
بروزرسانی: 23 تیر 1404
بهترین رستوران های سنتی تهران با فضای نوستالوژیک و زیبا ره بال آسمان
در مدتی که گوشت در حال پخته شدن است باید بادمجان ها را پوست بکنیم، از وسط نصف کنیم و در یک تابه سرخ نماییم. برای پخت این خورش خوشمزه باید مغز گردو ها را خوب آسیاب کنید و یک نوع گوشت دلخواه را نیز برای پخت آن انتخاب نمایید. حدود ۴ ساعت زمان لازم است تا ترکیبات در کنار یکدیگر بپزند. در مرحله آخر می توان سبزی قورمه و لیمو عمانی هایی که از قبل خیس شده اند را اضافه نمود. ابتدا حبوبات را همراه گوشت و چربی پخته و پیاز را به آن اضافه می کنیم و در انتها گوجه ها را اضافه می کنند.
- شاید در لیست غذاهای ایرانی سنتی، «کشک بادمجان» برایتان شناخته شده تر باشد ولی لرستانی ها، یک آبگوشت خوشمزه دارند که با کشک و بادمجان درست می شود.
- همان طور که گفته شد یکی از محتویات اصلی قیمه نثار، خلال بادام و پسته است.
- یکی از نکات مثبت کباب تابه ای آن است که برخلاف تصوری که از نام کباب به ذهن می رسد، می توان آن را به راحتی در منزل و در شرایط مختلف تهیه کرد.
- اکثر غذاهای ایرانی شامل گوشت و سبزیجات هستند و سرشار از پروتئین یا مواد مغذی می باشند.
روی قوورت بادمجان را با بادمجان سرخ شده، نعنا داغ و دارچین تزئین کنید. دمپخت ماهی بوشهری، دمی لخ لخ یا در زبان محلی ماهی «می یَدُم»، یکی از لذیذترین غذاهای بوشهری است که با ماهی، برنج، سبزی (گشنیز، شنبلیله و شوید)، سیر، پیاز، تمر هندی و ادویه جات درست می شود. نام این غذا از کلمه عربی «لخلخه» به معنای «بوی خوش» گرفته شده است. این خوراک با نام های متفاوت در برخی دیگر از شهر های جنوبی و هرمزگان نیز طبخ می شود؛ اما مشهورترین نام آن، دمی لخ لخ یا لخلاخ بوشهری است. این غذا با دو دستور پخت متفاوت درست می شود که تفاوت عمده آن ها در استفاده از لیمو عمانی یا تمر هندی است. آش دوغ از آن دسته آش هایی است که کافی است فقط یک بار آن را امتحان کنید تا عاشق آن شوید؛ به خصوص اگر به طعم ترشی در غذا علاقه داشته باشید.
بعد از آنکه خوب خیس خوردند آن ها را درون یک قابلمه ریخته و مقداری آب سرد روی آن ها بریزید و اجازه دهید نخود ها به خوبی پخته شوند. بعد از آنکه گوشت ها به خوبی پخته شدند، آن ها را از آب خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شوند. سپس تمام گوشت را ریش ریش کرده و مجدداً درون قابلمه ای که هنوز مقداری آب گوشت دارد قرار می دهیم.
بهترین پی دی اف خوان اندروید فارسی و ای او اس + Pdf Reader اصلی و ادیت
سیر قلیه هم مثل خیلی از دیگر غذاهای گیلانی با برنج خورده می شود. باقالاقاتق یکی از سالم ترین و لذیذترین غذاهای رشتی است. برای تهیه باقالاقاتق نوعی باقلای خاص که در گیلان می روید، مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر موادی که در تهیه این غذا به کار می رود، می توان به سیر، تخم مرغ و شوید اشاره کرد. برخی باقالاقاتق را با برنج و به عنوان غذای اصلی و برخی دیگر به عنوان پیش\u200e غذا می خورند.
طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت مثل رستورانی
حدس می زنیم این سوال به ذهنتان خطور کند که آبگوشت چه تفاوتی با دیزی دارد؟ پاسخ این سوال ساده است؛ محتویات تشکیل دهنده دیزی و آبگوشت یکسان می باشد. رسم است که اگر آبگوشت را در منزل بپزند به آن «آبگوشت» و اگر در بیرون و در داخل تنور تهیه کنند، به آن «دیزی» بگویند. اگر مهمانی با تم سنتی برگزار می کنید، لازم است که آبگوشت را به عنوان غذای اصلی سرو کنید. به شما توصیه می کنیم آبگوشت یا دیزی را حتما با نان سنگک و پیاز میل کنید.
رشته پلو را می توانید با سینه مرغ، گوشت قرمز یا گوشت چرخ کرده ترکیب کنید. به طور کلی شما می توانید از انواع غذا ایرانی در وعده های اصلی غذای خود استفاده کنید. علاوه بر بعضی از خورشت ها که در همه شهرها طبخ می شود، بعضی از شهرها خورشت های مخصوص خود را دارند. اگر فکر می کنید تنوع سفره غذایی شما کم شده است می توانید به سراغ تهیه حلیم بادمجان به عنوان یکی از غذاهای سنتی ایرانی درجه یک بروید. خورش قیمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی از دسته خورش هاست که معمولاً برای نذری دادن نیز بسیار مناسب است.
از لیمو عمانی سیاه برای تهیه خورش قورمه سبزی استفاده کنید. شما می توانید در ۱۰ دقیقه آخر پخت، یک یا دو عدد هل را به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری به غذا بدهد. در طبخ خورش قیمه زعفرانی مجلسی از لیمو عمانی رنگ روشن استفاده کنید تا خورش شما ظاهر بهتری پیدا کند.
«کوفته سبزی» یکی از غذاهای ایرانی و جزو غذاهای اصیل شیرازی هاست. همان طور که از اسم این غذای ایرانی مشخص است، در طرز تهیه این کوفته سنتی، سبزی به عنوان ماده اصلی استفاده می شود. بنابراین رنگ آن هم با سایر انواع کوفته متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود. این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازی ها است و با نان سرو می شود. در لیست غذاهای خوشمزه ایرانی با برنج، «لوبیا پلو» جزو شناخته شده ترین غذاهای ایرانی است.
اناربیج یکی دیگر از خورشت های لذیذ و از غذاهای سنتی گیلانی است. با این تفاوت که در اناربیج از انواع سبزیجات خوش طعم هم استفاده شده است. برخی فسنجان را شیرین، برخی ترش و برخی هم ملس درست می کنند. زرشک پلو با مرغ از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که نسبت به دیگر غذاهای ایرانی زمان زیادی نیاز ندارد. این غذای خوشمزه برای مهمانی و پذیرایی در مجالس نیز بسیار مناسب است.
اگرچه پختن کوفته تبحر خاص خود را می طلبد اما باز هم افراد زیادی می خواهند توپک های این غذا را با دستان خودشان درست کنند. افرادی که گیاه خوار هستند می توانند با کباب کردن پنیر، پروتئین های مشابه کباب گوشت را دریافت کنند. در ادامه، خوش طعم ترین کباب های ایرانی را معرفی می کنیم. ظاهر این رستوران بسیار جالب است و دقیقاً همانند یک دالون طولانی و دراز می ماند! دیوارهای رستوران دالون دراز به خوبی گچکاری شده و مقرنس کاری های هنرمندانه آن، شما را به یاد ساختمان های دوره قاجار می اندازند.