باس شیلی • دو انجیر بنفش



سنجاق بلند برای باس دریایی شیلی

ماهی باس شیلی می تواند ماهی سفید مورد علاقه ما باشد! این ماهی پرخاصیت، کره ای و خوش طعم به صورت آبدار روی اجاق پخته می شود. همانطور که هست خوشمزه است، اما فقط با کره به زیبایی جفت می شود! ما دوست داریم آن را با پستو ریحان جفت کنیم و روی پاستا برای یک غذای لذیذ در رستوران 5 ستاره در خانه سرو کنیم 🙂

ماهی باس شیلیایی پخته شده در یک ماهیتابه با پوسته طلایی زرق و برق دار که با برش های لیمو احاطه شده است و روی آن یک عدد پستو ریحان قرار داده شده است.

ماهی باس شیلی قطعا یکی از لو، ترین انواع ماهی است که می تو،د بخورید. این به م،ای واقعی کلمه به دلیل ثروتمند بودنش ذهن شما را منفجر خواهد کرد! مثل پولدار جدی.

اگر غذاهای دریایی با طعم شیرین و غنی دیگری مانند گوش ماهی را میل کرده اید، در اینجا نحوه طبخ گوش ماهی (روش پخته شده در تابه و در فر)، یا ،چنگ دم (و احتمالاً رول ،چنگ) آمده است، هنوز نمی تو،د آن را با ماهی باس شیلی مقایسه کنید. !! بنابراین بیایید همه چیزهایی را که باید در مورد سی باس شیلی بد،د، دستور غذا، نحوه ،ید، نحوه طبخ آن و موارد دیگر را بشکافیم!

سی باس شیلی چیست؟

ماهی باس شیلی به ماهی دندان پاتاگونیا نیز گفته می شود و در اعماق آب های سرد اقیانوس اطلس، اقیانوس آرام و هند یافت می شود.

وقتی صحبت از بافت به میان می‌آید، بافت غلیظی دارد که فوق‌العاده پوسته پوسته است و هنگام پختن در دهان ذوب می‌شود. و وقتی ،ت به طعم می‌رسد، ماهی باس شیلی واقعاً یکی از غنی‌ترین ماهی‌های کره‌ای است که می‌تو،د امتحان کنید!

برای پختن سی باس شیلیایی، می تو،د آن را سرخ کنید، در فر بپزید، با هوا سرخ کنید یا کبابی کنید. امروز ما همه چیز را در مورد Pan Searing Sea B، شیلیایی صحبت می کنیم. به دلیل محتوای چربی بالا، بعید است که بتو،د ماهی را خشک کنید. بنابراین، ماهی باس شیلیایی پخته شده با کره، روش مورد علاقه من برای پختن آن است!

فیله های باس دریایی شیلیایی روی یک تخته چوبی که فیله ها را نشان می دهد

چرا باس دریای شیلی را در خانه درست کنیم؟

نحوه ،ید باس شیلیایی

مانند هر ماهی که می‌،ید، اطمینان از تازه بودن آن مهم است! از آنجایی که سی باس شیلی به خصوص گران است، واقعاً می خواهید مطمئن شوید که یک تکه فیله خوب می ،ید. مراقب این باشید:

  • فیله باید بوی اقیانوس داشته باشد، نباید بوی «ماهی» داشته باشد، بلکه بوی تازه ای شبیه اقیانوس داشته باشد.
  • وقتی به گوشت فیله نگاه می کنید باید سفید با بافت سفت به نظر برسد و پوست آن محکم به گوشت ب،بد. اطمینان حاصل کنید که گوشت آن پوسته پوسته یا ، خورده نیست و همینطور برای پوست.
  • در صورت امکان، یک فروشنده ماهی قابل اعتماد پیدا کنید، به خصوص اگر به طور منظم غذاهای دریایی می‌،ید و باس دریایی شیلیایی تازه می‌خواهید.
  • هنگام ،ید ماهی، مطمئن شوید که آن را ظرف چند روز بپزید و تا جایی که می تو،د از فریز ، آن خودداری کنید.

باس دریایی تازه در مقابل منجمد شیلی

اگر می تو،د دست خود را تازه کنید، ما شما را تشویق می کنیم که به سراغ آن گزینه بروید. با این حال، بسته به جایی که در آن زندگی می کنید، منجمد ممکن است تنها گزینه موجود باشد و در این صورت هنوز خوب است و کاملاً ارزش امتحان ، را دارد! فقط مطمئن شوید که ماهی قبل از پختن کاملاً در یخچال ذوب شده است و البته اگر فیله قبلاً منجمد ،یداری کرده اید از فریز ، آن خودداری کنید.

مواد لازم دستور تهیه سی باس شیلیایی:

این یک روش ساده و ابتدایی برای تهیه ماهی است، اما من قول می دهم که این یک غذای منحط است! در اینجا اساساً چیزی است که شما نیاز دارید:

  • باس دریایی شیلیایی – روی فیله ها بدون پوست یا پوست استفاده کنید. من از پوست استفاده می کنم زیرا عاشق عطر و طعم آن هستم.
  • ادویه: فقط نمک و فلفل– در اینجا واقعاً به هیچ ادویه یا چاشنی تند نیاز ندارید. مزه دار کنید.
  • کره– از آنجایی که ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم، کره چربی مورد علاقه ما برای سرخ ، است زیرا سطح غنای عمیق تری به ماهی می دهد.
  • ریحان پستو – e ما دوست داریم ماهی را با یک عدد پستو ریحان خانگی خود به پایان برس،م تا طعم و طراوت خوبی داشته باشیم! اختیاری است اما خیلی خوب است!! و به خصوص اگر آن را با پاستا سرو کنید خوب است.
  • پوست لیموترش– می تو،د از آب لیمو یا پوست لیمو برای تمام ، فیله ها استفاده کنید، من عاشق پوست هستم!
  • خلال فلفل قرمز– بسیار خوب، اگر کاملاً صادق باشم، لازم نیست، با این حال آن ادویه برای ما همه چیز است!

طرز تهیه باس شیلیایی

نکات و پرسش‌های متداول درباره طرز تهیه سی‌باس شیلیایی:

  • سعی کنید در صورت امکان ماهی تازه ب،ید و اگر نه، فیله های یخ زده را قبل از طبخ در یخچال آب کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که ماهی بوی تمیزی مانند اقیانوس دارد و بوی ماهی ندارد.
  • شما می تو،د از فیله ماهی با پوست یا بدون پوست استفاده کنید، ما پوست را ترجیح می دهیم.
  • ضخامت هر فیله متفاوت است بنابراین زمان پخت ممکن است 2 دقیقه بیشتر یا کمتر باشد.
  • باس دریایی شیلیایی فیله ای غنی و کره ای است، بنابراین آن را با ادویه های قوی غلبه نکنید. چاشنی ساده ریحان و مقدار زیادی کره بیشتر از همه آن را تحسین می کند.
  • وقتی فیله تمام شد به راحتی با چنگال پوسته پوسته می شود.
  • برای نگهداری و گرم ، غذای باقیمانده: آنها را تا 3 روز در یخچال نگه دارید و دوباره در مایکروویو یا در ماهیتابه ن،ب یا حتی سرخ کن با پوشش روغنی یا در فر 350 درجه گرم کنید.
  • برای فریز ، باقیمانده غذا: مطمئن شوید که ماهی را خیلی خوب بپیچید و سپس آن را تا 2 ماه منجمد کنید، ذوب کرده و مانند بالا گرم کنید.

چنگالی که یک تکه پخته شده از باس شیلی را جدا می کند و بافت را نشان می دهد

چرا ماهی باس شیلی گران است؟

این غذای لذیذ ماهی به دلیل وجود آن در عمق دریا که به روش‌های ماهیگیری گران قیمت و تکنیک‌های ماهیگیری طول، مدت نیاز دارد، گران است. همچنین بالغ شدن این نوع ماهی بیشتر طول می کشد، بنابراین ماهیگیران باید قبل از صید آنها صبر کنند.

آیا باس دریایی شیلی سالم است؟

کاملا! این ماهی سرشار از پروتئین، کم کا،ی، سرشار از سلنیوم و ویتامین B12 است که آن را به گزینه ای عالی و سالم برای شام تبدیل می کند.

تفاوت بین سی باس شیلی و سی باس چیست؟

از نظر ظاهر، چرخه رشد، وزن، مکان و طول عمر تفاوت های زیادی وجود دارد. بنابراین در حالی که ممکن است تحت یک گونه باشند، اما کاملاً متفاوت هستند.

از کجا بفهمید ماهی پخته شده است؟

وقتی با چنگال لمس می‌کنید، گوشت به راحتی پوسته پوسته می‌شود و به این ترتیب است که بدون توجه به ضخامت و اندازه فیله‌های خود، متوجه خواهید شد.

ماهی دیگری شبیه به ماهی باس شیلی چیست؟

در حالی که ما فکر می کنیم هیچ چیز قابل مقایسه با این لذیذ ماهی نیست، ما احساس می کنیم که ماهی کاد و پروانه به اندازه کافی برای جایگزینی نزدیک هستند.

دستور العمل های غذاهای دریایی آسان

سی باس شیلی

ماهی باس شیلی می تواند ماهی سفید مورد علاقه ما باشد! این ماهی غنی، کره ای و خوش طعم، آبدار است و در اینجا نحوه پخت عالی آن را هر بار برای دستور پخت ماهی باس شیلیایی 5 ستاره در خانه آورده ایم!

،اصر

  • 4
    فیله ماهی باس شیلی
    بدون پوست یا پوست روی
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    نمک و فلفل
    یا به سلیقه
  • 3
    قاشق غذاخوری
    کره
    بدون نمک یا شور

چاشنی زدن

  • 4
    قاشق چای خوری
    ریحان پستو
    دستور آشپزی:
  • 1
    پوست لیموترش
    یا از آب لیمو استفاده کنید
  • 1/t
    قاشق چایخوری
    خلال فلفل قرمز
    اختیاری

دستورالعمل ها

  1. مطمئن شوید که ماهی خشک شده باشد و سپس آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

  2. یک تابه ن،ب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و کره را به آن اضافه کنید.

  3. وقتی ماهی تابه داغ شد، فیله های ماهی را یک لایه به آن اضافه کنید.

  4. بگذارید ماهی باس شیلی 3 تا 5 دقیقه بپزد تا طلایی شود – این بستگی به ضخامت و اندازه ماهی شما دارد.

  5. فیله ها را برگرد،د و 3 تا 5 دقیقه دیگر بپزید تا کاملا پخته و پوسته پوسته شود.

  6. روی هر فیله، پوست لیمو و تکه های فلفل چیلی را با یک عدد پستو ریحان تزئین کنید.

  7. از ماکارونی یا برنج، سبزیجات یا سالاد لذت ببرید.

یادداشت های دستور غذا

نکات و پرسش‌های متداول درباره طرز تهیه سی‌باس شیلیایی:

  • سعی کنید در صورت امکان ماهی تازه ب،ید و اگر نه، فیله های یخ زده را قبل از طبخ در یخچال آب کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که ماهی بوی تمیزی مانند اقیانوس دارد و بوی ماهی ندارد.
  • شما می تو،د از فیله ماهی با پوست یا بدون پوست استفاده کنید، ما پوست را ترجیح می دهیم.
  • ضخامت هر فیله متفاوت است بنابراین زمان پخت ممکن است 2 دقیقه بیشتر یا کمتر باشد.
  • باس دریایی شیلیایی فیله ای غنی و کره ای است، بنابراین آن را با ادویه های قوی غلبه نکنید. چاشنی ساده ریحان و مقدار زیادی کره بیشتر از همه آن را تحسین می کند.
  • وقتی فیله تمام شد به راحتی با چنگال پوسته پوسته می شود.
  • برای نگهداری و گرم ، غذای باقیمانده: آنها را تا 3 روز در یخچال نگه دارید و دوباره در مایکروویو یا در ماهیتابه ن،ب یا حتی سرخ کن با پوشش روغنی یا در فر 350 درجه گرم کنید.
  • برای فریز ، باقیمانده غذا: مطمئن شوید که ماهی را خیلی خوب بپیچید و سپس آن را تا 2 ماه منجمد کنید، ذوب کرده و مانند بالا گرم کنید.

چرا ماهی باس شیلی گران است؟

این غذای لذیذ ماهی به دلیل وجود آن در عمق دریا که به روش‌های ماهیگیری گران قیمت و تکنیک‌های ماهیگیری طول، مدت نیاز دارد، گران است. همچنین بالغ شدن این نوع ماهی بیشتر طول می کشد، بنابراین ماهیگیران باید قبل از صید آنها صبر کنند.

آیا باس دریایی شیلی سالم است؟

کاملا! این ماهی سرشار از پروتئین، کم کا،ی، سرشار از سلنیوم و ویتامین B12 است که آن را به گزینه ای عالی و سالم برای شام تبدیل می کند.

تفاوت بین سی باس شیلی و سی باس چیست؟

از نظر ظاهر، چرخه رشد، وزن، مکان و طول عمر تفاوت های زیادی وجود دارد. بنابراین در حالی که ممکن است تحت یک گونه باشند، اما کاملاً متفاوت هستند.

از کجا بفهمید ماهی پخته شده است؟

وقتی با چنگال لمس می‌کنید، گوشت به راحتی پوسته پوسته می‌شود و به این ترتیب است که بدون توجه به ضخامت و اندازه فیله‌های خود، متوجه خواهید شد.

ماهی دیگری شبیه به ماهی باس شیلی چیست؟

در حالی که ما فکر می کنیم هیچ چیز قابل مقایسه با این لذیذ ماهی نیست، ما احساس می کنیم که ماهی کاد و پروانه به اندازه کافی برای جایگزینی نزدیک هستند.

ارزش غذایی

سی باس شیلی

مقدار در هر خدمت

کا،ی 150
کا،ی از چربی 27

٪ ارزش روزانه*

چربی 3 گرم5%

چربی اشباع 1 گرم6%

چربی ترانس 0.03 گرم

چربی اشباع نشده 0.02 گرم

چربی تک غیراشباع 0.2 گرم

کلسترول 2 میلی گرم1%

سدیم 197 میلی گرم9%

پتاسیم 3 میلی گرم0%

کربوهیدرات ها 2 گرم1%

فیبر 0.2 گرم1%

شکر 0.2 گرم0%

پروتئین 6 گرم12%

ویتامین A 122 IU2%

ویتامین سی 2 میلی گرم2%

کلسیم 10 میلی گرم1%

اهن 0.04 میلی گرم0%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.


منبع: https://www.t،urplefigs.com/chilean-sea-b،/