
بروزرسانی: 03 تیر 1404
از غذاهای شمالی کشور که از مواد خرد شده استفاده میشود ️ نکس
مرغ ناردونی را می توان با تکه های فیله مرغ نیز تهیه کرد که زمان پخت آن کمتر می شود. این خورش خوشمزه را می توان در مهمانی های خاص سرو نمود و از طعم آن لذت برد. اگر اهل شکم گردی هستید و مقصد سفرتان را بر اساس خوشمزه هایش تعیین می کنید، ما به شما گفته ایم خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را کجا پیدا می کنید.
- اگر با بودجه ای محدود به دنبال اجاره ویلا ساحلی در شمال باشید، می توانید با خیال راحت با جاباما گزینه موردنظرتان را پیدا کنید.
- پس از پخت ماهی، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و سبزی تفت داده شده را در قابلمه بریزید تا بپزد.
- چغندر نگینی خرد شده و سبزی های خرد شده را در قابلمه خورش بریزید تا همراه با گوشت و حبوبات بپزند.
- گوشت را با نمک فلفل و گلپر ورز دهید تا کاملا مزه دار شود.
- بد نیست بدانید در میان انواع خورش ترش تره شمالی، خورش ترش تره شرق گیلان، ترش تره تالش و ترش تره انزلی بسیار مشهور هستند.
به شما پیشنهاد می کنیم به جای سرخ کردن بادمجان ها، آن ها را کبابی کنید تا مزه دودی بی نظیری میرزا قاسمی شما بگیرد. همچنین گوجه را نیز بعد از کبابی کردن بهتر است به خوبی له کنید. سیر نقش اساسی در تهیه میرزا قاسمی دارد و می تواند عطر و بوی آن را بی نظیر کند. از بین غذاهای شمالی حتما نام میرزا قاسمی را شنیده اید.
پاسخ به سوالات متداول درباره غذاهای شمالی
غوره مسما را در بسیاری از شهرهای ایران می توانید پیدا کنید اما هیچ کجا این غذا را به لذیذی مردم محلی رشت و گیلان نمی پزد. این غذای خوشمزه در نگاه اول کاملا شبیه خورش بادمجان است اما برای پخت غوره مسما از شیوه های دیگری نیز استفاده می کنند. برای تهیه این غذا ابتدا شما باید باقالی ها را پوست بگیرید و بعد شوید خشک شده، زردچوبه و نمک را در تابه بریزید و به آن ها کمی کره اضافه کنید و تفت دهید. مسمای گوجه بادمجان از آن غذاهای لذیذ شمالی است که با گوشت قرمز یا مرغ تهیه می شود؛ البته نوعِ با مرغ آن طرفداران بیشتری دارد. سینه مرغ یا گوشت، بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، آلوبخارا و نمک و فلفل و زردچوبه مواد اولیه این غذا را تشکیل می دهند. یکی از غذاهای خوشمزه و خوش رنگ و لعاب مازندرانی ها مالابیج است که با نام مالاتا نیز شناخته می شود.
کباب ترش
برای پخت این غذا ماهی سفید شکم پر را در گمج قرار می دهند و برای چند ساعت روی شعله خیلی کم می پزند. گمج باید از ماهی کوچک تر باشد تا ماهی را به شکل دایره و گرد در آن قرار داد. در این زمان پخت طولانی، ماهی به آب و روغن می افتد و در نهایت این آب و روغن به خورد آن می رود و خشک می شود.
این غذا که به آن خورش باقالی نیز می گویند به طور معمول با برنج شمالی سرو می شود. نام مازندران که می آید نقش سواحل خزر در ذهن نقش می بندد. این نزدیکی به دریا سبب شده تا آبزیان و به ویژه ماهی جایگاهی ویژه در سبد غذایی خانواده ها داشته باشند. بازارهای ماهی در هر شهر این استان دیده می شوند و مشتری های زیادی هم دارند. در میان خوراکی های گیاهی، بادمجان جزو پرمصرف ترین هاست و البته انار و سیر جایگاه ویژه ای برای طعم دهی به غذاها دارند.
کمی که تفت داده شد، ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی نگینی اضافه کرده و تفت دهید. در تابه دوم ۲ عدد پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن سرخ کنید، تا کاملا طلایی رنگ شود. در ادامه با سایت آشپزی یامی شف با لیست ۸ غذای شمالی همراه باشید. چغندر را پس از پاک کردن و شستن، بخارپز کنید یا در فویل بپیچید و برای یک ساعت در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید.
در ابتدا برگ های سبز سیر ریز خرد شده را در کمی روغن در تابه تفت دهید. سپس گیجاواش ساطوری خرد شده را در تابه بریزید و کمی آن ها را با هم تفت دهید. تخم های اردک را در کنار تابه بشکنید و اجازه دهید تا خودشان را بگیرند.
اگر می خواهید درباره این خورش های لذیذ بیشتر بدانید، ادامه این مقاله را با دقت دنبال کنید. برای درست کردن آن به لوبیای رشتی، سیر، زردچوبه، شوید خشک و کره نیاز دارید. تخم مرغ و ماهی کولی را هم که به ترکیب اضافه کنید، نتیجه بسیار خوشمزه می شود. البته باقلاقاتق با ماهی می تواند یک غذای نونی هم باشد.
خورشت ناردون از جمله بهترین غذاهای شمال ایران است که حتما باید امتحان کنید. این غذا از ترکیب گوشت مرغ، رب انار، انار ترش، پیاز، سیر، شکر و ادویه جات تهیه می شود. گاهی اوقات نیز به جای مرغ از اردک، خروس، غاز یا بلدرچین برای تهیه خورشت ناردون استفاده می کنند. ترشی انار در کنار شکری که به آن اضافه می شود، طعمی ملس به خورشت داده و آن را خاص و منحصربفرد می کند.