
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
انگور، هویج و غذای جانبی کالیفرنیا
من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
این را برای تهیه آسان امتحان کنید انگور، هویج و غذای جانبی کالیفرنیا با ،یب منحصر به فرد خود از ،اصر شیرین، آجیلی و ترد در هر لقمه! تهیه شده با هویج برشته و انگور کالیفرنیا، با گردو و کنجد مخلوط با ادویه های گرم.

غذای جانبی انگور هویج کالیفرنیا: یک ،یب منحصر به فرد در سبزیجات برشته شده
هویج و انگور ممکن است ،یبی غیرعادی به نظر برسند، اما از اینکه چگونه بافت و طعم آنها در این غذا با هم کار می کنند شگفت زده خواهید شد! بو دادن هویج شیرینی طبیعی خود را به ارمغان می آورد و در عین حال بافت رضایت بخشی را ایجاد می کند که به زیبایی با آب انگور قرمز کالیفرنیایی کامل جفت می شود.
انگورهای کالیفرنیا این غذا را هیجان انگیزتر و نشاط آورتر می کند! تفت دادن آن ها در کنار هویج، محتوای قند آن ها را افزایش می دهد و در نتیجه طعمی شیرین و مربا به دست می آورد که تضاد کاملی با هویج های خوش طعم دارد. این یک تعادل لذت بخش از طعم ها ایجاد می کند که باعث می شود ظرف با هر لقمه ای لذت بخش شود.
انگورهای شاد و سالم کالیفرنیا نه تنها طعم و بافت، بلکه رنگ و آنتی ا،یدان های مفید و سایر پلی فنول ها را نیز اضافه می کنند. اگر تا به حال انگور بو داده را امتحان نکرده اید، اکنون وقت آن است!
مواد تشکیل دهنده مخلفات: انگور، هویج و کالیفرنیا


انگور کالیفرنیا یک میان وعده سالم و پر از طعم و آب است. در این دستور العمل، از امتحان متفاوت آنها لذت خواهید برد، زیرا آنها برشته شده اند و طعم شیرین تر و ظاهر مربا مانندی به آنها می دهد.
جایگزین ها و اضافات احتمالی
- شما همچنین می تو،د امتحان کنید سایر آجیل ها و دانه ها مانند بادام، بادام هندی، خشخاش و تخمه آفتابگردان.
- ادویه جات دیگر می تو،د آن را با پاپریکا دودی، پودر فلفل قرمز، رازیانه آسیاب شده، هل آسیاب شده یا پوست لیمو امتحان کنید تا تنوع بیشتری به طعم و مزه بدهید.
- گیاهان تازه می تواند تضاد روشن و تازه ای را به غنای سبزیجات و ادویه جات برشته اضافه کند. جعفری و گشنیز طعمی سرزنده و علفی دارند، در حالی که ن،اع طعمی تازه و با طراوت می بخشد.
- به ماده خامه ای و با طراوتمقداری توفوی ،د شده یا پنیر گیاهی دیگر اضافه کنید. این یک تعادل غنی و لذیذ به طعم های شیرین و برشته شده اضافه می کند.
- اضافه ، پایه از کینوآ یا ،، پخته شده این غذای جانبی را می توان به یک وعده غذایی مفیدتر تبدیل کرد. هر دو لوبیا طعم بو داده را جذب می کنند و بافت رضایت بخشی به آن اضافه می کنند.
طرز تهیه غذای جانبی انگور، هویج و کالیفرنیا
مرحله 1: هویج ها را به صورت گرد به ضخامت 1/4 اینچ برش دهید. آن را در سینی فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
مرحله 2: بعد از 20 دقیقه انگور قرمز کالیفرنیا را به هویج اضافه کنید و با روغن، نمک و فلفل بپاشید. خوب مخلوط کنید تا به طور یکنواخت با روغن و چاشنی آغشته شود. به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زم، که هویج برشته شده، کمی ذغالی شده و چنگال نرم شود، گریل کنید.
مرحله 3: مغزها را در تابه داغ کمی تفت دهید سپس کنجد را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. بعد از اینکه مغزها و کنجد کمی برشته شدند، حرارت را خاموش کنید. پودر زیره، پودر گشنیز را اضافه کنید،
مرحله 4: پانکو و نمک را اضافه کنید. 20 ث،ه مخلوط کنید، سپس مخلوط را به یک کاسه منتقل کنید. نیمی از مخلوط آجیل را روی هویج و انگور تفت داده شده بپاشید. نصف دیگر مخلوط آجیل و ادویه را کنار هم قرار دهید.
نکات دستور غذا برای حرفه ای ها
- هویج ها را به صورت یکنواخت ،د کنید. به صورت گردهای یکنواخت ¼ اینچی برش دهید. اگر ظاهر روستایی را ترجیح می دهید، می تو،د آنها را به صورت مورب برش دهید، که همچنین برای کاراملی شدن بهتر سطح را افزایش می دهد.
- بدون شلوغی هویج و انگور کالیفرنیا را در یک لایه ت،یم کنید تا امکان برشته شدن و کاراملی شدن من، فراهم شود.
- مشاهده تاپینگ. توجه داشته باشید که هنگام تفت دادن آجیل و کنجد نسوزند، زیرا ممکن است به سرعت قهوه ای شوند.
- انگور کالیفرنیا را با روغن زیتون بریزید. این کار از پژمرده شدن بیش از حد آنها جلوگیری می کند و آنها را در هنگام برشته ، نرم نگه می دارد.
- رویه را دوباره آماده کنید. اگر رویه آجیل نرم شده است، می تو،د آن را به سرعت در یک تابه خشک روی حرارت متوسط \u200b\u200bبه مدت 2 تا 3 دقیقه دوباره تفت دهید تا قبل از افزودن آن به هویج گرم شده و انگور کالیفرنیا، ترد آن بازگردد.


با هویج و انگور کالیفرنیایی چه چیزی سرو کنیم؟
طعم های شیرین، شور و ترد این مخلفات هویج و انگور به زیبایی با انواع دیگر غذاها و غذاهای اصلی ،یب می شود. می تو،د آن را گرم یا سرد سرو کنید.
دستورالعمل های ذخیره سازی
این ظرف تا 3 تا 4 روز در یخچال تازه می ماند. رویه های آجیل و ادویه ها را جداگانه نگهداری کنید تا بافت تردشان حفظ شود.
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک سینی فر بزرگ بپوش،د ورق پخت با مدرک دانشگاهی یا تشک سیلی،. کنار بگذارید.
هویج ها را به صورت گرد به ضخامت 1/4 اینچ برش دهید. آنها را بپوش،د ورق پخت آن را به مدت 20 دقیقه بپزید.
بعد از 20 دقیقه انگور را به هویج اضافه کنید و روی آن روغن و نمک و فلفل بپاشید. خوب مخلوط کنید تا به طور یکنواخت با روغن و چاشنی آغشته شود.
به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زم، که هویج برشته شده، کمی ذغالی شده و چنگال نرم شود، گریل کنید.
یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. مغزها را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس کنجد را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید. بعد از اینکه مغزها و کنجد کمی برشته شدند، حرارت را خاموش کنید. پودر زیره، پودر گشنیز، پانکو و نمک را اضافه کنید. 20 ث،ه مخلوط کنید سپس مخلوط را به یک کاسه منتقل کنید.
وقتی هویج و انگور آماده شد آنها را از فر خارج کنید. آنها را در بشقاب سرو بریزید و نیمی از مخلوط آجیل را روی آنها بپاشید. نصف دیگر مخلوط آجیل و ادویه را کنار هم قرار دهید.
گرم یا سرد سرو کنید.
- هویج ها را به صورت یکنواخت ،د کنید. به صورت گردهای یکنواخت ¼ اینچی برش دهید. اگر ظاهر روستایی را ترجیح می دهید، می تو،د آنها را به صورت مورب برش دهید، که همچنین برای کاراملی شدن بهتر سطح را افزایش می دهد.
- بدون شلوغی هویج و انگور کالیفرنیا را در یک لایه ت،یم کنید تا امکان برشته شدن و کاراملی شدن من، فراهم شود.
- مشاهده تاپینگ. توجه داشته باشید که هنگام تفت دادن آجیل و کنجد نسوزند، زیرا ممکن است به سرعت قهوه ای شوند.
- انگور کالیفرنیا را با روغن زیتون بریزید. این کار از پژمرده شدن بیش از حد آنها جلوگیری می کند و در حین برشته شدن آنها را نرم نگه می دارد.
کا،ی: 353Kcalکربوهیدرات ها: 49gپروتئین: 5gچربی: 18gچربی اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 4gچربی های تک غیر اشباع: 11gسدیم: 497میلی گرمپتاسیم: 1027میلی گرمفیبر: 9gشکر: 29gویتامین A: 37977IUویتامین C: 17میلی گرمکلسیم: 132میلی گرمآهن: 2میلی گرم
سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com تلاش می کند اطلاعات دقیق تغذیه ای را ارائه دهد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول و برند ،یداری شده و به روش های غیرمنتظره دیگری تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.
،ت: ظرف جانبی
آشپزخانه: آمریکایی
جاده: فر، اجاق گاز
رژیم غذایی: سبزی
منبع: https://plantbasedonabudget.com/carrot-g،-side-dish/