اسپرسو مارتینی با شکر قهوه ای زده شده

Two classic espresso martinis served in chic martini glasses, each boasting a frothy top and perfectly placed coffee bean garnish.

این شکر قهوه ای زده شده اسپرسو مارتینی دستور تهیه مقدار من،ی از تلخ و شیرین است. طعمی صاف قهوه با یک شات ودکا دارد که طراوت کاملی را برای هر من،ت عصرانه فراهم می کند.

ما شربت ساده خود را با شکر قهوه ای تیره درست کردیم تا طعمی مانند هیچ چیز دیگری به آن اضافه کنیم!

دو لیوان اسپرسو مارتینی در لیوان های مارتینی، تزئین شده با دانه های قهوه، روی یک تخته چوبی با یک کاسه کوچک دانه قهوه و یک قاشق مسی در نزدیکی آن. یک پارچه سفید در سمت چپ پوشیده شده است.

اسپرسو مارتینی نوشیدنی مورد علاقه من وقتی هوا سرد است. چیزی در مورد طعم غنی قهوه مخلوط با گرمای ودکا وجود دارد که آن را به نوشیدنی زمست، عالی تبدیل می کند!

بنابراین، مطمئناً، ما مجبور شدیم یک پیچ و تاب Fit Foodie خودمان را روی این کوکتل خوشمزه بگذاریم. و ما فکر نمی‌کردیم جایی بهتر از نسخه استاربا، از میلک شیک شکر قهوه‌ای که سال‌ها همه آن را دوست داشتید، شروع کنیم. اکنون، بدون خداحافظی، خوشحالیم که یک اسپرسو مارتینی با شکر قهوه ای به شما پیشنهاد می کنیم.

اگر قبلاً یکی را درست نکرده اید، ما ساخته ایم! این ساده تر از چیزی است که فکر می کنید و ما آن را مرحله به مرحله برای شما توضیح می دهیم 🙂. شربت ساده خود را درست کنید، مارتینی خود را آماده کنید، خوب تکان دهید و لذت ببرید!

اسپرسو مارتینی ما: مواد اولیه و تج،ات کلیدی

  • شکر قهوه ای تیره: این طعم کاراملی عمیقی به شربت ساده شما می‌افزاید و منبع طعم شگفت‌انگیز شکر قهوه‌ای است که در نوشیدنی اسپرسو با شکر قهوه‌ای دوست دارید.
  • ودکا: روح اصلی در این کوکتل. از برند مورد علاقه خود استفاده کنید!
  • صدا زدند: این لیکور قهوه همان چیزی است که به اسپرسو مارتینی طعم متمایزی می دهد.
  • اسپرسو: برای بهترین طعم از اسپرسو تازه استفاده کنید.
  • شیر جو دوسر: یک گزینه بدون لبنیات برای ،، که عدم تحمل لاکتوز دارند یا جایگزین غیر لبنی را ترجیح می دهند. ما ،ی بودن شیر جو دوسر را دوست داریم، اما هر شیر یا حتی خامه غلیظ موثر خواهد بود.
  • کوکتل شیکر: به یک شیکر نیاز دارید تا همه مواد را با هم مخلوط کرده و به آن بافت کف آلود بدهد.
شیر کف شده را در یک کاسه شیشه ای روی یک تخته سنگ مرمر نگه می دارد و کف ایجاد می کند. دو شیشه پایه در پس زمینه وجود دارد.

اگر کوکتل شیکر ندارید، شیشه مزون با درب عالی عمل می کند. تمام مواد خود را به شیشه اضافه کنید، درب آن را محکم ببندید و به مدت 30 ث،ه به شدت تکان دهید.

مطمئنا! ما شیر جو دوسر را دوست داریم زیرا طعم جو را با اسپرسو دوست داریم و کف خوبی ایجاد می کند، اما می تو،د از هر شیری که دوست دارید استفاده کنید. شیر لبنیات، شیر بادام، شیر نارگیل یا حتی خامه غلیظ گزینه های عالی هستند.

اگر دستگاه اسپرسوساز ندارید، می تو،د از آن استفاده کنید قهوه قوی به جای فقط مطمئن شوید که آن را قبل از اضافه ، به کوکتل شیکر خود خنک کنید. همچنین می‌تو،د انواع مختلف دانه‌های قهوه را آزمایش کنید تا طعم‌های منحصربه‌فردی را به اسپرسو مارتینی خود اضافه کنید.

یک دست مایع تیره را از یک تکان دهنده ف،ی در یک لیوان مارتینی می ریزد.

نکاتی برای بهترین اسپرسو مارتینی

  • برای بهترین طعم از اسپرسوی تازه استفاده کنید.
  • حتما از ودکای باکیفیت استفاده کنید، زیرا بر طعم کوکتل شما تأثیر زیادی خواهد گذاشت.
  • برای طعم قوی تر قهوه، مقدار اسپرسو را افزایش دهید یا از دو شات استفاده کنید. برای چیزی شیرین تر، کاهلو یا شربت ساده را اضافه کنید.
دستی که یک نوشیدنی کف‌دار قهوه را در یک فنجان در دست گرفته است که با دانه‌های قهوه و دارچین تزئین شده است. یک فنجان دیگر و یک کاسه دانه قهوه در پس زمینه ظاهر می شوند.

اسپرسو مارتینی بهتر است بلافاصله پس از تکان دادن سرو شود. اگر کوکتل باقی مانده است، می تو،د آن را تا 20 دقیقه در یخچال نگهداری کنید 24 ساعت. فقط قبل از سرو دوباره خوب تکان دهید.

شربت ساده شکر قهوه ای*

اسپرسو مارتینی با شکر قهوه ای زده شده

  • برای تهیه شربت ساده، آب و شکر قهوه ای را در یک قابلمه کوچک بریزید و مخلوط کنید.

  • آن را روی حرارت زیاد قرار دهید و چوب دارچین را به قابلمه اضافه کنید.

  • مخلوط را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید.

  • اجازه دهید شربت ساده به مدت 5-10 دقیقه بجوشد.

  • آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. کنار بگذارید.

  • برای تهیه نوشیدنی، 5-6 تکه یخ را در یک کوکتل شیکر یا ظرف شیشه ای درب دار قرار دهید.

  • ودکا، اسپرسو، کاهوا و 1 قاشق غذاخوری شربت ساده را اضافه کنید. به مدت حداقل 30 ث،ه به شدت تکان دهید.

  • اسپرسو مارتینی را در لیوان مارتینی بریزید و در عین حال از افتادن تکه های یخ در لیوان جلوگیری کنید.

  • شیر جو دوسر را در یک شیشه سنگ تراشی یا لیوان بلند قرار دهید. با استفاده از کف کن شیر جو دوسر را کف کنید تا سبک و هوا شود.

  • هر فنجان را با شیر جو و دانه های اسپرسو یا پودر تزئین کنید.

  • شربت ساده ای خواهید داشت. اگر مارتینی خود را شیرین‌تر دوست دارید، شربت ساده دیگری اضافه کنید تا زم، که سیر شوید. هر شربت ساده باقیمانده را در ظرف در بسته تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

کا،ی: 310 Kcal، کربوهیدرات ها: 37 g، پروتئین: 0.3 g، چربی: 0.4 g، فیبر: 0.1 g، شکر: 36 g

اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود و فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.

عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.

منبع: https://fitfoodiefinds.com/espresso-martini-recipe/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D