بهترین رستوران های سنتی تهران با فضای نوستالوژیک و زیبا ره بال آسمان
انتشار: اسفند 16، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

بهترین رستوران های سنتی تهران با فضای نوستالوژیک و زیبا ره بال آسمان

اگر به مطالعه این مقاله علاقمند بودید بهتر است از مقاله غذاهای محلی استان های مختلف نیز دیدن کنید. این غذا ها در لیست غذاهای پرطرفدار ایرانی نیز قرار میگیرند و شما میتوانید از این لیست برای پخت غذاها برای مجالس خود استفاده کنید. کله پاچه که از انواع غذای ایرانی محبوب میباشد و خواص زیادی دارد. انواع همبرگر و پاستا و ترکیب غذاهای سنتی ما با غذاهای جدید مثل لازانیا این لیست را کامل می کنند. آجیل پلو که جز غذاهای مجلسی آذری ها میباشد و در آن از برنج، مرغ، برگ زردآلو خشک شده، قیسی، زرشک و پیاز استفاده میشود. انواع جوجه کباب که میتوان گفت جز غذاهای مجلسی ایرانی محسوب میشود و در عروسی ها و مجالس این غذا معمولا سرو میشود.

  • سغدو به دوشکل درست می شود؛ در نوعی از اون که قرمز رنگه، مواد دلمه را داخل سیرابی می ریزند و می پیچند، درست مثل سایر انواع دلمه ها.
  • نخود پخته، ادویه و تخم مرغ از اصلی ترین مواد در تهیه فلافل است.
  • آبگوشت یا دیزی یکی از سنتی ترین و پرطرفدارترین غذاهای سنتی ایران است.
  • برخی افراد برای طعم دار کردن شیر پلو از دارچین، هل و گلاب هم استفاده می کنند که کاملا سلیقه ای است.

هنگام ریختن آلبالوها، مرغ یا کوفته های گوشتی را در بشقاب قرار می دهند و با یک لایه برنج می پوشانند. محلول زعفران را با برنج سفید مخلوط کرده و در بشقاب برنج می ریزند و این ترکیب ترش و شیرین غذا را کامل می کند. در آشپزی است که بیشتر در مهمانی ها و جشن ها تهیه می شود.

غذای سنتی ایرانی

نوع دیگری از قیمه، قیمه بادمجان است که به جای سیب زمینی سرخ شده از بادمجان سرخ شده استفاده می کنند. این غذا را با برنج زعفرانی و کره و سماق و دوغ سر می کنند. پیاز خام و سبزی خوردن تازه به خصوص ریحان نیز همراه با آن مصرف می شود.

اگر از محتوای سایت راضی بوده و استفاده کردید، برای حمایت از ما، سایت را به هموطنان دیگر نیز معرفی نمائید. علاوه بر غذای فوق العاده این رستوران محیط دلنشینی دارد که باعث می شود در طول زمانی که آنجا هستید و غذای خود را میل می کنید همواره احساس خوبی داشته باشید. شاید برایتان جالب باشد که دوست داران فرهنگ ایرانی چندین سال است نخستین شنبه آذر را روز جهانی قرمه سبزی نامگذاری کرده اند. در مرکز ایران از گوشت قرمز چرخ کرده در پخت فسنجان استفاده می شود. عطر و طعم خوب این غذا به خاطر سبزی های مخصوصی است که در آن استفاده می شود. کشک لبو خوانساریکی از غذاهای کمتر شناخته شده و عجیب، کشک لبوی خوانسار است.

این رستوران علاوه بر داشتن انواع کباب که طعم لذیذ و دلچسبی دارد، محیط ساده و در عین حال جذابی دارد. کسانی که غذاهای ترش دوست دارند، قطعاً طعم این غذا برایشان جالب و دوست داشتنی خواهد بود. یکی از مواد اصلی در تهیه این خورشت، آلوچه یا گوجه سبز است.

کباب تابه ای

طبخ این غذا کمی مشکل است اما طعم خارق العاده آن، قطعا ارزش زحمتی که می کشید را خواهد داشت. استان آذربایجان غربی در شمال غرب ایران، یکی از زیباترین شهرهای ایران است که با وجود بناهای تاریخی، آب وهوای مدیترانه ای و غذاهای محلی متنوع، مقصدی بی٬نظیر برای گردشگری غذایی به شمار می آید. کشور ایران در کنار چین و روم، یکی از سه مکتب خوراک جهانی است و به جرات می توان، آن را به عنوان بهترین مقصد گردشگری غذایی و شکم گردی معرفی کرد.

این غذای سنتی امروزه هم طرفداران خاص خود را دارد و مخصوصا پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها علاقه خاصی به ان دارند. اگر ایرانی هستند، محال است که طعم خوشمزه این غذا را امتحان نکرده باشید. روزهای جمعه و دورهمی های خانواده فرصت بسیار خوبی برای تهیه آبگوشت و مخلفات مخصوص کناری آن است. شامی کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که مانند کباب تابه ای از کباب های خانگی محسوب می شود. این غذای خوشمزه هم از پر طرفدارترین غذاهای این دسته بندی محسوب می شود و معمولا در مهمانی ها سرو می شود. باقالی پلو با ماهیچه هم از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که محبوبیت بسیار زیادی در میان طرفداران غذاهای پلویی دارد.

در انتها برنج را آبکش کرده و برای دم کردن لابه لای آن موادی را که تهیه کرده ایم را می ریزیم. بعد از دم کشیدن برای سرو کردن آن بقیه مواد را بر روی برنج برای تزیین می ریزند. بعد مغزهای آجیلی مانند پسته و بادام را با کمی شکر در آب می جوشانانند تا کمی پخته شوند و طعم شیرینی را بگیرینند.