
بروزرسانی: 23 تیر 1404
از غذاهای شمالی کشور که از مواد خرد شده استفاده میشود ️ نکس
سرویس دهی رستوران بسیار خوب است و مراسم های کم جمعیت را به راحتی می شود در گیلانه برگزار کرد. در نهایت مرغ های سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا خورش آلو مسما پخته شود. بعد مقداری رب انار اضافه کنید و برای ملس شدن مقداری شکر بریزید. سبزی ها را با روغن سرخ کنید و سیر را اضافه کنید و مقداری تفت دهید. در نهایت مرغ های سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا خورش مرغ ترش جا بیفتد. به پیاز ادویه ها و را سیر اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز و سیر طلایی شوند.
- این غذای خوشمزه از ترکیب بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ تهیه می شود و طعم و مزه بی نظیری دارد.
- در مواد اولیه کال کباب بر خلاف اسمی که دارد خبری از گوشت نیست.
- در زمان برداشتن خورش از روی حرارت، گلپر را در آن بریزید.
- این آش را با ماهی شور سرو می کنند که بسیار خوشمزه می شود.
ترکیب مزه ی بادمجان کبابی با گوجه فرنگی له شده و سیر غوغایی در ذهن شما ایجاد میکند که قطعا عاشق آن خواهید شد. در ادامه 15 غذای معروف شمالی را ببینید و سعی کنید که حتما هر کدام از آن ها را یکبار امتحان کنید و لذت ببرید. این لیست به مرور کامل تر می شود، پس توصیه می کنیم باز هم به این صفحه سر بزنید. راستی اگر می خواهید فهرست غذایی کامل تری داشته باشید، توصیه می کنیم دستورهای زیر را هم ببینید. باید با دختر شمالی ازدواج کنم تا از این غذاهای خوشمزه بهرمند شوم.
ترشه تره
سپس آن ها را با قاشق خرد کرده و با سبزی داخل تابه مخلوط کنید. در آخر، نمک، فلفل و زردچوبه را به غذا بیفزایید و خوب هم بزنید. کدوپلوی مازندرانی که در زبان محلی به آن کئی پلا گفته می شود، یکی از معروف ترین غذاهای شمال ایران است که از ترکیب برنج و کدو حلوایی تهیه می شود. برای درست کردن این غذا، پیاز را با کره تفت داده و کدو حلوایی خرد شده را به آن اضافه می کنند. در مرحله بعد برنج را به صورت لایه لایه با کدو، زیره و زعفران در قابلمه می ریزند تا دم بکشد. مازندرانی ها این غذا را با تخم مرغ نیمرو و نازخاتون سرو می کنند.
پیش غذاهای شمالی
بادمجان، گوجه فرنگی، ریحان، رب انار و مواد دیگری برای تهیه ناز خاتون لازم است. اگر یک بار این ترشی را امتحان کنید، طعم بادمجان کبابی را تا آخر عمر به خاطر خواهید سپرد. یکی دیگر از پرطرفدارترین غذای شمالی با بادمجان، میزرا قاسمی است. بادمجان کبابی، تخم مرغ، گوجه فرنگی و سیر از مواد تشکیل دهنده آن محسوب می شوند. در شهرهای دیگر ایران نیز می توان چنین غذایی را امتحان کرد؛ ولی میرزا قاسمی شمال طعم دیگری دارد. این غذای شمالی را می توان به عنوان پیش غذا نیز میل کرد.
در نهایت دو تا تخم مرغ را روی واویشکا بریزید و در تابه را گذاشته تا تخم مرغ بپزد. گوشت را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و به مدت ۵ ساعت در یخچال استراحت دهید. اگر به آب انار دسترسی ندارید، از رب انار یا دانه های ریز انار استفاده کنید.
۹. اشپل لقمه و طرز تهیه آن
این ماهی را معمولا به عنوان چاشنی در کنار غذاهایی همچون باقلا قاتق، ترش تره و ترش واش سرو می کنند. شاید بد نباشد بدانید که در زمان های قدیم این غذا را با جوجه خروس درست می کردند. جوجه خروس را به گیلکی «طلا کوله» می نامیدند و اسم این خورشت هم«طلا کوله غورابه» بود.
“ماهی فیویج” یکی از غذاهای محلی گیلان است که روش پخت و طعم دلچسبی دارد. رب گوجه فرنگی ، گردو ، سبزی خرد شده و مقداری نمک با هم مخلوط کنید و این مخلوط را داخل شکم ماهی بریزید تا پر شود. در سفر به شمال، اگر دل تان غذاهای دریایی خوشمزه می خواهد، پیشنهاد الی گشت به شما مالابیج است.. مالابیج ماهی سفید است که داخل آن را با رب انار، سبزیجات، گردو پر می کنند و معمولا این ماهی شکم پر را روی زغال کباب می کنند. ماهی شکم پر از خوشمزه ترین غذاهای شمالی است که هیچ وقت طعم آن را فراموش نمی کنید.