاهای شمالی که برای گردشگران آن چنان معروف نیست سیرواویج است.

۱۹. شیرین قورمه و طرز تهیه آن

جالب است بدانید شهر رشت با نام شهر خلاق غذا شناخته می شود. با ما همراه باشید تا با خوشمزه ترین غذاهای شمالی در دسته بندی های مختلف آشنا شوید. اگر می خواهید در سفر به گیلان غذایی را امتحان کنید که در شهرهای دیگر کمتر طبخ می شود. گیجاواش نام گیاهی است که فقط در سرزمین \u200eهای شمالی بخصوص گیلان یافت می شود.

۸. کوکو گردو و طرز تهیه آن

این غذا نوعی ماهی شکم پر محسوب می شود که سبزی های معطر بعد از تفت داده شدن درون آن قرار می گیرد. اگر بخواهید این غذا را در فر آماده کنید، باید روی ماهی را با زعفران، کره و رب انار به خوبی آغشته کنید و چهل دقیقه اجازه دهید تا به خوبی ماهی شما برشته شود. شما می توانید ماهی را درون فویل آلومینیومی پیچیده و در میان زغال نیز آن را آماده کنید.