استیک چدنی – Fit Foodie Finds



استیک چدنی.

این استیک چدنی کاملاً با چاشنی شگفت انگیز استیک خانگی ما چاشنی می شود و در یک تابه چدنی پخته می شود. لذت بردن!

یک استیک چدنی در تابه.

استیک چدنی خوشمزه

روش‌های مختلفی برای پختن استیک وجود دارد، شما می‌تو،د استیک یا استیک را کبابی کنید، اما روش مورد علاقه ما برای تهیه استیک در چدن. تنها چیزی که نیاز دارید چند استیک، چاشنی استیک خوشمزه ما، کره و یک تابه چدنی است.

چرا بهترین راه برای پختن استیک است

استیک چدنی همیشه پوسته قهوه ای ضخیم و داخل آن آبدار به شما می دهد.

تنها وسیله ای که نیاز دارید چدن است.

شما کنترل زیادی بر نحوه پخت استیک خود دارید.

یک استیک با مالیدن خشک روی آن.

مواد تشکیل دهنده ویژه

استیک: زیبایی استیک چدنی این است که می تو،د به موقع استیک درست کنید و از هر برش استیکی که دوست دارید استفاده کنید. برش ترجیحی ما یک استیک ریبی است. Ribeye تمایل به مرمر شدن و طعم عالی دارد.

چاشنی استیک خانگی: برخی از مردم فقط نمک و فلفل را روی استیک خود ترجیح می دهند، اما ما طرفداران بزرگی هستیم که طعم آن را با چاشنی استیک خانگی خود افزایش دهیم. نه تنها طعم فوق العاده ای می دهد، بلکه به ایجاد یک پوسته لذیذ روی استیک کمک می کند.

کره: کره، کره، کره. اگرچه ابتدا استیک را در روغن تفت می‌دهید، اما در نهایت با قاشق کره آب‌شده را روی استیک می‌ریزید. به ما اعتماد کنید، پشیمان نخواهید شد.

ابزار برای استیک چدنی

بهترین تکه های گوشت ، برای استیک چدنی

به دنبال بهترین برش استیک برای استیک چدنی هستید؟ در اینجا تعدادی از موارد مورد علاقه آزمایش شده و واقعی ما آورده شده است.

  • استیک گوشت نرم بدون استخوان
  • نوار نیویورک
  • استیک راسته
  • پهلو (دستور پخت استیک کبابی ما را بررسی کنید)
  • استیک دامن
  • استیک تی استخوان
  • استیک سه نوک
  • فیله ماهی
  • پورترهاوس
کره سیر و سبزیجات در یک کاسه.

طرز تهیه استیک چدنی

  1. استیک را خشک مالش دهید. استیک را با چاشنی استیک خانگی مزه دار کنید. ما از یک قاشق غذاخوری استفاده می کنیم، اما اگر بیشتر می خواهید، آن را اضافه کنید. استیک را با دستان خود ماساژ دهید.
  2. بذار استراحت کنه اجازه دهید استیک 20-30 دقیقه استراحت کند تا به دمای محیط برسد و گوشت نمک بزند.
  3. کره سیر را درست کنید. کره سیر را با سبزی و نمک مخلوط کنید تا مخلوط و یکدست شود.
  4. چدن را خیلی داغ کنید. وقتی استیک آماده شد، یک تابه بزرگ چدنی روغن زیتون را روی حرارت زیاد گرم کنید تا چدن خیلی داغ شود. وقتی چدن آماده شد صدای روغن زیتون را خواهید شنید.
  5. استیک را تفت دهید. استیک را به تابه اضافه کنید و حدود 3 دقیقه استیک را تفت دهید. مدت زم، که استیک را بپزید بستگی به ضخیم بودن استیک دارد. اگر استیک نازک تری دارید، ممکن است لازم باشد استیک را به مدت 2 دقیقه تفت دهید. استیک را برگرد،د و بلافاصله کره سیر را به چدن اضافه کنید. هنگامی که کره ذوب شد، کره را با قاشق روی استیک به مدت 3 دقیقه یا تا زم، که دمای داخلی به دمای دلخواه شما برسد (ما 135 درجه فارنهایت را ترجیح می‌دهیم، متوسط-نادر) بریزید.
  6. بذار استراحت کنه بلافاصله استیک را از تابه خارج کنید و اجازه دهید استیک روی تخته برش بماند تا آبدارترین آن جا بیفتد.

دماسنج گوشت

آن را امتحان کنید!

Thermoworks Thermapen

سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. را ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.

هم اکنون ،یداری کنید

یک قاشق کره روی استیک.

دمای داخلی استیک

هر ، در مورد اینکه چگونه استیک خود را می پسندد متفاوت است. ما طرفداران بزرگ یک استیک متوسط ​​کمیاب هستیم، اما دمای داخلی استیک خود را وقتی تقریباً تمام شد بررسی کنید.

نادر: 130 درجه فارنهایت

متوسط ​​نادر: 140 درجه فارنهایت

متوسط: 155 درجه فارنهایت

آفرین: 165 درجه فارنهایت

به یاد داشته باشید، همانطور که استیک شما پس از اتمام پخت استراحت می کند، دمای داخلی همچنان حدود 5 درجه فارنهایت افزایش می یابد.

استیک چدنی برش خورده در بشقاب.

نکاتی برای استیک چدنی

استیک سرد را نپزید: حتماً استیک را حداقل 20-30 دقیقه قبل از تفت دادن از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد.

زیاد نپزید: در صورت شک، مراقب دمای داخلی استیک خود باشید. ما دوست داریم در حین تفت دادن استیک همیشه دماسنج گوشت را در دسترس داشته باشیم تا مطمئن شویم که می تو،م آن را تا دمای عالی سرخ کنیم.

استراحت کن: همیشه اجازه دهید استیک شما پس از اتمام کباب استراحت کند تا بتواند 5 درجه فارنهایت بیشتر به پختن ادامه دهد. اجازه دادن به گوشت شما نیز به آبدار شدن استیک شما کمک می کند.

سوالات متداول استیک چدنی

چه مدت استیک را در چدن می پزید؟

استیک چدنی را حدود 6 تا 8 دقیقه می‌پزید، بسته به اینکه استیک چقدر غلیظ باشد، تا نیمه برگرد،د. زمان کمتری برای استیک های نازک تر. حدود 6 دقیقه برای یک استیک 1-1.5 اینچی.

چه مدت برای طبخ استیک در چدن برای متوسط ​​کمیاب است؟

برای یک استیک 1 تا 1.5 اینچی، یک استیک را در هر طرف حدود 3 دقیقه بپزید.

آیا هنگام پخت استیک در تابه چدنی از کره یا روغن استفاده می کنید؟

برای پخت استیک در تابه چدنی هم می توان از کره و روغن استفاده کرد.

استیک برش خورده در بشقاب.

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/cast-iron-steak/